onsdag 23. januar 2008

Iblandt...

...finnes dager hvor det meste går på tverke. Jeg hadde en sånn dag forrigje torsdag. Ikke skal jeg dvele ved den - og heller ikke utdype - sier bare som så at mor hveste etterhvert. Men mot slutten av en sånn dag har jeg det igrunnen ganske bra. Jeg tenker: Jess - overlevde - og sannsynligvis er det leeeenge igjen til neste!

På en god dag tar ikke den minste spisestueskjenken seg så aller værst ut. Likevel blir jeg aldri helt enig med meg selv i hva som skal stå oppå her. Enten blir det for stort, eller for lite, for høyt, eller for lavt - her er stadige utskiftninger.

Noe mangler, og kronen på verket har latt vente på seg...


Den lille skjenken er plassert mot en smal, naken murvegg, og jeg har lenge fundert på hva i all verden som skal opp på veggen her.

Jeg falt pladask for dette gamle bildet, og var sikker på det skulle bli suksess. Men nei - bildet kommer mye bedre til sin rett en helt annen plass.

I motsetning til torsdagen, ble søndagen en aldeles herlig dag. Og jeg tenker - kanskje det er derfor disse "pytondagene" smyger seg inn en gang i blandt - jeg tror man setter ekstra stor pris på alt som er godt - om man også har hatt litt motbør og ikke tar ting forgitt.

Som sagt - søndagen var herlig - blandt annet med deilig tur og perlemorsskyer (innlegget nedenunder). Men jeg ble også jublende glad over premien jeg vant hos Mollys Heaven (jommen ei grepa dame!)! Så sent som dagen i forveien hadde jeg vært innom nettbutikken, og forelsket meg i denne:


Foto: Mollys Heaven
Den, - tenkte jeg - den må jo være super over lilleskjenken! Premien er bestilt og Molly får den inn på lager i februar. Jeg er kjempespent på om "this is it" - den som blogger får se.

Tusen takk, vakre fruer og frøkner, for kjempetrivelige kommentarer på himmelbildene. Hadde søren meg vært topp og hatt dere med på den turen, hele gjengen. Så neste gang...

Måtte dagen bli superfin for dere alle - og smask litt ekstra på noen dere er glad i!
*

PST.... Fant ut at en tur innom herlige Thalia kan være lønnsom.


***

64 kommentarer:

elin1976 sa...

Synes det var da ganske kjekk konkurranse da. Å så synes jeg det var koselig at du vant.
Av å til er det jo slik at noen dager blir bare helt jæ...man gjør ikke noe spesielt men så blir det bare slik. Men som oftest så er alt bare så bra. Her er det skjeldent pyton men bare bar. Snill mann og ei snill prinsesse. Kan ikke forlange mer.
Ha en fin dag og kos deg med følelsen av at du har vunnet. Gleder meg til å se hylla.
Masse klemmer fra Elin:O)

Tiril sa...

Jeg hadde en dårlig dag igår...med god grunn.Har en duuummm port jeg må gjennom på jobben,gud vet hvor mange ganger jeg har kjørt igjennom,men i går,lyden var ekkel og bilen ble stygg,er lei meg ennå,mannen sier bare pytt,pytt,der kunne skjed d værre ting. Nydlig komode,jeg syns det så så fint ut det du hadde satt på. olje flasker krone og litt stesj,kjekt at du vant!!!
Kan du ha en fin dag,

Living White sa...

Satt og tenkte på deg nå, sitter på jobb og har utsikt til fjellheisen her i Tromsø. Vi har en FANTASTISK himmel her i dag og da ble jeg sittende å tenke på dine himmelbilder samt irritere meg hvorfor jeg ikke tok med fotoapparatet på jobb i dag.

Måtte le litt over din lille frustrasjon over HVA som skulle stå på bordet. Min mor sier til meg at hun har aldri opplevd noen andre enn meg som har flyttet så mye rundt på ting. Ting står aldri på samme plass for hver gang hun kommer. Jeg blir liksom aldri helt tilfreds og ting jeg kjøper til ett sted, havner på et annet sted. Jeg bare kjente meg såååå igjen. Jeg har en terori på slike typer bord. At man evt har noe høyt på hver side og at det bygger seg lavere innover. At det på en måte blir symetrisk? (tttooog du an`?) MEN bevares, syns det så super søtt ut det du har oppå der nå jeg. Jeg pleier se litt på andre sine blogger hva de har inni "der" og oppå "der" for å få noen ideer

Hulda sa...

Virkelig flott den sjenken du har i stua. Syns også av og til at det er vanskelig å finne ut hva som passer best sammen, til pynt. Mitt triks er å ta bort alt, for så å sette lite tilbake. Det blir ofte best hvis det ikke er så mye som står til pynt. Den hylla du har fått bestilt så virkelig fin ut.

Nydelige tre og himmelbilder i innlegget under.

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Tror det er som du sier jeg..At uten de dårlige dagene innimellom, så hadde vi nok ikke satt såå pris på de gode. Det blir vel som med bortskjemte unger...
Får de alt de peker på så blir de bare mindre og mindre takknemlige for hver gang..
Men drømmer og lengter de etter noe de ønsker seg, før de får det..så blir de hoppende glade, lykkelige og takknemlige!!!

Bak skyene med regnet skinner ALLTID solen vet du!!!
Akkurat som de gode dagene ligger på lur og venter på å overraske oss etter de dårlige;)

Søt liten skjenk du har! Vi får håpe at hylla du har bestilt er det som trengs da!!!

Det barnebildet var jo bare såå søtt!Nå må jeg bare få ønske deg en flott onsdag!!!
Jeg har ingen her hjemme å smaske på akkurat nå...men jeg skal ta oppfordringen din og overfalle dem en etter en når de kommer inn igjennom døra her etterhvert..hi hi..
Stor klem fra meg!

Lille meg sa...

Hei, så artig at du vant!Det er en oppmuntring, og særlig når du har hatt en dårlig dag.
DET er aldri moro, men livet består (dessverre) ikke bare av gode og lyse dager.Eller kanskje vi ikke skal si dessverre. Det er vel ike bra for oss å ha bare medgang.
Men så godt når det går over, og vi kan se lysere på tilværelsen igjen!
Ønsker deg en fin dag!
Vi har virkelig mye å være takknemlig og glad for.

Bara Gry sa...

Så nydelig arrangemang du har gjort på skjenken. Alldeles nydelig, ja bare såå nydelig. Hi,hi..Nydelig er ordet.

Jeg får også dille ibland, og flytter og flytter på ting. Man kjenner det selv når det til slutt blir rett, ikke sant?

Godt at pytondagen er over og håper dagen i dag blir desto bedre!

Jeg har også hanlda hos Mollys Heaven og ser at du allerede har en sak som jeg har bestilt, hi,hi... Tar litt tid för jeg kan vise det, for sakene sendes til söstera mi i Norge. Skal antagelig dit neste helg, så etter det får det bli. Spennende å se hvordan det blir med hylla di!!

Kram Gry

Anonym sa...

Flotte bilder. Syns det ble fint jeg. Men jeg kjenner til problemet, flytter stadig på ting fra den ene benken til den andre...ja nå har jeg bare to...hihihi.
Heldig gris du som vant. Blir spennende og se hyllen..og Mollys Heaven...ja det er heaven.

Bildet var så fint. Det er ikke enkelt og finne gode plasser som fremhever bildene. Flytter stadig på de også. Haar ennå ikke funnet ut hvor jeg skal henge de.
Lyse vegger og hvite rammer...det fremhever ikke bildene.
Var hunden som fikk ett smask fra meg....hun ble jo såå glad.

hei og hå ha en flott dag.
Randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Landliv sa...

Herlige fotos.
Det er jo sånn at når man har opplevd dager som ikke er så bra, så nyter man bedre de fine, ikke sant!
Håper denne dagen blir bra!

Hespe sa...

Hei på deg på en onsdag!

Håper virkelig dagen din er fiiiin? Livet er slik at vi må tåle disse dagene innimellom som ikke alltid går vår vei. Det er faktisk slike dager som gjør at vi kan sette pris på de små ting her i livet, eller...?

Har samme problem med å finne frem til de "riktige" arrangementene. Ikke enkelt det der! Men, du kan bare slappe av, for både skjenken og tingene du har plassert oppå ser helt NYYYYDELIG ut!! Hylla du har bestilt er også kjempefin, og vil nok passe inn :-) Kjempemye gratulerer med premien - den fortjener du bare så "inn i hampen"...

Ha en fortsatt fin dag!

Onsdagsklem fra meg

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte tanker og funderinger.
Må flire litt,vi jenter flytter og flytter rundt på ting.Liker jo å ha det trivelig rundt oss.Skal ha jentebesøk til fredag å går rundt å funderer på hvordan jeg skal pynte bord og andre detaljer.Er jo morro også da...Ha en fin dag!
Hilsen Linda.
Ps. Får pakke i posten fra Hulda,
vant jeg også. :))

Berit sa...

Så kjekt at du vant!
Den hylla du hadde bestilt blir nok prikken over sjenken. Greitt å oppmuntre seg selv etter en nedtur!

Nydelig musikk, nynner med!
Ha en fin dag fortsatt.
Klem

Bara Gry sa...

TAKK, du er så snill og omtenksom...

Hvis du vil, så kan du gå in på min side og smygkikke på söstera mi sin blogg (ligger höyest opp i blogglenkene). Hun er ikke helt fornöyd, så hun behöver litt positiv feedback, og det er du mester på;-) Hun har også Mollys Heaven-sjuken, så det kommer til å vises mye fint derifra etterhvert, hi,hi..

Klem Gry

Aina sa...

Heia!
Må være en god dag i dag for jeg synes den lille skjenken ser kjempefin ut:0)
Lekkert pyntet og som vanlig får jeg lyst til å skifte ut litt hos meg selv, her er det mottoet forandring fryder.

Faktisk så har det vært noe smittsomt her etter jul, for jeg får det liksom ikke til å stemme på noen av bordene7hyller/skjenk...spørs om det ikke er noe som mangler;0)

Så fint bilde, er så mange fristelser i Blogglandia, og spesielt her hos deg.

Klemme skal jeg gjøre på svigerinnen min, som er så snill og har bedd oss på middag i dag:0)

Ønsker deg en fin onsdag+kveld;0)

MOONLOVER´S sa...

Men å så fina bilder, dom är ju så underbar att titta på=) jo vi myser på bra här=) det är så härligt!! Ha en underbar onsdag.

Annettenett sa...

Nydelig liten skjenk du har der ja, synes du har dekorert den veldig fint jeg. Så artig at du vant premien da, perfekt!

Bara Gry sa...

Ååå...så at du allerede har värt hos sös ´-) Du er så go´...

Kramis

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Ja, er det ikke rart hvordan gamle minner bringer fram farger, lyder, stemninger og lukter..
Jeg kan f.eks kjenne en duft som straks bringer meg tilbake til et gammelt minne;)
F.eks har jeg kjent den deilige babylukten som bare dine egne har som nyfødte...nå etter at ungene har blitt store.
Det er veldig sjelden, men av og til sånn godt inni halsgropa på dem...Mmmm herlig!
Nå er jeg sikkert litt skrullete og rar, men sånn er det;)
Ha en fortsatt fin dag!
Det er jo ikke så mange minusgrader ute, men jeg er så frossen idag.
Sikkert fordi været var så deilig igår:)Jeg er i tekopp og strikketøy på fanget modus...
Vi blogges da;)

Tidsmästarinnan sa...

grattis till vinsten! vilken lycka!
Jag blev så förtjust i din lilla byrå, så fin den var.
Glada hälsningar,
S.

Bara Gry sa...

Ja, vi blir bortskjemte hos henne. Det kan jeg love deg!

Synd at du er opptatt, men kanskje en annen gang ;-)

Kram

NinaS sa...

Den hyllen var skikkelig flott!
En sånn en skulle jeg ha hatt i den hagestuen jeg har i drømmene min....!Du var Så heldig som vant det gavekortet da! *misunnelig!!*

Ellers likte jeg også det gamle bildet ditt veldig godt, og er selv på jakt etter en lignene skjenk! (til det neste huset mitt..)

Håper du får noen flotte dager denne uken da. Selv hadde jeg en netur på fredag, men en desidert opptur i går da vi fikk vite svaret på rettsaken om en arvestrid familien min har vært igjennom! :)

Klem!

Aalerud Stall sa...

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på min blogg :-)
Bloggen din er jo helt fantastisk og jeg elsker bakgrunnsmusikken!
I dag er det ekstra koselig å kikke inn i bloggverdenen hvor det virker som det er et godt felleskap.

Man blir glad av å se så mye vakkert og får nye ideèr selv også. Min søster Gry og jeg har vært storforbrukere av Interiørmagasiner (og for min egen del hagemagasiner), men dette er mye bedre for her er det virkelige hjem og ikke superstylede interiører.

Nå ble jeg inspirert til å få til en fin blogg etterhvert og så vil jeg gjerne gi en stor klem til Gry og resten av min familie, som i dag går på nåler. Min far ligger på operasjonsbordet i dag, og vi sender alle våre positive tanker til han!

Hilsen Britt

Moderncountry sa...

Åh, det er så varmt og koselig å komme inn til deg bestandig! (skulle tro jeg hadde besøkt deg veldig lenge,hihi)
Føler meg velkommen og hjemme her. Du, før jeg sier noe mer, hvordan har du fått lagt til musikk på siden uten at den blir "synlig" med en liten boks? Skulle så gjerne ha fått laget det litt koseligere på siden min og.

Så vakker deilig spasertur dere hadde Søndag! Trodde først det var Nordlys, men du kommer jo fra Drammen som jeg leser. Eller er det å se lenger sørover og?

Kommoden din er kjmpevakker, og tror nok den fine nye hylla fra Mollys vil passe helt perfekt på veggen over. Fin til smykker og vakre nostalgiske små ting. Gled deg! I går så vi et gammelt Fransk skap på nett. Forelsket meg helt og i tillegg var det billig. Til Lørdag skal vi dra og se på det, tror du jeg gleder meg eller? Nå har vi lett kjempelenge etter et skap, håper dette er det riktige. At der ikke har treorm og at det kommer opp trappa her. Du vet, smale høye hus i Nederland :)

Ha en fin ettermiddag og kveld Lene! Godklem

Bara Gry sa...

Eh... vågar knappt skriva mera till dig idag...men tänkte bara säga att projektet är på mitt nya inlägg...

/Gry

Lovise sa...

o hellige jul for noen bilder. Du finner det som er riktig til bordet, det er jeg helt sikker på. Det er litt rart det der, hvor vanskelig det er å finne den rette tingen noen ganger. Men du har jo så delikate og fine farger på alt, at det blir fint uansett.
Takk for at du skriver så herlige kommentarer. Det er en stooooor fornøyelse å få besøk av deg!

Cathrine sa...

Ja det er ikke enkelt med slike dager,men heldigvis er di ikke ofte får vi håpe :-) Kjempelækker sjenk du har da. ha en fortryllende kveld
Klem

Lene sa...

hei Lenemor... no va du sannelig heldig. kjempeflott hylle! blir sikkert å psse nydelig over lillesjenken. den va forresten velig flott den og. har sansen for sånne gamle møbler, men har nok ikke plass t nånting..

klem fra kalde nord -15 grader

Inger-55 sa...

".... Ingen elsker en himmel som alltid er blå. Variasjon er viktig!!" Tror litt på det jeg. Hvis vi ikke har litt motgang setter vi ikke pris på det vi har. Det er de små hverdagslige ting som til syvende og sist betyr mest. Unntatt bryllup & barnefødsler da.... For jeg skal bli bestemor om ikke så lenge...
Skjenken din var stilig, men det er alltid vanskelig å finne ut hva som skal stå der ja. Da får man bytte og trikse og fikse litt. Så blir det såååå flott etterhvert. ( Hva med ett speil over kommoden?)Og så heldig du var som vant da. Gleder meg til å se!
Og jeg har vært inne hos Thalia i dag. Hun er en herlig dame...
Ønsker deg en fin og kreativ kveld!
KLÆMMA

HildeS. sa...

Hei hei.
Det er alltid så koseleg å komme inn til deg, avslappande musikk og vakre bilete.
Så kjekt at du vann gavekort, og den hylla du skulle kjøpe var kjempeflott. Hyller og knagg kan ein ikkje få for mykje av,vettu.
Skjenken var jo superfin, men det er slik som du seier at nokon plasser er det vanskeleg å få pynten slik ein har tenkt seg. Tenker nok at du får det til snart.
Takk for kege kommentarar hos meg medan eg var tastaturlaus:)
Ha ein fin kveld.
Klem.

Hespe sa...

Det er bare sååå koselig at du kommer dinglende innom og "tjaver" litt med meg. Setter STOR pris på det.

Så flott å høre at du har gjort et nytt kupp, og fått deg ny lampe. Regner nesten med vi får se den etterhvert.... Gleder meg!

Hørtes deilig ut at du har fått tilbake laptoppen din. Selv sliter jeg litt med min, og må nok gjøre en invistering snart...

Ha en superduper fantastisk kveld vider!!

klemmers :-)

Inredningsfanatiker sa...

Åh jag verkligen älskar ditt hem och dina vackra bilder, de är bättre än att köpa en inredningstidning, ler.
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Thalia`s-sjelerom sa...

Tji...hi... Her var det ikke dumt og lese;))) Du så deilig det er og komme inn på besøk til deg, men vet du... Er glad det er flere der ute som har "påtverkedager" ikke at jeg unner deg de, men vi er da mennesker allesammen! Også her i bloggverdenen! Vi kvinner har en sterk ryggrad vet du, den blir sterkere for hver oppoverbakke. Og himmelen virker blåere neste dag!
Nydelig hylle du har kjøpt deg, men jeg tror jeg ville hatt ett vakkert speil over skjenken... umm, men ikke godt og si. Jeg flytter rundt på ting og tang til stadighet, her om dagen tok jeg ned og ommøblerte bilder til den store gullmedalje! Heldiggris som vant da, men DU FORTJENER DET TIL FULLE! GLAD DET BLE DEG!!!
Kos deg Lene!
Klem fra meg!
Ps... Jada bare be damene innom, kjempefint!:)

mona sa...

Heisann,Lady of Mjelle......hihihiiii ! Så koselig kommentar du hadde lagt igjen hos meg,tusen takk !! Og ja,bare kom du,den loppisen er hver fjortende dag (ca),så du rekker og komme :) De kjenner jo meg,både på godt og vondt...er nesten sikker på at de setter frem diverse SKROT,bare for og sjekke meg ut.....og jeg tar det med,så de vinner,stadig vekk !!!! Fikk noen rare blikk sist,da jeg gikk ut med denne sykkelkurven,og den gamle trekassen....GID jeg hadde lest tankene dems.....! Men jeg bryr meg ikke,så det så.... Den hyllen du har kjøpt,var jo skikkelig fin,kommer nok til å passe knallbra,der du skal plassere den. Ikke lett det der med møblering,nei...har sånne "problem-steder",jeg også......Du får kose deg da,og ha en super kveld !!

Thalia`s-sjelerom sa...

Ang bildet med "love" Lene, flott du liker det, kjære vene... er ikke det ett godt ord;)) Kan male to slike jeg, gjerne i to forskj kontraster i jordtoner vet du! kan være moro og gjøre noen hjertebilder igjen snart! Du bestemmer selv når du vil ha de, det bildet med Love var på deep edge lerret. Vil du ha det, eller vanlig lerret?

Kreoline sa...

Så mange vakre bilder her siden siste besøk hos deg. Vakker skjenk, og har også en som er en del større, vanskelig å plassere og vanskelig å finne noe passende oppå, vel det går seg alltid til etter hvert. Nydelige bilder fra turen din, har ikke gått tur på leeenge, her er det bare regn og atter regn, vind og atter vind, jeg er rett og slett drita lei det været, nå må det snart snu. En trøst er at jeg snart reiser på hytta, får håpe være er bedre der, hahaha, liksom, den ligger jo på vestlandet den også, ikke rare trøsten. Ha en kjempefin dag i morgen, snart helg, herlig. Klem.

Pernille sa...

Gu så koselige kommentarer jeg får fra deg. Du må jo være verdens hærligste jente:) Håper det blir lenge til du får slik Æsj-dag igjen!! De bare dukker opp av og til. Hm, kan du skjønne det??? Men vi blir jo sterkere av dem!!
Jeg har samme problem som deg med min skjenk. Hi hi! Jeg blir nok aldri fornøyd nei! Hi hi. Men jeg er sikker på at du har funnet det riktige. Tror det blir perfekt!!
Skulle gjerne ha vært på fototur med deg. Kan du tenke deg hvis vi alle stilte opp hos deg med fotoapparat. Hi hi hi, stakkars deg!
Gubben er på reise, så jeg kan nok ikke smaske på han nei, men jeg har jo hunden, katta og Jon Bon Jovi-videoer;) Hi hi. Så det er nok ikke synd på meg. Ja er det rart at jeg koser meg på morningene??? Da tenker jeg også på min bedre halvdel, det var han som sendte meg videoen for maaange år siden:) Ha en kjempefin kveld og natt. Og kos deg i morgen:)

Thalia`s-sjelerom sa...

Jeg sender deg en mail Lene!:)

Marie sa...

Koseleg innlegg med vakre bilete frå heimen din. Håpar du får tak i det litle ekstra til å henge over skjenken.

Takk for kommentar hos meg og god natt!

Bara Gry sa...

Tusen takk! Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg :-)

Skjönner godt at det her får deg til å tenke på faren din... Min er ikke så veldig gammel, 64 år er ikke å väre gammel, ikke sant?
Dessuten har foreldrene alltid värt der, sånn er det bare.

Klart at jeg lurte på om det var feil å legge ned Madicken, men nei, det föles helt rett- merklig nok.

God natt! Klem Gry

chatrine sa...

Helluen du!
Gu...så masse fine bilder hos deg!!
Komoden med alt stæsjet var jo bare nydelig!! Å den konge-krona skulle jeg jo gjærne hatt;) ja.
Å masse grattis for premie fra Mollys Heaven, hun har jo så masse fint den dama...
Akkurat kommet ned fra loftet...ja her går det i hundre skal du vite... Har SÅÅÅ lyst å flytte inn i nytt rom NÅ,men... ikke enda, maler møbler og trekker om i øyeblikket, og nei, å nei det går tregt, så nitidig arbeide... Men det blir supert til slutt;)
En riktig god natt til deg Lene!
Klem fra meg:)

Annettenett sa...

Tuuuusen takk for støtten på bloggen min i går, nå er alt gruff borte og jeg håper du har det fint også:)))

Anniche sa...

Hei Lene

Så nydelige sjenken og alt var :))
Du har så masse flott .

Hledig var du som vant gavekort fra Molly ja !! Det var deg velunt , du som sprer så masse glede og godhet her !! Ikke minst har du en flott blogg , som er så hyggelig å besøke.
Og den hylla er nydelig , skjønner du valgte den .

Lykke til , klem

M&Co sa...

Gratulerer med premien! Det var skikkelig gøy! Ble overlykkelig over trøste premien min jeg! Molly er altfor snill!!

Så lekker spisestue! Syntes den så helt perfekt ut jeg! Noen ganger roter man det bare til hvis man legger til for mange elementer. Her kom hver enkelt av tingene dine veldig vakkert frem! :-)

My little footprints sa...

Hei Lene!
Denne sjenken din var jo kjempefin! Jeg ønsker meg en slik selv. Akkurat nå har jeg bare en, og den er fra Ikea, så den er egentlig ikke helt noe for meg. Men det tørr jeg ikke å si til mannen min ;) Så jeg har egentlig tenkt til å kjøpe en slik skjenk, men kanskje litt lenger, og ha i spisestua. Da kan jeg jo samle opp allt jeg finner på loppemarkeder av porselen. Jeg får lete litt så finner jeg det nok til slutt ;)
Gratulerer så mye med konkuransen! Må si du var heldig!
Ønsker deg en fortsatt fin torsdag! Får håpe denne blir bedre enn forige ;) Jeg skal passe den lille rakkeren av et tantebarn jeg har, så vi skal nok finne på noe koselig å gjøre, tenkte kanskje jeg skulle bake noe deilig ;)
klem fra Beth

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen.. Uff for et j.. styr jeg har med mailen... jeg fikk de fra deg i går, men jeg ser ikke om de er sendt. Godt du fikk de, prøvde nå... men vet ikke om de dro sin vei!

Lisbeth sa...

Sånn er livet, skuff på skuff!, heter det vel i interiørverdenen, hihi.Dumme dager kommer og går, da er det så deilig å føle oppturene! Åhh kjente igjen det med sjenken din, har strevd med et skap som ikke passet noen steder, og ingenting var fint verken oppå eller bak, det endte nede i boden tilslutt...var noe med høyden på det som ikke stemte. Får vel komme til heder og verdighet en annen gang tenker jeg! Ellers alldeles vakre bilder du viser av nydelige saker, og du, går og tenker på Sjarmørdagen....ingen dum ide`
Klem fra Lisbeth

molly sa...

Takker og bukker;) Liker musikkvalgene dine:))
Alt annet er like vakkert...

Pernille's ting og tang sa...

Nei, du er nok ikke Nordfra for ingen ting:)Hi hi.Det har jeg skjønt!
Gubben vaks nok et par cm da han fikk hilsningen din! Han sa at jeg måtte jo ha noe å se på siden han satt på en Indisk restaurant og kosa seg akkurat no.
Jo han er hærlig mannen min, men det er sikkert din og:)
Så vakker ny musikk du har lagt til!
Ha en vidunderlig kveld:)

mimiala sa...

Nr 1. For en utrolig vakker perlemor himmel i innlegget nedfor.
Har ikke vært så heldig og oppleve det i år ennå...

Nr 2. Den skjenken din er jo fåflott og kjempefine ting du har oppå. Det krydder stativet kunne jeg virkelig ha tenkt meg.

Nr 3. Bloggen din er en fryd for øyet, har sikkert sagt det før :P
Herlige bilder :)

Ha en super kveld.

Lille Maison sa...

Hei hei, så koselig blogg du har her :) Jeg har også Edme-serviset, jeg liker så godt at det kan matches med andre ting også, og det blomsterserviset var jo bare nydelig til... Linker til deg om det er greit :) Hilsener fra Synnøve

filuri sa...

Så fin en hylle, undrer om jeg må inn på Mollys, jeg også... Håper du får mange fine dager fremover. Her snöer det så forskrekkelig at det nesten ikke går å gå ut!
Klem fra Filuri

tulla i skogen sa...

for en utrolig fin blogg du har.kommer til å se innom maas fler ganger..tusen takk for titten..

en liten klem i natten fra lille meg
tulla i skogen:-)

Bara Gry sa...

Ja, du Lene...Takk for omsorgen og varme ord. Jeg er så trött idag, men såååå letta- for det ser ut til at alt har gått så bra med pappa. En vanskelig, men vellykka operasjon som gir pappa mulighet til å leve et ordentlig liv igjen.

Vi er så utrulig letta hele familien! Det tar såklart tid och han behöver rehab, men det er ingenting sammenligna med det nesten lange året han har ligget uten forbedring!

Håper du har en fin dag hos deg. Mange klemmer fra Gry

P.S. Vi kanske kan treffes en annen gang jeg er i Oslo eller du er i Värmland (pleier du å dra på Harrytur? hi,hi...)D.S.

Kreoline sa...

Takk det samme til deg, klem fra meg. PS: en av mine favorittsanger, nydelig.
Akkurat nå går det på Toby Keith, countryrock, prøv.

filuri sa...

synes sjenken din är fin, jeg! Det lbir jo at man flytter, flytter og flytter på alle saker. Gardinen är restene av ett av mannens farmors laken. Det gikk av på midten, så da sydde jeg om det. Det er hennes initialer som er brodert på. Det kjennes litt ekstra koselig at det er fra familien, synes jeg, da!
klemmer

hjemme bra sa...

Hei. så koselig blogg du har!!!
Du skriver så godt, og har så mange flotte bilder. Kjempekoselig å "besøke" deg her

Pernille sa...

Hei hei:) Alltid en glede å få koselige kommentarer fra deg. Jeg blir bare sååå glad.Tusen takk:) Lover at du skal få høre hvordan det går med sparken. Hi hi.
No sitter jeg å ler for meg selv;) Tja, hva skal jeg si til det søte spørsmålet ditt om å viske deg i øret. Du spør jo så koseligt at jeg neste ikke kan si nei! Så no er vi tippet over til lørdag. Å gu jeg blogger enno! Skal opp tidlig i morgen. Men pytt pytt, jeg er ikke trøtt i det hele tatt! Å ja det var jeg som skulle viske ja. Hm, ikke i dag, men i......;) Men festen er om 14 dager;) Jippi!!
Ha en koselig natt og sov godt:)

Pernille sa...

Nei Anita til kjell som har bursdag tør ikke å blogge. Men jeg jobber med saken. Din hilsning er overbrakt:)Natti natt:)

synne sa...

Hei Lene.
Såg din kommentar hos Gry.Eg bur utanfor Kongsvinger.Har 6 mil til Charlottenberg (Värmland)tar ca 45-50 min å kjöre.
Så det är inte långt.For meg.
Värmland är bedre en Strömstad synes no eg da.
Det blir litt svorsk dette her, men du skjönner sikkert vad eg skriv.
Som en liten parantese da, hovedstaden i Harryland er Charlottenberg, glem Strömstad og Svinesund hihi. Men ellers er det Stockholm da :)
Klems fra Synne ;)

Moderncountry sa...

Heisann Lene,
Ville bare stikke innom å ønske deg en God Helg!
Straks skal vi dra for å se på et skap, er sååå spent :))

Du, hvordan har du fått lagt til Musikk uten en synlig boks på siden? Ville blitt så glad for å få svar!

Gode klemmer fra Aina

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei Lene, ta ett besøk innom meg;)

Laila sa...

Så fine ting du viser. Det bildet med ungene falt jeg pladask for.
Jeg har det forresten også slik at jeg kjøper noe til å ha et spesielt sted, og så viser det seg at det passer bedre et annet sted. Jeg trodde forresten at jeg hadde så mye ting da jeg flyttet, men nå synes jeg det begynner å minke. Skjønner ikke ehlt hvorfor, men det er vel noe med at det ble tomt etter at julepynten forsvant. For utenom det har jeg ikke tatt bort noe. Og kanskje det er litt fordi jeg lar meg påvirke av bloggere som har så mye fint? Som du f.eks.
Gratulerer med gevinsten hos Molly, forresten. Håper hylla passer over bordet. Hvis ikke, finner du nok et annet sted den passer enda bedre. hihi

Bara Gry sa...

Sååå hyggelig at du skriver langt "brev", ikke noe problem!! Jeg syns det er koslig å ha sånn kontakt, uansett om det finns nye inlegg eller ikke ;-)

Härlig å få barnebarnet så näre da. Det er fint å kunne fölge med på närt håll de der viktige barneårene. Godt og trygt å ha kontakt med besteforeldre! Men dere må da väre unge eller i alle fall ungdommelige besteforeldre?!! Det er ikke dumt det;-)

Det er bra med fadern, og selv om det vil ta tid med rehab, så er det så viktig at op gikk så bra som den gjorde. Takk for alle varme tanker!

Ikke for å klage, men her er det litt pyton idag. Vår eldste sönn fyller 12 år,og hva skjer- om ikke dattern på 10 får omgangssyke, den skikkelig harde typen. Det er bare så synd på henne, men også på födselsdagsbarnet som må stille inn hele feiringa med slekta i kveld.... Vi har ordna så att kusinene kommer till en pizzarestaurang der vi byr på mat og drikke. Så kan de feire der i steden. Litt sånn avslått stemning, men han er fornöyd med den dealen. Synd att tanter og onkler mm ikke kan få komme hit til oss, men sånn er det bare. Har nå hatt syke barn i snart to måneder, med bare noen få dagers opphåll, så nå holder det!

Håper dere får en fin kveld, kanskje sammen med barnebarnet?, og vi snakkes igjen snart!

Klem Gry

Pernille sa...

He he he, kanskje det var for å få meg til å stemme på riktig parti;)Jeg fikk 5 stk og de er så vakre, selv om de er tørket. Fikk en varm klem også og det deler han ikke ut så ofte. Blir litt mobbet for det;) Men sannheter er at gubben kjenner han og var sammen med han på en tilstelning. Politikere vet du. Men han er en riktig koselig mann:)
Du, sparken står der enno og helt dekt av snø. He he.
Ha en varm og god helg der nede i sør:)