tirsdag 6. november 2007

Hvorfor...

...vi aaaaldri blir ferdige med oppussingsprosjektet vårt... ? Fordi fruen i huset alltid finner på tusen ting underveis. Da jeg for noen uker siden fotograferte spisestueskjenken, ble jeg så til de grader påminnet om det jeg allerede visste, men forskjøv: bildene over sofaen passer ikke inn. Frekt og freidig henger de der og speiler seg - menger seg inn i nostalgien (se bildet over - disharmoni, ikke sant). Jeg liker å mikse stilarter - gammelt og nytt, men disse skrek litt vel høyt om oppmerksomhet.

Det var da jeg gikk til anskaffelse av sølvsprayen, som også er brukt på lampefoten i forrigje innlegg. Sprayet, pussa, ripa og gned rammene inn med olje. Og så kjøpte jeg en - etter min smak - aldeles nydelig strukturtapet og rammet inn.

Litt vanskelig å gjengi fargene riktig. En mellomting mellom første og andre bilde, kanskje....?Og en nærdetalj av herligheten til slutt. Finner helt sikkert på noe lurt å bruke resten av tapetrullen til - kan jo ikke la noe så flott støve ned i kjelleren....
***

7 kommentarer:

Lene sa...

hei joda teksten må du no bare stjele... har stjelt den en anna plass æ :o)
har etter litt tenking, fjernet navnet på sokken, ble ikke pent.. ska skriv d mindre og med svart tekst tenkte æ, og så sy d på FØR æ syr sammen sokken..
blir nok å se bedre ut da trur æ..

klem

Hulda sa...

Så stilig dette var! :) TAKK for hilsen på butikkbloggen min. :)

Emmeline sa...

Nyyyydelig. Jeg ble jo bare HELT begeistret for sjenken og ikke minst for alle de flotte tingene du hadde oppå der, og la faktisk ikke merke til bildene som speilet seg i det vakre speilet ditt!
Men jammen ble det flotte bilder, syns jo også at sølvsprayideen din er helt FANTASTISK GOD! Likte så godt lampefoten i forrige innlegg.. den var virkelig blitt flott, og så rammene også! STILIG!
Motivene var også kjempefine. Virkelig vakre farger og blomster-gjennomført til minste detalj!

dgf sa...

Hei, så utruleg fint de har det!!! Kjempekoseleg blogg du har! Blonden eg hadde sydd på den eine posen kjøpte eg på Fretex, så den er desverre ikkje i vanleg butikk (trur eg iallefall). Klem frå Den gode feen

PS! Du bør opne for kommentarar frå andre enn blogspotmedlemmer :)

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei takk for koselig hilsen:) (jeg tror det var deg) fant bloggen din hos Anniche! Flott blogg og musikk, et nydelig hjem du har!
Ha en fortsatt fin kveld!

azoramor sa...

stilig tapet, hva heter den?

Anonym sa...

你了解整形有哪些手術?整形外科一定要具有專科證照醫師才是基本要素。隆乳 果凍矽膠是目前市面上最好的材質!
你知道高雄婦產科中誰是不孕症及人工受孕的權威醫師嗎?肉毒桿菌有何功效及效果。
汽車隔熱紙 大樓隔熱紙有何差異?隔熱紙不是係數越高效果就會越佳喔!
你想選擇一位大陸新娘 外籍新娘的話,請進入我的網站也許就是你一生中最好的選擇。
納豆 保健食品要如何選擇呢?
選擇現代生活中最好的運動就是瑜珈,要選擇瑜珈就要先了解瑜珈教室設備、師資及瑜珈教學喔!
高雄瑜珈中的簡善琳瑜珈教室是南部地區最完善的瑜珈教室耶^^
MOTEL就是汽車旅館,它是提供情人溫馨休息住宿的好地方,到台中住宿時別忘了到台中汽車旅館看看喔!!!
台中乳酪蛋糕中禾雅堂乳酪蛋糕提供讓您難忘的蛋糕口味,除了chocolate蛋糕之外還有中秋禮盒多種樣式。
選購服飾潘朵拉日韓服飾有日系服飾服飾批發流行服飾及韓國服飾。
張艮輝是這次國民黨雲林立委中希望拜託大家鄉親支持的好立委。
外籍新娘 大陸新娘 越南新娘這些都是一生一世最專業的服務與選擇。
您在尋找墾丁旅遊網資訊嗎?畯富包車旅遊提供高雄旅遊 墾丁旅遊 阿里山旅遊 高雄縣旅遊 高雄租車 高雄計程車 高雄一日遊 機場接送等專業服務。
僑泰裝潢廚具網是全台最大的居家生活廚具網站有廚具 廚具工廠 系統傢俱 傢俱 裝潢 抽油煙機以及系統櫃歐化廚具 室內設計作品與免費室內設計喔!
網路行銷是網站曝光的首要指標,如何能讓網站排名於首頁是需要靠SEO技術與專業,當然關鍵字的選擇就格外重要了,這是決定瀏覽者在搜尋行銷中唯一的方向。