fredag 7. desember 2007

Pyntet...


...litt utenfor her i går kveld. Noen bruker masse penger på å reise til sydligere breddegrader, sol og varme i denne kalde, mørketiden. Jeg bruker heller mine slanter til å lyse opp hverdagen her hjemme - for meg og mine - og ikke minst naboene som fryder seg stort. Det hender det smeller litt i biler utenfor her, men pytt? Finnes da ikke noe hyggeligere måte å ordne seg nye julebekjentskaper på enn å fly ut med litt kaker og kaffe til en stakkar som har fått seg e bulk. Og da får jo vedkommende ekstra tid til å beundre mitt vakre julehus - og jeg skal si det hjelper på humøret.

Nåja, youtube bildene er fra julen i fjor. Kaffetåren og mine syv sorter falt ikke like godt i smak hos alle de skadekjørte - så jeg har tonet det hele ned en smule i år:

Ved inngangspartiet står lille stubbnissefamilien og hilser velkommen. Disse har jeg malt i min ungdom, så de har fulgt meg i noen år. Har alltid syntes at nissefar er litt for lang - noe jeg igjen ble minnet på nå, under familiefotograferingen. Ikke like lett å få alle med. Kanskje min mann må fram med motorsaga en av dagene?

Lillegutt er ikke helt fortrolig med fotograferingen....

Og slik ble inngangsdøren. Juksegirlander og plastikkepler, men hjertet er ekte og laget av min manns kjære yngstedatter på juleverkstedet vi hadde for et par uker siden.

Synes igrunnen dette var nok utendørspynt for i år, og jeg fryder meg over pengene jeg sparer på strømregningen. Da blir det sydentur på meg og i vinter!

Ha en fin førjulsdag!

***

8 kommentarer:

Anemone sa...

Nå må jeg le, for noe så anerikansk !! Overbevist om at barna der i huset lider av epilepsi. Hvis ikke kommer vel diagnosen etter nyttår. :-)

Ser du satser på en litt mer smakfull jul :-)

Fin kveld ønskes herfra.

Lene sa...

oi oi! va d hos dokk? må ha kosta flesk å holde igang..
å nokka så slitsomt me alt d blinkelyset :o)
men likte treet veldig godt :) enkel sånn sett, æ da :)
skjønne egentlig godt at du kutta d ut iår.
latter og smil fra
Lene i Nord!

Lovise sa...

Åh, det var godt at du tonet ned..... Blir helt ør av sånt.
Nydelige bilder fra i år, he he.
Klem.

Ps. Er glad jeg ikke har lese og skrivevansker, for da hadde det blitt vanskelig med disse kodene dere har for å få legge inn.....uforståelig bokstavsammensetning....hvorfor har dere sånn?

Lene sa...

Lovise - jeg er helt enig med deg - det er litt kronglete - har bare ikke vært klar over at jeg hadde det slik. Det er en form for sikkerhet, men håper og tror jeg nå har fjernet det.

Og det er nok ikke mitt hus, nei. Hadde en gang noen naboer med bare en brøkdel av dette - og jeg ble såpass tullerusk at det var hakket før jeg kuttet strømmen ;) Hehe, her blinker det bare i fattigmanssølv og den slags, ja ;)

Lene sa...

åh d va da enda godt! at d ikke va hos deg altså :o)
har laga deigen sjøl, denna gang... bruke kjøpe deig vanligvis.
må vanligvis ha hjelp hos min kjære t montering, men ska gjøre d sjøl iår, for han jobbe heile helga :)
vi får se resultatet.. om d ikke kjem innlgg, så gikk d mest sansynlig rett i dass :O)

klem

Janickes sa...

Hehe - stilig julepynt!
God helg!

Marie sa...

Likte eigentleg best julepynten i år eg... Kjempeflott det andre, men litt voldsomt for meg...

Eg har sett lys på ei bittlita mimigran i år, ho druknar nesten i lysa. Reknar me at ho veks litt for kvart år da. Der kjem nok bilete av henne på bloggen ein av dagane.

Ha ein fin lørdag!

Marie sa...

Du lurte meg du! Eg trudde du hadde filma og lagt det på You tube sjølv eg. Godt at det ikkje stemte, hehe