fredag 23. november 2007

Hvordan...

...motstå fristelsen når et skjønt lite hjerte som dette bare skriker om å få bli med hjem??? Og når hjertet i tillegg henger på en sånn en....

...er det neimen ikke enkelt. Jeg prøvde meg jo med all verdens argumenter - hadde ikke plass, passet ikke inn, etc. Men det var altså plent umulig å gå ut av butikken uten lille hjertet og resten av familien dingel i kransen. Jeg var jo i utgangspunktet storfornøyd med min bitte lille pose, inneholdende knotter (endelig!!) til skapet i mellomgangen. Men jeg måtte visst pent be om større pose, og innse at knottene ble en noe mer kostbar affære enn forventet...
Noen begynner sikkert å bli smålei min mellomgang, kommode, skap og knotter, men slik ble det da omsider. Roser i forskjellige variasjoner som kanskje slåss litt om oppmerksomhet, men jeg ble likevel veldig fornøyd - og lover: ikke mere knottprat fra denne kanten på en stund.

I helgen står juleverksted og pinnekjøtt på menyen. Tenkte vi skulle lage brente mandler og putte oppi glass med hjemmelagede etiketter og pyntelokk (så om noen sitter inne med verdens beste oppskrift på mandler - skrik ut). Julekort, julestrømper, kremmerhus og hjemmekokt såpe er også planen - og kanskje tar jeg med meg jentene innom på en bloggrunde for inspirasjon hos alle dere kreative damene.

Riktig så god helg - med førjulspuslerier hos flere enn meg, tenker jeg.

***

11 kommentarer:

Lene sa...

tenkte: oi ett sånt lite hjerte må jo få lov å være me hjem.. men så litt lengre ned: oi! ok litt flere små hjerter, en krans, masse telysglass og fine perler og stæsj.. joda må også få være me hjem.. :o)
ha ei fiin helg!

klem

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene!Håper jeg kan linke deg igjen?Høres kos ut med pinnekjøtt og juleverksted.Vi pleier også å ha slike julepuslerier i førjulstida,det er kos.Her har det godt i såper og kort.Kanskje vi får prøve kremmerhus?? Ser at flere bloggere lager slike.Ha en trivelig helg.Linda. :))

Lene sa...

takk førr d, Lene! har faktisk solgt to stk allerede, t ei venninne! en t ho og ei som ho ska gi bort i julegave..
fornøyd no ja (sjøl om ho fikk kompisrabatt før antall år vi har vært venna)
jaja, hyggelig at nån hr bruk for d æ produsere, ellers hadde æ no sotte her me alle mppen sjøl :o)

klem fra Lene i Nord

Marie sa...

Nydeleg telyslampe og knottar! Kos deg med julepyslerier!

Lene sa...

*ler* førr en gærning han e, og så gøy, hvis du legg merke t at han ikke kjem av flekken, sjøl om han ror førr harde livet... :o)
tulling han der trond viggo jah..

klem

Lene sa...

go helg t deg og!
må vel sy litt mere ;o)

klem...

Annemariesquilt sa...

Godkveld, er vist litt sent oppe i dag. Har kost meg masse på bloggen din, masse fint. Spesielt gøy å se at du bruker gamle ting opp igjen. Fine radioer. Du får ta med din mann til Selbu i Trøndelag. Der er det en som har bygd opp et radiomuseum som er helt utrolig. Han har vist nok av penger, så du kan velge om du vil betale inngangspenger eller ikke...!

Lovise sa...

Herlig julestemning hos deg.
Tenk----pinnekjøtt, nesten det beste som fins...
God helg:)

minerva.jor sa...

Hei!
her var det koselig og komme inn!
utformingen er pesonlig og musikken/sangen behagelig:)
Takk for titten!
GOD HELG:)

Ellie sa...

Nydelig hjerte...med tilbehør :-). Knottene så også supre ut! Høres koselig ut med juleverksted, tenker å lage litt juleting i dag jeg også. Synes du var veldig heldig med Kenwooden du kjøpte. Moren min har nemlig også Kenwood Major, og den er nok sikkert 15-20 år gammel. Hun fortalte meg at hun hadde funnet kvitteringen for den i en opprydning nylig (ja, vi har en tendens til ikke å kaste ting i denne familien), og den hadde kostet nesten 3000 kr. Og det er som sagt mange år siden, så dette må være et skikkelig røverkjøp!

elin1976 sa...

Blir ikke lei disse flotte bildene....nydelig. Man finner ALLTID plass til slike flotte saker og ting....iallefall i dette huset. he he.
Ønsker deg en fin kveld:O)