mandag 5. november 2007

Dere...

...damene er så flinke med før og etter bilder - der har jeg litt å lære. Tenker liksom aldri på å knipse det som ikke er noe å se på. Men så moro i ettertid, da - å se hvordan tingene en gang var. De to nederste bildene viser en lampefot som var nær ved å havne på fyllinga. Men så tenkte mor at, nei, du - den der kan kanskje bli noe staselig.


Jeg spraya den med sølv, pussa litt og ripa i den, før jeg gned den inn med brun antikk olje...


...og trakk om en gammel lampeskjerm med billig stoff fra Stoff og Stil - limte på litt perler og en bord. Synes den ble riktig så fin. Så da gjenstår bare å finne den rette plassen til lampa....


Og sånn så den ut før makeover`n. Good old nineties...
***

5 kommentarer:

Helene S sa...

Lampefoten og skjermen ble jo kjempefin. Er styggt redd for at den hadde havnet i søpla hos meg. Den fargen er jo ikke akkurat topp nå, men skal si du fikk orden på den saken.
Jeg har vist også noe å lære når det gjelder før og nå bilder. Har aldri helt tenkt over det, men synes jo det er helt topp å se hva andre finner på.
Flott tips du gav her:0)

Lene sa...

takk for d.. :o)
har laga di sjøl..
ungene altså :o) vel ikke helt aleina da...
konglene ska bli julepynt ja.
ho eldste går å vente på at di ska "vokse" først. så no ligg dem på varmekablan i gangen og tørke.

klem

elin1976 sa...

Hei på deg Lene.
Her har jeg aldri vært innom før. Det er så gøy når det kommer nye bloggere. Velkommen. Takk for kommentaren på bloggen. Landstil er en fantastisk butikk. Damene som driver den er noen kreative sjekler som har stått på dag og natt før denne julegårds åpningen.

Lampen ble råfin.
Jeg pleier også gjøre slike ting. Liker jeg ikke det jeg har så ser jeg om jeg kan forandre på tingen. Det er utrolig hva litt maling og en ny stoffbit kan gjøre med ting. Nå er jeg en sånn persom som elsker malerkoste, terpentin og malefingre. Finn meg et maleobjekt og elin stråler.
Dette var iallefall et vellkykka prosjekt fra deg.
Ha en fin dag. Klem:O)

Hulda sa...

TAKK for koselig hilsen hos meg! Så lekker blogg du har! Vil gjerne linke til deg. :) Flott bakgrunn og nydelige ting du viser. Så flott lampen ble!

mimmi sa...

Hei hei.

For en koselig side dette var.
Stas at du nettopp har begynt for da kan du følges :).
Er temmelig ny her jeg også, men er jo så gøy, og det er så utrlig mange trivelige damer her.
Jeg kommer garantert tilbake.