mandag 19. november 2007

Detaljer...

...er noe jeg til stadig må henge meg opp i. I kveld har jeg altså dillet og dallet, blandt annet oppå skapet i mellomgangen - knipset gjennom speilet.

Og så har jeg endret headingen på bloggen min. Ble aldri helt fortrolig med "Det beste i verden" - så voldsomt omfattende. Det jeg viser her på bloggen er ting og tang jeg gleder meg over i hverdagen - i livet mitt. Derfor - "Det beste i livet".

Og akkurat nå kjenner jeg at det aller, aller beste må være å krype under dyna sammen med
(og her er det greit) - den beste i verden.

Nattinatt.

***

5 kommentarer:

Lene sa...

ved SIA av stoff og stil-butikk??? å herregud! hadde ikke hatt penga igjen etter lønningsdag da!:o)men e nok litt fær ivrig t å bestille på internett, særlig ifølge min kjære mann :o)

vi høres.
klem

Broarne - lantliv som livsstil sa...

Hej du har jättefin blogg åxå jag länkar dig åxå.
Annmarie

Hulda sa...

Så flott innlegg!! Du er flink til å skrive og formidle, syns jeg. Bildet var skikkelig stilig tatt! Det så fint ut på skapet ditt. Flott bloggtittel også!

Marie sa...

Biletet er eit blinkskot! Fin bloggtittel! Korleis legg du inn musikk som slår seg på når ein går inn på bloggen? Stemningsfullt!

Helene S sa...

Så på et eldre innlegg der du har sprayet gullenglene dine med sølvspray. Må si der reddet du dagen min for yngste sønnen (12) i huset har nemmelig kjøpt gullengler til ho mor og da må jeg jo bruke dem. Nå kan jeg heldigvis spraye dem for sølvspray har jeg jo. Han vet at jeg liker best fattigmanssølv så det blir ikke noe problem, men å ikke bruke dem hadde jeg ikke klart :0)