onsdag 7. november 2007

Storkoser...

...meg virkelig når jeg "vandrer" rundt hos dere og ser alle de vakre tingene deres. Inspirerende, morsomt, og ofte rene balsamen for sjela å hvile øynene på så mye pent. Men så får jeg en sånn merkelig følelse av å være navlebeskuende når jeg nå legger ut bilder av egne saker som jeg er så glad i. Haha, nybegynnerskrekk, kanskje..? Men det er jo nettopp det som er meningen med bloggen min - den handler om ting og tang som betyr noe for meg, og som kanskje også kan glede andre ved synet av. Etterhvert kommer der sikkert mer av både musikk og annet - ikke minst god mmmmat og drikke. Men enn så lenge, mens oppussingen står på her i heimen, er det interiør og "gjør det selv" sysler som opptar denne damen mest.

Øverste bilde viser en lysestake som jeg kjøpte på Zanz for etpar år siden - kjærlighet ved første blikk. Den henger på en liten vegg helt for seg selv, og jeg er like glad i den - om ikke enda mer. Oppå skapet, som så vidt skimtes i bakgrunnen, står der to lubne, deilige engler - og den ene får bli med på bloggen i dag (så kanskje tar jeg med broren en annen gang). Disse har også fulgt meg i etpar år, men jeg ser dem fortsatt rundtom i enkelte interiørforretninger.


Nærbildet av kjærligheten min fra Zanz får følge av et humoristisk innslag avslutningsvis i dag: to av kjøleskapsmagnetene mine som alltid får meg i godt humør, hehe... Så håper jeg navlebeskuelsen min kan være til glede for noen - og ønsker en fortsatt strålende aften.

***

7 kommentarer:

Helene sa...

Skjønner at det var kjærlighet med første blikk; Den lysestaken var slik at jeg kjente et aldri så lite MÅ HA den. Bærre lekker altså:0)
Angående lykten min så fikk jeg den i gave fra Mollys Heaven da jeg handlet der. Liker den kjempegodt og sender alltid varme tanker til Lilly hver gang jeg tenner den. Snakk om snill dame; legge med en gave fordi jeg handler hos henne. Jeg er jo bare glad for å få lov, for i den butikken kan en jo handle seg fattig:0)

Grip dagen sa...

Du er ivrig med blogginga. Mye nytt å lese her!
Du har forresten en veldig fin blogg. Flotte farger og bilder som det er deilig å hvile øynene på...
Lysestaken din var helt topp. Den ser jo svært gammel ut...!
Du kan se mye rart når du tar bilde mot et speil. Jeg har også måttet ta bort noen bilder pga av det...
Jeg ser er dame som står i en rar vinkel med fotoapparat i hånda... Ser ikke særlig smart ut.
En annen gang viste masse rot i andre enden av rommet. Det var det ikke meningen at noen skulle se!
Ja, ja. En lærer stadig.
Ha en fin kveld videre!
Marit

Marie sa...

Hei, hei Lene!
Takk for besøk på bloggen min! Første gong eg er innom her hos deg. Her var der mykje lekkert! Eg linkar til deg eg! Kjekt at du linkar til meg også! Eg har ei kjensle av at me kjem til å finne tonen ganske godt, sjølv om eg ikkje malar så mykje heime for tida.

God natt og ein fin torsdag til deg :o)

Hulda sa...

Så fin den lysestaken var, virkelig herlig stemning av den, ja. Så søt engel også. :)

Berit T sa...

Her var det veldig fint! Fine ideer du kommer med.
Linker deg om det er greitt, så jeg finner deg igjen.

Emmeline sa...

Det er jo klart vi er navlebeskuende...ellers er det jo ingenting å blogge om, hehehe!!
Så vakre ting du viser bilder av--kjekt å se---bare vis oss mer, det kan vi tåle!
Du har travle dager skjønner jeg... med oppussing jevnt og trutt! Men da er det deilig å slappe av med musikk og vakre ting å hvile øynene på. Den skjønne engelen var jo bare en favoritt. Utrolig flott var den.
Du spurte meg om Ebay gjorde du ikke??? Jeg har jo skrevet om mine erfaringer---og skal jeg være ærlig så er de faktisk veldig gode. To tips: Handle fra Ebay UK, det er mye rimeligere frakt fra England enn fra USA, og det tar kortere tid!
Tips to: Sjekk alltid hvilken størrelse ( med inch-cm kalkulator) før du shopper. Bildene kan lyge ganske kraftig...hehehe...Det vet jeg alt om for kaffekoppene mine var faktisk dukkekopper! Jeg har jo virkelig fremstått som den reneste ebay klovnen av oss bloggere, men i det store og det hele har det vært kjemperyddig med betaling og forsendelse og alt! LYKKE TIL!!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Eg fann deg via Berit,og her var det masse koseleg å kikke på.
Bloggverdenen er ei oppkomme av kreative og flinke menneske som er til stor inspirasjon.
Eg storkosar meg her inne, og det håpar eg at du gjere også:o)
Ha ei fin helg:o)