tirsdag 6. november 2007

Hvorfor...

...vi aaaaldri blir ferdige med oppussingsprosjektet vårt... ? Fordi fruen i huset alltid finner på tusen ting underveis. Da jeg for noen uker siden fotograferte spisestueskjenken, ble jeg så til de grader påminnet om det jeg allerede visste, men forskjøv: bildene over sofaen passer ikke inn. Frekt og freidig henger de der og speiler seg - menger seg inn i nostalgien (se bildet over - disharmoni, ikke sant). Jeg liker å mikse stilarter - gammelt og nytt, men disse skrek litt vel høyt om oppmerksomhet.

Det var da jeg gikk til anskaffelse av sølvsprayen, som også er brukt på lampefoten i forrigje innlegg. Sprayet, pussa, ripa og gned rammene inn med olje. Og så kjøpte jeg en - etter min smak - aldeles nydelig strukturtapet og rammet inn.

Litt vanskelig å gjengi fargene riktig. En mellomting mellom første og andre bilde, kanskje....?



Og en nærdetalj av herligheten til slutt. Finner helt sikkert på noe lurt å bruke resten av tapetrullen til - kan jo ikke la noe så flott støve ned i kjelleren....
***

6 kommentarer:

Lemi sa...

hei joda teksten må du no bare stjele... har stjelt den en anna plass æ :o)
har etter litt tenking, fjernet navnet på sokken, ble ikke pent.. ska skriv d mindre og med svart tekst tenkte æ, og så sy d på FØR æ syr sammen sokken..
blir nok å se bedre ut da trur æ..

klem

Hulda sa...

Så stilig dette var! :) TAKK for hilsen på butikkbloggen min. :)

Emmeline sa...

Nyyyydelig. Jeg ble jo bare HELT begeistret for sjenken og ikke minst for alle de flotte tingene du hadde oppå der, og la faktisk ikke merke til bildene som speilet seg i det vakre speilet ditt!
Men jammen ble det flotte bilder, syns jo også at sølvsprayideen din er helt FANTASTISK GOD! Likte så godt lampefoten i forrige innlegg.. den var virkelig blitt flott, og så rammene også! STILIG!
Motivene var også kjempefine. Virkelig vakre farger og blomster-gjennomført til minste detalj!

Den gode feen sa...

Hei, så utruleg fint de har det!!! Kjempekoseleg blogg du har! Blonden eg hadde sydd på den eine posen kjøpte eg på Fretex, så den er desverre ikkje i vanleg butikk (trur eg iallefall). Klem frå Den gode feen

PS! Du bør opne for kommentarar frå andre enn blogspotmedlemmer :)

IngersATELIER sa...

Hei takk for koselig hilsen:) (jeg tror det var deg) fant bloggen din hos Anniche! Flott blogg og musikk, et nydelig hjem du har!
Ha en fortsatt fin kveld!

Anonym sa...

stilig tapet, hva heter den?