onsdag 21. november 2007

Lykken er...

Bildet lånt fra allposter

...en Kenwood Major kjøkkenmaskin. Iallefall ble den det i dag. Jeg fikk kjøpt den, inklussive masse tillegsutstyr under nyåpning av en Lefdal butikk for bare 1295,-!!! Røverkjøp kaller jeg sånt. Så nå kan ikke mor skylde på kronisk senebetennelse lengre - nå blir det andre boller!!!

Var så flittig i min ungdom - med bakedager og fryseren full av alskens godsaker. Det er slunkent med sånt der nå.... Men om litt - når bare forkjølelsen slipper taket - daa....! Tror far gleder seg og, gitt - det var han som sendte kona avgårde på åpningssalg med klare instrukser og handleliste, hehe.

***

7 kommentarer:

Thalia`s-sjelerom sa...

Så flott og godt kjøp, tidene forandrer seg vet du... Med henblikk på bakegleden mener jeg!;)) Det er slunkent i min fryser også nå! Det var helt andre boller før i tiden ja:)))
Ønsker deg god bedring ang. tett nese og sånt noe! Alltid masse fint å se på her.
Klem, og ha en fin dag tross forkjølelse.

Lene sa...

så flott da! har en kenwood major æ og, me den e klr for å byttes ut ja! mangler mass deler og kan ikke bruke mixern på toppen fordi stjerna e slitt bort, og den kan ikke byttes. mangler eltekroken og, så bake me k-spaden :o)
:o)

klem Lene i Nord

Grip dagen sa...

Hva sier ordtaket?
"Veien til en manns hjerte..."
Ah, jeg husker ikke helt. Men noe om at mannen blir glad om kona er flink å lage mat...
Da må jo husbonden din bli særs fornøyd fremover nå...?!
Det som gjør min mann lykkelig er rosinboller! Når jeg skal være ekstra snill mot han baker jeg det... (F.eks. når han tømmer doen på hytta... He, he.)
Lykke til med matlaginga!

Hilsen ei Marit (som nå fikk himla lyst på no' godt...)

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen... stemmer det ang. kremmerhusene. Jeg kjøpte på en hybbybutikk slike tynne sølvaktige bånd, du får de på metervis, finnes i gull også. Man kan jo bruke hva som helst av papp eller hva man nå har å lime de på! Må lage flere tror jeg, veldig gøy var det... lykke til iallefall. Ang. reperasjonsalderen så er jeg vist kommet midt oppi den! Tvi... tvi til oss begge!;)

Marie sa...

Gratulerer med ny Kenwood! Eg har også Kenwood og er kjempenøgd!

Eg har eit Fujifilm Finepix F31 fd digital kamera. 6,3 MegaPixels. Eg brukar macroinnstilling på nærbilete. Eg fekk det til fødselsdagen min av mann og barn. Skulle gjerne hatt speilrefleks, men har ikkje råd til det nå. Eg er veldig nøgd med dette eg fekk. Eg redigerer bileta og skjærer dei slik eg vil ha dei.

God betring! Håpar du er betre av snufsing og ulldottar i øyrene.

Klem :o)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Det var et flott kupp.Har samme maskinen.Det er god å ha til
gjærbaksten og småkakene til jul.For å avlaste leddene baker jeg heller kanel i svingen/skillingsboller,det funker for meg .Lykke til..God helg.

Lovise sa...

Nydelig bilde av den lille bakeren:)
Ha en fin dag!