tirsdag 27. november 2007

Finn...

...Schjøll sier at jula skal glitre, men ikke glore... og grensen mellom glitre og glore går....? Hehe - jeg elsker alt som glitrer og skinner. Da gjerne kombinert med det litt grove og rustikke.

Fikk noe småpanikk for å være sent ute da jeg så at Prinsessa hadde fått opp sin krans - så jeg måtte forte meg å pynte og henge opp min i kveld.

Og mens vi er i stua - hvor mor altså har malt om gamle gullengler og hengt opp i kransen... Jeg kaster ingenting - eller svært lite. Vet jo aldri hva man kan få bruk for. Noen som husker disse lysestakene fra 90-tallet????

Har jåla min til med perler på ståltråd (kommer ikke så godt frem av bildet), og fått kutta til to glassplater hvor jeg diller og daller med stasj.


Lykkelig over at man ikke trenger å ha grønne fingre for å få til plantene... Hehe - verden vil bedras - så litt juks er lov.

Avslutter kveldens innlegg med adventskransen som speiler seg i glassbordet. Og den kronen der - den er altså et rent shoppingutfall av blogginspirasjon. Takk til alle dere fristerinner der ute - den er nyyyydelig.

***

19 kommentarer:

HildeS. sa...

Å så koseleg du har det. Blir reint misunnleg når eg ser kor fint alle har pynta:o)
Sånn krans trur eg at eg må prøve å få til over spisebordet til jul. Fint med grovt materiale til gull og glitter, så vert det litt balanse.
Lysestaken din vart kjempefin med pynt og plante, og for ikkje snakke om den nydelege krona. Lekker.

elin1976 sa...

Der er jeg så enig så enig. Bare glittre ikke glore. Det er ikke så mye som skal til vet du. Kransen ble nydelig. Liker slike jeg. Man trenger liksom ikke ha noe mer enn det. I stua blir det kun hvite julestjerner....da tar de ikke alt oppmerksom heten fra det andre som jeg kommer til å sette frem. Men på kjøkkenet blir de røde. Det passer så godt der. Less is more( når hørte jegt ut som en minimalist og som du vet er jeg iallefall ikke det!) Ha en fin dag. Bloggen er nydelig. Masse klemmer fra Elin:O)

filuri sa...

Hei Lene! Så morsomt med lite norskt! Ska vi lenke till hverandre? Tenkte vise en av dine struter og lenke til deg og din fine blogg. Hvordan får du in musikk? Vil ha liv ha vil ha...
norsk klem

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei takk for koselig hilsen, her begynner det å bli jul.... Få fint du har det!!! Man må jo pynte... Hva Shøll mener... er en annen sak;)) Stemning må man ha, lykke til med bølgepappen... du vet alt går!!!!!!;)

Hilsen Inger Bente!

MOONLOVER´S sa...

här var det fint"kosligt" =) trevlig blogg du har. Är bara inne och tittar lite. ha en bra dag.

Lene sa...

så koselig d ble hos deg no! må vel ta meg en tur på loftet og finne frem litt stæsj...


klem

Lovise sa...

Hei. Takk for kjempeartig kommentar. synd jeg ikke var hjemme da du kom med mandlene....jeg ville blitt kjempeglad!!!
Heeeerlig julegodt!
Klem.

Lene sa...

hihi... har nok ikke grøt, men har julekaker og alkoholfritt øl! trur du nissen blir gla før d?

klem

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene! Takk for hilsen.Skjønn krans med engler på..Linda :))

mimmi sa...

Du legger ut utrolig fine innlegg. Nydelige bilder og en deilig stemning :). Også lager du fine ting ikke minst, kreativ du synes jeg!
Jeg står på huet i bøtta, og er veldig godt i gang :). Har vært en uke i Amsterdam, og det var fantastisk. Ble også halvferdig med alt av gaver, jippi!

Ha en fortsatt fin kveld :)

MOONLOVER´S sa...

ja men visst ska jag lägga ut recepten=) ska skriva receptet under varje kaka i morgon=) ha det så bra.

Hulda sa...

Så flott kransen din ble! Jeg har min i hodet enda. :) men, den kommer utover i adventa. :) Syns det var lurt at du malte om de englene, men litt av en jobb, sikkert. Jula skal glitre, det er jeg helt enig i. :) Men, man må se hvor grensene går også, det er ikke bra at det blir for mye av det gode. Kos deg i adventa!

Marie sa...

Nydelege bilete og koseleg innlegg! Innlegget under også! Vegguret minner meg om det mormor og morfar min hadde. Eg synes eg høyrer tikkinga då dei kvilte... Måtte vere stille då. GODE minne...

Ha ein fin torsdag :)

Ingrid sa...

Hei! Så stilig hjem du har - her var det vakkert pynta!
Takk for kommentar på bloggen min. Du spurte om te- og kaffeboksene som mannen min har kjøpt. Han har kjøpt dem på en lokal butikk som tar inn litt av hvert. De har blant annet samarbeid med TilBords, men jeg tviler på at det er derfra disse kommer. Ikke så lett å si hvor du kan få tak i dem da desverre.
Merket som står under er Sinclair hvis det kan hjelpe deg.. du kan jo forsøke å google det.
Ha en fin kveld!

minerva.jor sa...

Så lekkert innredet:)
du har en nydelig låt som kommer oss i møte på bloggen din!
Ha en fin Adventstid:)

Malinken sa...

Så lekkert du har pyntet! Nå ble jeg inspirert til å komme i gang. Foreløpig er det bare adventstaken som er klar hos meg, men nå skal kassen med pynt ned fra loftet i løpet av dagen!
Har akkurat maken lysestake. Har egentlig ikke plass til den, men etter å ha sett hvor fin din ble, sitter jeg nå og lurer på om jeg kanskje kan få plass til den likevel... ;-)

Ha en fin adventshelg!

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen, håper du har hatt en fin advendtshelg... kost deg masse!
Har du fått prøvd deg på bølgepappen?;)
Ha en fin kveld der!

EVA AGNES sa...

Julen ska glittra och lysa, tycker jag. Du har gjort jättefint. Kransen är helt underbar.
Kramar Eva Agnes

sexy sa...

視訊聊天室,視訊聊天,聊天室,視訊做愛,視訊,做愛,情色視訊,情色,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊交友網,視訊交友,美女視訊,視訊美女,A片,AIO交友愛情館,AIO,日本A片,免費A片下載,免費A片,A片下載,AV片,AV,A,情色A片,情色,AV女優,A漫,H漫,成人漫畫,UT聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,成人聊天室,成人,愛情公寓,色情網站,寄情築園小遊戲,情色交友,一葉情貼圖片區,微風成人區,微風成人,微風論壇,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人影城,18成人,成人電影,成人影片,本土自拍,自拍