tirsdag 25. desember 2007

Riktig...

...god jul, alle sammen!

Det har vært travle dager i det siste. Først med forberedelser, og så en kjempefin høytidsfeiring. I går, på julaften, var vi 14 stykker her med stort og smått. Julemiddagen besto av både pinnekjøtt, lutefisk og ribbe, med sitt respektive tilbehør. Kaker, multekrem og is med varme bjørnebær til dessert. Takk til kjære svigerfar som sto for ribbe og multekrem. Vi var syv til deilig frokost her i dag tidlig - og etter middag hos svigerfar nå i kveld, var det aldeles nydelig å bare flate ut på sofaen her hjemme.

Litt stemningsbilder fra vårt "julehjem". Rynket først på nesa over treet vi en mørk og iskald kveld hadde fått med oss hjem, men synes etterhvert skjønnhetsfeilene bare er sjarmerende.

Det var igrunnen nok pynt på treet, så notegirlanderen havnet her oppe, med noen granbarkvister i.

Denne nydelige lille posen, inneholdende hjemmelaget, vanilieduftende englesåpe, var en kjempekoselig bittelillejulaftensgave fra min manns yngste datter. Hun laget den på juleverkstedet vi hadde for noen uker siden. Jeg falt pladask for den allerede da, og så har hun altså vært sååååå søt og pakket den inn til meg!!! Tusen takk!

Og tusen takk til alle dere for de koseligste hilsninger her på bloggen. Jeg har altså omtrent ikke rukket innom de siste dagene, men i kveld og i morgen skal jeg kose meg rundt om på julebloggene. Gleder meg, ja! Ha en deilig romjulskveld!

***

38 kommentarer:

elin1976 sa...

Så flott julehjem og for en meny. Her var det pinnekjøtt og is til dessert. I dag var det svigermors julebruns og i morgen blir det ribbe og riskrem til dessert. Så vi sulter ikke...he he.
Dagene er herlig lange og perfekt til å hvile midda akkurat 3-4 ganger og alikevel klare å legge seg å sove på kvelden:O) Ha en fin kveld og en flott morgendag. Så blogges vi. Masse klemmer fra Elin:O)

Living White sa...

OIOIOI her var det flott! Utrolig koselig dere har det. Syns den buska ble veldig fin jeg. Har man ekte tre er det bare fint med en eller to skjønnhetsfeil. Men det vistes ikke på bildet. Du har i allefall tatt fine stemningsbilder, morro å se.
Har blitt veldig mye mat og gotteri her i huset så det skal nesten bli godt å komme tilbake til en normal hverdag med normal mat. Har blitt mye sofaligging for å si det slik. Man spiser jo ikke bare litt da man først setter i gang, i allefall ikke på middagsfronten:)

Gaven fra T.H var bare helt helt fantastisk fin! Skal aldri ta det av....så kan jeg tusle rundt oppi nord norge å tenke på han daglig. Kjenner jeg savner han nå så det skal bli godt å se han igjen i januar. Romantikken må man aldri glemme, den må være der alltid:)

Lene sa...

heihei.. har dessverre ikke blitt no bloggtid, har vært syk i flere daga dessverre.. magesjau. :O(
ikke gøy i jula, me al den gode matn, men no kjem d ett innlegg.

ha ei fortsatt flott jul!

klem

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min:)
Jeg har nesten ikke hatt tid til å blogge i det siste, men nå skal kikke innom titt og ofte!
Nydelige bilder du viser fra hjemmet ditt!!!
Kjempefint og pyntet tre! Vakkert!Du har det så lyst og trivelig hos deg! Den hvite nissen din har jeg nesten maken til...
Fortsatt god jul ønskes deg!
Klem fra meg;)

Anemone sa...

Helt skjønne stemningsbilder fra din kant av landet :-)
De fleste juletrær blir litt bedre med pynt på. Jeg har edelgran for rørste gang i år, litt lei av alle barnålene som slenger rundt. Mne kunstig juletre i plast !!, det kommer ikke på tale, før tar jeg inn juletreet fra i fjor.

Fortsatt fin romjul ønskes deg.

Lene sa...

heihei.. formen bynne å bli bedre no ja.. heldigvis.. idag står d lam på menyen hjemm hos tanta mi!! namnam!

klem ifra kalde nord!

My little footprints sa...

Hei!
For noen nydelige bilder med herlig julestemning!
Ønsker deg en fortsatt fin julefeiring!
Juleklemmer fra Beth

Lovise sa...

Heisann. Tusen takk for hyggelig besøk . Så fint du har ordnet det i jula. Det ser skikkelig koselig ut hjemme hos deg. Her hos meg er alt bare bra. Må nok innrømme at jeg har tatt litt lett på det med jula i år. Jeg hadde store planer, men måtte ro meg litt ned etter hvert. Bursdagen tok ganske mye energi. Det ble nesten 70 gjester, så det måtte mye mat og kaker til. Heldigvis kom mange kaker på døra- har gode venninner- så alt gikk fint. En kjempefin dag.
Ha en fin feiring fortsatt.
Klem.

Anki sa...

Gurimalla for ett flott hjem du viser bilder fra. *Sukk* Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg, det er godt å høre at andre og har vært gjennom det samme som meg, for til tider føler jeg meg veldig alene om sorgen og savnet. Men de har nok et poeng de som sier at "De første merkedagene og høytidene er verst". Ønsker deg og dine en fortsatt fin julefeiring, selv sitter jeg og jobber!!!!!!! nå, er på etterskudd så det holder! Men, det blir vel salg i år og. Vi skal til alt overmål ha telling 2.januar, så du skjønner, det er nok å holde fingrene i!

Klem fra meg

Anne-Berit sa...

Så koselige bilder du viser fra hjemmet ditt,og med nydelig julemusikk til,stemningsfullt.Søtt bilde av hunden på den flotte puten,like bortskjemt som min kanskje.Ha ei deilig romjulsfeiring:o)

Pernille's ting og tang sa...

Men her er det jo også flott julestemning! Så flotte og koselige bilder. Virkelig stilfult!! Ha en fortsatt flott og koselig jul:)

Lene sa...

Anne- Berit: Hunden vår er ikke bortskjemt med å få lov å være i sofaen, men denne puffen er hennes fristed. Frøkna heter Molly - så kanskje puffen kan kalles Mollys heaven, hehe ;)

Lykke sa...

For noen utrolig nydelige bilder du viser, og for et nydelig julehjem! Ønsker deg og dine en fortsatt god julefeiring:)

Madicken sa...

Hei Lene, og takk for din fine kommentar til mitt förste inlegg....

For et herlig juletre du har! Syns det er sånn et juletre ska se ut, jeg. Hvis det ikke har litt skjevheter og skavanker så ser det jo ikke ekte ut. Ser ut som du har det akkurat sånn som jeg skulle ville ha det hjemme, så det blir garantert flere besök fra meg framover!

Molly ser ut til å kose seg, og jeg er sikker på at vår Charlie skulle like seg veldig godt ved siden av henne! Vi pleier å kalle han for Ängeln Charlie, så da hadde det blitt Ängeln Charlie i Mollys Heaven ;-)Legger ut bilde på han senere.

Klem fra Gry

Anne-Berit sa...

Hei igjen,så det er en puff Molly ligger på,så fin den var.Og det var da en nydelig blanding,trodde hun var en bichon havanaise jeg.Kjempesøt.Ha ei fortsatt god jul:o)

Madicken sa...

Takk for kommentaren på min blogg! Må bare svare deg for å redegjöre for visse saker. Jeg er norsk, men har bodd i Sverige i 11 år- derfor ganske OK på å skrive begge språk, men syns det er vanskelig å behålle norsken "ren" da jeg i jobben må skrive ganske bra svensk.

Når det gjelder stilvalg, så har jeg faktisk samme problem-- jeg har bytt stiler så mange ganger opp igjennom årene! Tror hver gang att NÅ har jeg funnet hjem, men ikke :0)

Klem Gry

Lindas Hus.. sa...

Hei! Sart åfin jul hos deg.God jul
og Godt Nyttår. Hilsen Linda :)

Marie sa...

Vilka vackra stämningsfulla bilder! Granen är underbart pyntad!

Ha en fortsatt bra vecka!
Marie

Marie sa...

Nydelege stemningsfulle bilete frå heimen din! Det var litt av ein meny på juleafta... Hos oss var det pinnekjøt og riskrem på juleafta.

Ha ei framleis god romjul :)

Lindas Hus.. sa...

Hei! Takk for hilsen.Julekappa er høngammel så jeg husker ikke hvor den ble kjøpt.Men ungene vil ha den opp. Tradisjon. Flotte kremmerhus.Har kopier noter på jobb
men fikk ikke brukt dem. god idee..
Ha det fint. Hilsen Linda :))

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei i Julen:) Det ser ut til at du har kost deg i ditt vakre hjem, så nydelig det var! Den kremmerhus-girlanderen passet jo veldig fint der oppe! Ha vært litt travelt her også noen dager, men nå er det tid for hekling og slikt noe! Ønsker deg ei fortsatt deilig Jul med mye kos!
Klem fra Sør!:)

HildeS. sa...

Hei hei.
Så koselege bilete du viser, og for ei oppvarting på julafta. heldigvis så spiser alle pinnekjøtt, så det er julemiddagen hos oss.
Første dag så var det ovnsbakt laks, fiska av mannen i huset. Herleg.
Juletret ditt likna litt på vårt. Fint vart det ivertfall med all pynten på:)
Så søt hunden din var der den låg og kosa seg.
Rasmus pusen vår har begynt å herje med juletreet så eg veit ikkje kor lenge det får stå...
Ha ei fortsatt koseleg romjul, og eit retteleg godt nyttår om eg ikkje kikkar innom deg før.
Klem.

Lille meg sa...

Så mye fint du viser fram!
Skikkelig julehus.
Ha ei fin romjul!

Grip dagen sa...

For en nyyyyyyydelig sang! Vil bare være på sida di og høre den...

Flott stemning i julehuset ditt. Og det overrasket meg ikke at det kom til å gå i hvitt...
Som å titte inn i Winter wonderland! Fantastisk!
Har dere spist dere skikkelig opp for å gå i dvale, eller?
Tre ulike retter til middag!?
Håper ikke du går i hi nå...
Tar en titt over nyåret og sjekker!

Alle gode ønsker for 2008!

Mange hilsner Marit

Anita sa...

Såååå flotte og stemningsfulle bilder!
God helg!
Klem Anita

MOONLOVER´S sa...

God fortsättning och GOTT NYTT ÅR PÅ ER. kram

Lene sa...

hei hei.. denna lua har æ tenkt å beholde ja! e d flre som vil ha, så får æ heller lage spesielt t dem. :o)
alle æ ga bort i julegave ble hjertelig mottatt iallefall.. :o)

klem fra nord

mimmi sa...

hei hei du, håper du har en koselig romjul.
Tusen takk for ufordringen jeg fikk av deg like før jul. Det ble n o e hektisk de siste dagene, og plutselig skulle vi reise så fikk ikke svart på den gitt. Jeg kommer tilbake.
Vet du, det er det fineste juletreet jeg noengang har sett. HELT VANVITTIG FLOTT ER DET JO.
Og du, hvilken type søt hund er det som slapper av på den vakre puta?

Det er godt og være hjemme igjen, og nå har jeg begynt og styre til nyttårskvelden.
Håper du og dere får en kjempe koselig feiring.

Linda :)

chatrine sa...

De nydeligste bilder av julen hos deg! Vakkert!!
Ønsker deg en fin nyttårsfeiring, og Godt Nytt År til deg!
Så "sees" vi snart igjen i det nye året!
Klem fra chatrine:)

Inger sa...

For en nydelig blogg, virkelig lekker !! Og tusen takk for kommentar på bloggen min, det satte jeg stor pris på. Godt nytt år :-) Hilsen Inger

Helen sa...

Hei og takk for hyggelig hilsning i bloggen min!
Så pent juetreet ditt ble med hvitt og sølv. Du var jo heldig som fikk så fin gave laget på juleverksted. Slike oppmerksomheter varmer. Juleverksted sammen med barna er noe av det koseligste jeg er med på i førjulsstria. Jeg tror ungene setter mer pris på det enn alle kakeslagene og husvasken.

Berit sa...

Innom for å ønske deg en fin nyttårshelg og aalt godt i det nye året!!!
klem fra Berit.

Emmeline sa...

Nyyydelige bilder hos deg Lene, men det er det alltid.. Ser ut som om dere har hatt en helt perfekt julefeiring. Nydelig liten pose som du har fått, og lekker dekorasjon med hvit nisse der på det første bildet.
Blir alltid så inspirert når jeg kommer innom hos deg, her er det vakre bilder på rad og rekke, flott juletre var det også;)
Endelig har jeg klart å linke deg med rett navn og rett navn på bloggen. Det er en del Lener i Blogglandia, Lena og Lene og Lykkelene og deg... Men altså: Godt nytt år til deg, jeg kommer til å komme ofte tilbake til deg i året som kommer. Den designen på bloggen din er KNALLFIN!

Lovise sa...

Riktig godt nyttår til deg.

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei Lene... Godt nyttår til deg, håper du hadde en fin feiring i går! Snakket litt med Anniche om det du spurte om. Du må bare samle inn adr, og lage deg en liste om hvem som har lyst å være med... Så er det selvfølgelig viktig da at den listen har partall, slik at ingen blir stående uten. Trenger jo ikke å ha så veldig mange på listen fra starten... kanskje lettere å ha oversikt da! Blir jo gjerne flere også som melder sin interesse etterhvert.
Ønsker deg en fin kveld!
Klem fra meg:)

Marie sa...

Kikkar innom for å ønskje deg og dine eit GODT nytt år :)

Marie sa...

Ser på sideelementet ditt at du har nominert meg til ein You make me smile award. TUSEN TAKK, Lene!

Flower Power sa...

Åhhh, herlighet så flott det var hos deg i jula!Nå har jeg forstørret opp alle bildene, og jeg ser at du har et nydelig hus og god smak:) Jeg synes treet var helt nydelig jeg....her hadde vi ett som var en smule glissen, men med litt pynt og lys funket det da:)
Vofsen passet fint til de flotte putene dine, full match der....den ser ut til å ta livet med ro.
Takk for hyggelig hilsen inne hos meg:) Jeg er litt treig om dagen, og har ikke fått kommet med noe nytt ennå. En liten bloggpause ble det altså på meg i det nye året, men jeg kommer sterkt tilbake.....:)
Jeg leste forresten de syv sannhetene om deg, og det var som å lese om meg selv altså! Jeg er også et rykk og nappmenneske, til tider perfeksjonist, for så å gå helt over til det andre ytterpunkt.....litt vanskelig å bli klok på det der igrunn:)

Ha en fin helg:)