onsdag 2. januar 2008

Happy...

...new year!!!


Her kommer en varm hilsen med gode nyttårsklemmer til alle dere flotte damer (og eventuelle herremenn) som besøker meg her på bloggen! Etter at jeg oppdaget dere her inne i begynnelesen av året som gikk, har dere gitt meg en hel masse inspirasjon og stor glede - hver på deres måte. Tusen, tusen takk for det!!!

I slutten av oktober ble det egen blogg, og jeg ble bedre kjent med mange av dere. Dette har virkelig vært gøy. Ok - mannen er kanskje en liten smule oppgitt iblandt... Er det detaljer ved ett eller annet jeg danderer eller lager istand her hjemme som jeg ikke er helt fornøyd med, sier han at "det synes sikkert ikke på bilder" - dog med glimt i øyet, hihi...
Men han ser også den store gleden det gir meg - og at bloggingen iblandt er et spark bak til å bli ferdig med saker og ting - gleder meg jo såå til å legge ut bilder!! I tillegg lærer jeg, for hvert innlegg, litt mer om fotografering. Moro, moro!

Jeg gleder meg masse til bloggåret vi nå har gått inn i - og jeg håper flere av dere som titter innom vil legge igjen et lite spor så jeg kan finne dere igjen. Er stadig på jakt etter nye blogger å kose meg med. Og tusen takk til alle dere som sier hei og deler inspirasjon, hverdagsprat, sorger og gleder!!! Svibler og tullipaner fra nyttårsbordet mitt deles herved med dere!

Elsklingen var så grei og tok bilder av hele festbordet for meg, men det var altså FØR denne lille pirkelinen hadde fått ryddet bort strykebrettet. Kan liksom ikke legge ut bilder av et festdekket bord med strykebrett i bakgrunnen, hihi.. Jeg var så opptatt med forberedelser og mat før gjestene kom, så jeg rakk jo ikke knipse noe. Men har likevel foreviget noen smådetaljer fra bordet dagen derpå:


Var så heldig og fikk med meg de to siste gigastore fattigmannskulene til halv pris på romjulssalg hos Mols. Litt sløyfebånd og stjerner gjorde susen, sammen med fattigmannsstaker og hvite tullipaner (heeelt ribbet for hvite roser og ranunkler hos blomsterhandleren).

Mine to fingersaltkar skled rett inn på det festdekkede bordet i hvitt og sølv.


Utover kvelden var det fantastisk deilig å sparke av seg skoene (som selvfølgelig også matchet bordet, hahaha).


Utsikt fra terrassen vår.


Et rykte om en fantastisk kjærlighetshistorie har spredd seg i Drammen - og midnatt, den 31.12.07 gikk stemningen bokstavlig talt rett til himmels da byen feiret de to turtelduene. Paret selv var desverre forhindret fra å være tilstede - da de var travelt opptatt med å slukke ribbebranner, holde styr på fulle ungdommer og knuse lysekroner i Tromsø. Men her i byen satser vi på ny feiring neste år rundt disse tider - og da med Gjertrud som ny innbygger. Hjertelig velkommen skal du være, Gjertrud - blåveisfri, hihi!!!


***

37 kommentarer:

Jenny sa...

Godt Nytt År. Har vært innom bloggen din mange ganger uten å legge igjen noen hilsen så nå var det på tide. Ville bare si at du har en fin og inspirerende blogg. Jeg er ganske ny, men når jeg får til å linke så skal jeg legge deg på lista mi.

RedRobin sa...

Godt nytt år til deg og dine! Masse flotte bilder til stor inspirasjon her :o)

Marie sa...

Heile bloggen din osar av harmoni! Vakre, lyse, avstemte fargar.

Måtte le då du fortalde om mannen som hinta om at det sikkert ikkje viste på biletet. Då me pussa opp stova for nokre år sidan hadde eg ein bit av gardinstoffet i veska i tilfelle eg skulle handle noko til stova. Ein gong eg skulle kjøpe nye klede var mannen min med. Då eg kom ut av prøverommet spurte eg kva han syntest, om han syntest det passa. Har du ikkje gardinbiten med deg?, kom det tørt...

Ha ein finfin januardag :)

PS.Eg tulla visst i går angåande awarden, eg hadde jo notert at eg hadde fått han hos deg, det går litt i surr for meg av og til....Eller ganske ofte eigentleg, hehe...

Living White sa...

Ler godt her jeg sitter.
Nei den nyttårsaften vår her i Tromsø ble ikke fult så romantisk som vi hadde sett for oss!!!

MEN trøsta er av vi lever, satte ikke fyr på huset eller slo hull i hodet slik at man måtte på sykhus så sånn sett gikk jo alt bra:)

Jeg måtte nok opp tidlig i dag men det gikk bra selv om vi har hatt noen harde døgn. Tror Trond var oppe tidlig selv og at han taklet nordnorgesfeiringa som en mann=bra. Men jeg håper indelig at nyttårsaften 2008 blir litt bedre...

Madicken sa...

Vakkert med hvitt og sölv. Kul at skoene matcher... ;-)
Venter spent på neste innlegg!

Klem Gry

Lene sa...

godt nyttår t deg og Lene!
:o) e foreløpig ikke blitt syk, så kryss i taket og beina i kors å alt d der :o)

klem fra Lene i kalde nord

Anne-Berit sa...

Hei og takk for hilsen,kos å høre fra deg.Ser du har kjøpt samme avlange kule som meg på salg,butikken jeg kjøpte min på heter Fryd,og er her i Moi Rana.Koser meg veldig med bloggen din du viser såå mye fint,og de skoene var knall.Ha det fint,klem fra meg:o)

liven sa...

Hei , Ønsker deg et godt nyttår. Du har så fine bilder at fotograferingen har nå du virkelig fått dreisen på. Er ny her i bloggverden og strever nå litt med fotograferingen ja. Og jeg synes at ting vises nå virkelig på bilder. Spesielt hvis en zoomer....He he....Men det er lærerikt det er nå helt sikkert.
Ha en fin kveld og jeg stikker snart innom igjen:)

Juliann sa...

Godt nyttår til deg! Flotte rakettbilder du har teke,dine vart brune dei, medan mine alltid blir svarte..... Men eg vart mest imponert over dei flotte Askepott-skoa dine, ser til og med ut å være gode å gå i med passe høg hel!

MOONLOVER´S sa...

Gott nytt år och god fortsättning! pusslet är vi inte klar med :( det var SVÅRT, det är en skog som speglar sig i en sjö och himlen och vattnet är i nästan lika blå skala ;) jobbigt. Baugetterna är jätte goda om man rosta dom i ugnen med något gott smör på=) Ha en jätte bra kväll. Klem

Lindas Hus.. sa...

Hei!Godt Nyttår!Flott nyttårstemning hos deg.Her nede er det en aning av vinter for første gang.Kos.Ha det flott i vinterkulda.Hilsen Linda :)

HildeS. sa...

Å så masse fine bilder!!!
Ser ut som du har hatt ei fin romjul og nyttårsafta, og så fint du har pynta:)
Kjenner meg igjen i det å ta bilder til bloggen ja...blir pittelitt erta for det ja:)
Nå skal eg i bursdagselskap til ei venninne:)
Ha ein fin kveld:)
Klem.

alilleolsen@hotmail.com sa...

Heisann og godt nyttår! Så utrolig masse fine bilder og koselig blogg du har! :)
Helt topp å drømme seg vekk her!:)

Anne Lill sa...

Hm gjorde visst slik at du ikke kunne titte innom minn blogg jeg, så jeg legger det til her!:)

Karoline sa...

på tide å legge igjen hilsen på denen flotte bloggen, her kommer jeg igjen, og velkomment il min om du vil. godt nytt år!!!!
hilsen Karoline

Anita sa...

Såå nydelige detalje bilderav bordet!! Kjenner sp igjen det med mannen! Min har nå gitt opp, blir jo ikke bra nok allikevel;o)
Godt nytt år!
Klem Anita

Mette sa...

Så nydelig blogg du har! Og fine stemningsbilder...Jeg har linket deg også nå, det er selvfølgelig koselig å få besøk og kommentarer på bloggen sin. Godt nytt år!

GAWO sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år.

SKATAN sa...

Hoppla vilken härlig nyårskänsla det var i ditt inlägg! Kul att hitta hit. Nu måste jag titta närmare på din blogg :)

Vi ses igen hoppas jag!

Ellie sa...

Er bare innom for å ønske deg et riktig godt nytt år!

Gunhild, NO sa...

Hei igjen! Så fin blogg. Ja jeg skulle gjerne ha sett bordet ditt, tiltross for et feilplassert strykebrett. Men skjønner at du ikke vil la noe forstyrre harmonien...

My little footprints sa...

Hei!
Takk for koselig nyttårshilsen hos meg! Ja jeg err virkelig positivt overrasket hvor mye "blogg-landia" har bidratt for meg i det siste halvåret som jeg har blogget, synes det er en virkelig koselig hobby!
Ønsker deg og dine alt godt for det kommende året 2008!
klem fra Beth

MOONLOVER´S sa...

jag har utmanat dig,gå in på min blogg och läs vidare=)hoppas du antar utmaningen. kram

NinaS sa...

Godt nyttår til deg også!
Flotte bilder!!

chatrine sa...

Tusen takk for koselig nyttårshilsen!
Flott dekket bord! Og nå er det hele allerede over... Nå kan vi bare glede oss ja til masse blogging i det nye året:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Laila sa...

Nydelige ting på bordet ditt. Synd ikke mannen din skjønner viktigheten av å "stage" før han tar bilder. hihi
Min man hadde forrestn aldri giddet å ta interiørbilder for meg, han forstår ikke dette "bloggetullet" som han sier. Men han lar meg styre på.

Godt nytt år forresten. Håper 2008 blir et fantastisk år!

filuri sa...

Hei på deg, Lene og godt nytt år til deg også. Nå sitter jeg her og ska studere, og havner på din blogg og det er SÅ fint med alle vakre bilder, og så ble jeg så nyskjerrig på kjärlighetshistoria at jeg måtte dit også... Jeg har forresten en god venn i Drammen... Hun bor på Strömliveien. Vet du hvor det er?
Klem fra Filuri

Cecilie sa...

Så nydelige bilder:o) Bloggen din er utrolig fin Lene. Godt nytt år til deg, jeg skal snart blogge nye bilder, finner bare ikke den kabelen.. *leter*

Monika sa...

Godt nytt år :-)
Takke takk for titten i ein flotte blogg - kommer gjerne tilbake
Smil fra monika

MOONLOVER´S sa...

ja men ta det när du har tid och lust=) ingen panik här inte! Studera lugnt=) God kväll.

Berit sa...

Virkelig flott her hos deg som alltid!!!
Du har sansen for detaljer, og så stilige sko da!!
Du forteller så "levende" at en kan se ting for seg.
Her blir det også kommentert om bloggingen fra mannen, blir jo ganske usosial, svarer i høyr og him, he he. Tiden flyr jo avgårde, for det er mange en skal innom, og så mye kjekt å se å lese!!!
Snakkes!

filuri sa...

ja, visst er det merkelig... Tror vi må bytte mailadresser snart... Hva leser du? Jeg har redovisning på fredag, og 3 tentamener som skal väre ferdige snart. Det + en datamasin full av virus = ikkemorsomme saker! Fikk kjöpe en ny, ingen bönn der, håper bare det går å redde endel av innehållet.
klem

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei Lene... så fint innlegg, og jeg har skønt for lenge siden at du må være dame med stil...Særlig etter dette innlegget å dømme, Hvordan er det mulig å være så kreativ ... som med de skoene på bordet;) Du egner deg veeeldig godt til å ta interiørbilder... du har sansen for alle "prikkene over ien"! Håper du ikke snør inne der, her er det full snøstorm, det liker ikke jeg noe særlig... Håper det lysner og letter litt til i morgen.
Klem fra meg.

mimiala sa...

Godt nytt år.
For ei flott side du har her.
Må bare si at de skoene dine var helt utrolig kule :)
Har selv et par gull pumps som jeg elsker :P

Lykke sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år. Ser også fram til mye inspirasjon i dette nye bloggåret.
Ville også nevne at bloggen min fyller ett år i dag, og alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen om en overraskelse tilsendt i posten. Det hadde vært hyggelig om du kom innom:)

Anniche sa...

Hei Lene

Hjertlig Godt Nyttår
Bloggen din er så flott , og som mamma sier ...du har virkelig sansen:)

Nydelige bilder !! Skal linke til deg med engang. Kommer innom igjen.

Klem, a

Eva sa...

Blir helt nostalgisk av rakettbildene dine. Kjente igjen utsikten med engang, for jeg bodde i nabolaget ditt da jeg var liten :) Godt nyttår! :)