onsdag 14. november 2007

Lille...


...duftlampa mi ble stående utent og alene i kveld......etter at jeg greide å feie med meg søster stettskål i gulvet. Min mann trøster og sier vi sikkert får tak i en maken, og jeg håper han har rett. Enn så lenge står duftlampa der i gangen......oppå kommoden med halvåpne skuffer som venter på roseknottene sine.Og så skapet, ja - som heller ikke lettest lar seg åpne uten beslag.Men pytt, det har fått en nyinkjøpt lykt ved sin side. Til og med godkjent av vår lille hund som virkelig har snute for detaljer...


...og med en av de flotte spisestuestolene som svigerfar har og foræret oss...

...begynner gangen mellom kjøkkenet og stua likevel å ta form. Og det til tross for at fruen i huset stort sett ikke bedriver annet enn eksamensforberedelser om dagen. Phu.... Skal bli godt å få den overstått på fredag, ja.

***

8 kommentarer:

Emmeline sa...

Så fantastisk snilt av deg å gi meg en beskrivelse av dette syprosjektet. Kan bare love at jeg har sett på stoff og for i kveld, men utsatt enda litt til. I morgen skal jeg nok klare å komme i gang--og det var kjempe kjempe snilt av deg å hjelpe meg på veien!
Før du vet ordet av det kommer jeg innom igjen for å få noen flere tips;0)
Så trist med den flotte stettskålen din, håper virkelig at du klarer å få tak i en maken. VI får stole på din greie mann!!
Skjønner at du har tusen prosjekter på gang samtidig...Kjenner meg igjen, men de ser vakre ut disse møblene. Regner med at du har malt og venter på knotter og beslag. Det er som å vente på en prikk over i'en---det som gjør helheten!
Lykke lykke til med eksamen. Håper det går greit. Jeg har hatt så store problemer med å legge igjen beskjeder her på blogspot i dag. Håper imidlertid dette tullet er over nå; Tusen takk igjen for tipsene.

Anemone sa...

Skal si du har mange "jern i ilden"...Nett liten hund har du også.

Lykke til i morgen :-)

Lene sa...

fine møbler.. sku gjerne hatt nån sånne...
:o)

mimmi sa...

God kveld i stua,

Jeg føler med deg angående eksamen til fredag, men har du i det minste et lite snev av god følelse, så går det helt sikkert kjempe bra. Igjen, lykke til!

Spisestuen og det nydelige garderobeskapet blir jo kjempe fint. Står på huet i oppussing av spisestue m/8 stoler og skjenk selv, og endelig er kvelden kommet hvor det siste strøket skal på, jippi :)!

"Skjønnashund"

Linda :)

Marie sa...

Mange fine kvite møbler! Lukke til i morgon! Krysser fingrane for deg :o)

Thalia`s-sjelerom sa...

Så nydelige møbler... knottene kommer vel etterhvert. Var synd med det som gikk i gulvet, vet du jeg har maken lampe som dette... Ser ut som den er helt lik! Ønsker deg en deilig helg!

BROCANTE sa...

Hei - Håper eksamen din gikk bra. Du har så fin side og fin musikk er det der også. Jeg er helt fersk i dette med blogging så jeg må sette meg ned å finne ut av hvordan jeg legger inn musikk.... Hilsen Brocante

HildeS. sa...

Så mykje flott du viste her da, både pynt og møbler.
Det var synd med skåla som vart knust, men kanskje du finn ei ny:o)
Eg ser du likar Norsk attraksjon du også, det er så herleg heile konseptet og for ikkje snakke om dama som er programleiar.Eg flire meg mest ihjel når eg ser på:o):o)
Håpar det gjekk fint på eksamen i dag forresten. Eg har mine to siste i byrjinga av desember.
Ha ei finfin helg:o)