søndag 4. november 2007

Natt...


...i heimen. Etter en god dag med slaraffenliv til langt utpå ettermiddagen. Men så skal jeg si vi tok igjen for det tapte og sto på som helter. Mja... Jeg vet at opptimisten trodde gangen skulle være ferdig i løpet av fredagen. Sånn ble det nå ikke - mor dro på shopping istedet, med lyktene på bildet under som en del av fangsten. Men vi har fått rydda unna nymalte skapdører, kommodeskuffer og speil - montert og ordna. Så sto sessongens første lutefisk på menyen. Mmmmm - kan virkelig være venn med den, jeg. Herlig måltid med påfølgende irish coffee i sofakroken og ny chillout cd i spilleren. Bildet over viser kveldsstemning på soverommet - og om ikke så altfor lange stunden skal det bli godt å krype under dyna der oppe. Bare en liten irish til i natten...

Lyktene er fra Indiska. Sjeldent jeg går tomhendt ut fra den butikken. Fant forøvrig nok en favoritt i Søstrene GreneSandvika Storsenter. Herlig finurlighet med den enkleste innredning, hvor man vandrer rundt i labyrint, omtrent som et Ikea i miniatyr. Varene ligger i trekasser, og koster omtrent ikke noe. 98 øre for blyant med viskelær, for eksempel. Enkle plakater med morsomme små tekster gjør labyrintferden enda mer spennende. Og når man omsider skal betale, kan man velge mellom kasser for f.eks de pene, eller for de kongelige. Jeg måtte jo innom en ekstra tur, og ble både pen og kongelig ;)
Og nå ser dronningen snart bunnen i irishglasset, og skjønnhetssøvnen kommer smygende. På tide å blåse ut lysene, ta med seg kongen opp i tårnværelset og si godnatt.

***