tirsdag 20. november 2007

Formen...

...er ikke helt på topp. Småtett og småpjusk - men langt i fra utslått....ikke enda iallefall. Da er det fint å ha litt å pusle med så man glemmer å synes synd på seg selv. Min kjære mamma er fantastisk flink til å dekke lekre bord og servere nydelig mat. Men puslerier som dette overlater hun til meg. Hun skal ha jentelag til helgen, og damene får hver sin engel som bordkavaler.


Veldig enkelt laget med litt krøllet sølvpapir rundt en ujevnt klippet pappbit. Og så noen perler på ståltråd. Håper damene får en herlig kveld.


Så har jeg fått pakke fra Mollys heaven - blandt annet med skiltet i bakgrunnen her. Måtte bare ha det - og jeg må si - utsagnet kunne visst kommet fra både min bedre halvdel og meg selv. Haha - utrolig at vi er så gode venner.


Jeg fant igjen noe gammel cernit - fra rundt 1996 - da denne damen flittig produserte nisser og troll. Og gjett hva - den funket fortsatt!!! Fram med kjevle og pepperkakeform - litt blonder, perler, ståltråd, og vips - mere stasj. Vet jo ikke enda hvor jeg skal ha dem, men...


Til slutt - nytt liv til gammel julepynt. En krans som før var full av dill og dall fikk seg noen omganger med spraymaling. Og med ei lita speilstjerne som har ligget bortglemt blandt julepynten, synes jeg den ble riktig så søt.

Ha en fin kveld, og ei god natt etterhvert.

***

7 kommentarer:

Marie sa...

Her var det jammen meg mykje fint! Stilege bordkort som er enkle å lage! Hjarte og krans var også fine! For ikkje å snakke om skiltet, det hadde passa her i huset også!

Fin onsdag til deg :o)

Ellie sa...

Ha ha, det skiltet har jeg også. Passer nok godt på mange av oss det! Bordkorta var kjempesøte! Godt tips!

Sanna sa...

Så flotte saker du har laget. Synes den ideen med sølvpapir og engler til bordkort var fantastisk kreativ. Det skal liksom ikke så mye til enn en ide og noen rekvisitter så "vips" har man et lite kunstverk. Takk for tipset ;o)

Grip dagen sa...

Likte bordkortene! Veldig søte.
Vet du at det er en blog som heter "Angel at my table"?
Hun er vel forpliktet til å ha slike bordkort i neste selskap...?

Skiltet var også stilig. Jeg liker å male ulike skilt. Slike humoristiske tekster er kjekt å dele med andre... (Så vet de hvor skapet skal stå!)
Marit

EVA AGNES sa...

Hej Lene!
Jag måste säga:
1. Vilken underbar blogg du har. Jag trodde jag hade sett det mesta, men din står i särklass.
Jag länkar till dig om jag får.
2. Tack för fläckborttagningstips. Det blev jag glad för.
Ska i detta nu gå och ta ut tvätten för att se hur den blev.
Kramar Eva Agnes

HildeS. sa...

Åååå, så søte bordkort. Genialt:o)
Det skiltet var skikkeleg tøft. Skulle gjerne hatt det på veggen:o)
Ha ein fin kveld.

Lene sa...

satt her å smålste litt på bloggen di, d æ plutselig oppdaga at på make me smila-awarden på sia di, e æ nevnt! takk for at du reklmre så fint førr meg! :o)
no ble æ glad altså!!

klem!