lørdag 17. november 2007

Rose...

...knottene jeg hadde bestilt til kommoden kom i går. Husbonden monterte dem i dag, men vi syntes liksom ikke de passet helt, og la andre planer for dem. Og på min ferd for å finne premie til meg selv for bestått eksamen i dag (juhuuuu!!!) - fant jeg disse.


Kjempefornøyd, ja...

...og når man i tillegg finner matchende penn til knottene (hvilket enhver kvinne med respekt for seg selv bare mååååååå ha, hehe), så blir det jo perfekt.


Vet ikke riktig hva som til syvende og sist ble hovedpremien min - for det ble noen poser til slutt. Knaggrekke til gangen, kuler og stasj. Stoffhjertene har jeg sydd i samme stoff som lampeskjerm fra tidligere innlegg.


Og så to kranser som jeg tenkte jeg skulle dekorere med nettopp kuler og stasj - og engler.

Toppstjerne hadde jeg også bestilt, og den var bare såååå søt. Ikke for tidlig å pynte juletreet i morgen, vel..??? Gleder seg sååå, ja...


Og så vet de som har sett tidligere innlegg at denne damen har sølvspray, ja. Har sprayet gamle gullengler (skikkelig plastic fantastic, men det ser man ikke lengre). Pussa litt på dem så noe av gullfargen skinner igjennom. Og så gnidd inn med brun antikolje og glitterlim. Har også lyst å lakke dem noen strøk, så de blir skikkelig glossy. Yammi.

Men ikke akkurat nå, nei - nå er det nattinatt.

***

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så masse fint du har kjøpt deg. De knottene var flotte på kommoden. Likte også knaggrekkene og de fine kulene i fattigmannssølv. Jeg har noen i den fasongen jeg også. Veldig lekre er de!

Ellie sa...

Så fin den kommoden ble! Lekre knotter. Synes det i det hele tatt ser ut som du har et nydelig hjem! Masse flott "stæsj" ellers også i dette innlegget. Ha en fin lørdagskveld!

Grip dagen sa...

"Så som i himmelen" tenker jeg når jeg er innom bloggen din. Alt går i hvitt og krem + litt sølv og glitter... Jeg tror englen har det slik der de bor. He, he. Helt lekkert! Du verden så flink du er!

Så nydelige plastenglene dine ble! Jeg hadde også mange av dem før. Ble lei av gull og brukte dem som pynt utenpå pakker et år... Pokker. Ellers hadde de nok blitt dusja i sølv og glitter, ja... Mye fint du viser frem. Kjekt å se!
Ha ei fortsatt trivelig helg.
Marit

Lene sa...

herregud! du e jo skikkelig kreativ me sølvspray og div glitter :o) ble jo kjempefin di englan :o)
trur æ har en sånn sjøl i juleeska en plass
lua ferdig, ble veldig fornøyd, og mottakeren fikk beskje me en gang, ska sei ho bl overraska! ho hdde ikke forventa den før om en mnds tid...
:o)
e medlem i tgf-klubben,
(ting går fort),
ikke ttt-klubben (ting tar tid)

Marie sa...

Masse fint "stæsj" du viser. Knottane med matchande kulepenn, STILIG!

mimmi sa...

Åhh så mye fint. Knaggrekken er jo bare nydelig, og de englene superfine. Så flink du er.

Og gratulerer, gratulerer så mye med bestått! En lettelse vil jeg tro.

Ha en kjempe fin lørdagskveld. Vi koser oss hjemme og jeg går litt vel ofte forbi den nylig ferdige adventskalenderen i huset, venter litt utålmodig på 1.søndag i advent ser du :)

HildeS. sa...

Så stilig med matchande knottar og kulepenn. Nydelege var dei:o)
Masse fint du viser her, og plastenglane vart skikkeleg flotte. Kjekt å kunne fornye gamle ting:o)
Eg linkar deg om det er greit, så finn eg tilbake til deg
Ha ein fin søndag:o)

Berit sa...

Gratulerer så masse med eksamen!!!
Rekner med at den gikk bra, siden du har belønnet deg med så mange flotte ting.
Kjempelekkert med de knottene!

mona sa...

Det må man si,masse flotte premier du fikk for examen......nydelige ting,og helt sikkert fortjent !!!! Hadde gladelig tatt allt,jeg !! Kommoden ble jo skikkelig luxuriøs,søte knotter !!! Og så knaggrekken,veldig fin,heldig er du...... !!! Kos deg med pyntingen da ;)

sexy sa...

視訊聊天室,視訊聊天,聊天室,視訊做愛,視訊,做愛,情色視訊,情色,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊交友網,視訊交友,美女視訊,視訊美女,A片,AIO交友愛情館,AIO,日本A片,免費A片下載,免費A片,A片下載,AV片,AV,A,情色A片,情色,AV女優,A漫,H漫,成人漫畫,UT聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,成人聊天室,成人,愛情公寓,色情網站,寄情築園小遊戲,情色交友,一葉情貼圖片區,微風成人區,微風成人,微風論壇,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人影城,18成人,成人電影,成人影片,本土自拍,自拍