fredag 2. november 2007

Hjertene...


...ligger til tørk, og malingsspannene er lukket for natten. Gjøre seg ferdig i morgen ettermiddag, tenker jeg - så Herr og Fru "Pirk" får tatt seg velfortjent helg. Haha - går visst litt rundt for oss begge to, etter flere dager i malingseim og sene nattetimer. For hvilken dag var det i dag?? Joda - onsdag, ikke sant...? Fru "Pirk" skulle da vært til forelesning dersom det var torsdag...

Ojda..... Så feil kan man ta. Og jeg må si jeg føler meg en smule som Tornerose - for hvor i all verden ble det av den ene dagen som jo måååå ha forsvunnet?? Sovet den bort??? Nåja - ikke så galt at det ikke er godt for noe - nå ble det jo plutselig helg allerede i morgen!! Juhuuu!!

Nattinatt.
***

2 kommentarer:

Grip dagen sa...

Heisann. Oppussing kan jeg like, her må jeg visst følge med..

Kjenner meg igjen når du skriver at du blir litt døgnvill av og til.
Selv kjøpte vi oss hytte tidlig i høst. Den må pusses opp fra A-Å. Da er sene nattetimer flotte å ta ibruk. Fin muskikk på radioen og småtrolla i seng.

Likte godt ditt første innlegg!
Høres ut som du er en "skapnisse"!
En som pynter litt og kommer i julestemning før det er allment akseptert...
Her i bloggverden kan du bare komme ut av skapet! For her er mange likesinnede!
Er ikke det ei herlig trøst?
Ønsker deg lykke til videre med malekost og tastaur!
Marit

Emmeline sa...

Ja her kjenner vi oss igjen... Ikke herr pirk--nei han bor ikke her desverre. Min mann heter nok mer Herr Fådetunnaienfei... Mens jeg liker pirk, og ikke minst oppussing. I skrivende stund sitter også jeg i malinglukt og ser utover nymalte lister, vinduskarmer, bord og skapdører. HERLIG!
Blir så spennende å følge deg videre, for å se hvordan du får det tilslutt! Lykke til og god helg;)