fredag 4. januar 2008

Vakrest...


...av alt er ekte roser, men når kopier blir så nydelige som dette, lar jeg meg friste til en aldri så liten handel hos Mollys Heaven. Mmmja, har visst latt meg friste av litt av hvert der, og jeg vil takke hjerteligst for kjempekoselige overraskelser i forsendelsen. Rosene passer perfekt i den høye glassvasen jeg fikk i gave av gode kollegaer for 12 år siden. Like glad i den i dag, jeg.


Syv roser, ja - og så har Moonlover utfordret meg til å fortelle syv sannheter om meg selv. Ingen enkel sak - tror jeg er full av motsetninger, men gjør et forsøk.


1 Jeg er visst en liten perfeksjonist. Når jeg først gjør noe, yter jeg (som regel) mitt beste, men blir jo aaaldri helt fornøyd.
2 Jeg er pirkete, ja... Likevel til tider rotete og distrè som få. En smule kaos rundt meg når jeg holder på med ett eller annet prosjekt. Mens Fru Pertentlig tar over i andre perioder, og kan liksom ikke få det ryddig nok.
3 Så var det dette med få fingeren ut... Jeg har en tendens til å tro at ting gjør seg selv. Når jeg omsider skjønner at de ikke gjør det... - å huhei hvor det går unna! Skippertaksmenneske kalles det visst.
4 Jeg er også et nattemenneske, og får gjerne ånden over meg på et tidspunkt hvor jeg egentlig burde finne dyna. Men da er det altså umulig å sove - ligger bare og tenker på alt jeg skulle gjort. Selv om jeg absolutt ikke er plaget av søvnproblemer...
5 Jeg er et tidligere ja-ja-ja-menneske. Ba du meg male om stua di, ja, så gjorde jeg det. Men etterhvert har jeg bare måtte lære meg også å si nei, uten så altfor dårlig samvittighet. Deilig, jeg har jo min egen stue å male. Men jeg kan godt hjelpe til med din etterpå.
6 Jeg er veldig glad i musikk. Det funker til det meste - trøst, glede, avslapning, oppkvikning, romantikk, liv og moro... Jeg liker de fleste sjangere, men elsker stemninger med chillout, stearinlys og gjerne noe godt i glasset.
7 Og så elsker jeg mannen min, som visst må være - og for ikke fornærme noen, sier jeg - en av de beste i verden. Og jeg beundrer han for å kunne elske dette virvaret av et kvinnemennesket igjen, haha...


Syv sannheter med modifikasjoner - og en liten brøkdel av meg. Jeg vet at mange av dere allerede har tatt denne utfordringen, så jeg velger å utfordre alle andre nye bloggere til å fortelle 7 sannheter om dere selv. Jeg har iallefall utfordret denne bloggsolstrålen (link).

Ha en riktig god helg, alle sammen! Og tusen, tusen takk for så utrolig mange koselige hilsninger på forrigje innlegg! Jeg blir både rørt og kjempeglad! For noen herlige damer bloggerdamene er!!!

***

27 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,så flotte roser,går jo ikke an å se at de ikke er helt ekte.Virker som du kjenner deg selv godt,ikke enkelt å finne så mange sannheter om seg selv i en fei.Ønsker deg en fin helg:-)

Laila sa...

De rosene var jo bare lekre. Kunne ikke sett at de ikke var ekte, nei. Sannhetene dine kunne nesten vært meg, kjenner meg utrolig godt igjen i beskrivelsene dine. Bare nr 5 som ikke stemmer. For jeg er fortsatt et jajaja-menneske. Har et stykke å gå der, ja. Jeg kan gjerne komme og male stua di, selv om jeg hadde hatt en stue som skulle vært malt for år siden...

At jeg hadde mat nok til alle som kom 2. juledag, kan jeg takke mannen min for. Han er alltid livredd for at det blir for lite mat, så vi pleier å ha rester for mange dager etter en slik middag. Det har jeg irritert meg litt over, men jeg skal aldri si noe igjen...

Madicken sa...

Fine roser, ser veldig ekte ut! Ikke sant Mollys heaven är knäsj? Synd at de ikke sender til Sverige :-( , men heldigvis har jeg söstera mi som kan bestille for meg :-)

Dine 7 punkter kunne like godt värt mine!! Kjenner så godt igjen det med å väre nöje og pedantisk for i neste öyeblikk ikke ha peil for fem öre...Snakke om kontraster!

Ha en fin lördag!

/klem Gry

chatrine sa...

Gøy å lese litt om deg!
Å for noen nydelige roser!!
Ønsker deg en flott lørdag!
Klem fra chatrine:)

Marie sa...

Nydelege roser, sjølv om dei ikkje er ekte!

Så til dei sju sanningane; Skulle nesten tru at du hadde skrive om meg..., hehe

God helg :)

Cecilie sa...

Så fint du skriver om mannen din :o) Jeg er nok akkurat som deg, syns jeg har den beste ektemannen i verden! hihi Har ikke funnet den kabelen nei. Kan hende vi pakket den ned da vi reiste hjem til Arendal i jula, hadde med pc'n, så jeg får lete litt i klesskapet.. Vet jo aldri hvor den kan ha gjemt seg.

Klem fra Cecilie

Lovise sa...

Hei. Morsomt å lese om deg. Det ser ut som om du har de samme egenskaper som veldig mange damer har. Tror nok mange kan kjenne seg igjen i dine beskrivelser. Den der med å si nei er det nok mange som må øve på, for det er viktig å ta vare på seg selv, og ikke bare leve for andre:)
Kos deg i helga, tenk på så heldig du er som har funnet den kjekke mannen som du skriver om...Klem.

Lovise sa...

Glemte en ting....du sier mannen din er den beste i verden...du har ikke møtt min....he he.

Lene sa...

Lovise: Hos meg har tre ryggprolapser hjulpet på. Men, altså - til å begynne med bar jeg gjerne kampestein krokrygga - og svarte: Neiiiida - det gjør ikke vondt....

Anita sa...

Åhh! Takk for en hyggelig kommentar hos meg!! Er så glad jeg ernede på jorda igjen, og at jeg faktisk landet et par gg etter skrekklandingen slik at jeg ble kurert!! Jeg ble faktisk så redd at jeg hadde behov for å skrike!! Heldigvis syns ungene det hele var knallmoro!! Og de trodde at jeg gråt fordi vi hadde reist fra noen!! Har ingen problemer med å skulle ut å fly igjen, men velger nok helst å slippe å lande i Rørvik no mere!!
Så fint å lese om deg, blir jo mye bedre kjent av det!!
Rosene var helskjønne!! Kan være jeg lar meg friste også!
Ha en fortsatt fin helg!
Klem Anita

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Tusen takk for titten. Hatt et koselig besøk på den hyggelige bloggen din.Så mye fint å se og lese! Herlige roser, lekker kremmerhus-girlander (hjemmelaget av deg?) og et nydelig julehjem hos deg! Ønsker deg en fin lørdagskveld. Ps: Linker deg gjerne og kommer på besøk igjen. Trine

Hjerterommet sa...

Kjempe fine roser .. De ser jo helt ekte ut;)
Likte bloggen din også, med masse fien bilder.
Du får ha en fortsatt fin Lørdagskveld!

Gunhild, NO sa...

Jeg kjente meg så igjen i dine punkter. Slik er jeg også. Perfekjonist og blir aldri helt fornøyd. Samtidig er jeg distre og rotete....kommer aldri igang osv. osv...Her er det også nattarbeid...Jeg er også fornøyd med service og handel hos Mollys Heaven.
Ha en god helg!!

Lene sa...

hei hei.. har nok ikke fått den 7 sannheter før nei, tar den æ...:o) og ja e nok ole brum på rommet demes, i farga og alt.. men dem like rosa best.. typisk

no ska vi pise taco og se film..

klem

Lykkelene sa...

Jøss, dei rosene såg ekte ut!
Ser du har vore på Mols. Der er det mange fristelsar, men har desverre ikkje fått kikka etter jul. Kanskje like greit, for ein går sjelden tomhendt ut derfra.
Ha ein fin kveld:0)

Anki sa...

De rosene var kjempefine, du påvirker meg til en aldri så liten handel her ved kjøkkenbordet en sen lørdagskveld. Og jeg koste meg med å lese syv sannheter om deg, alltid kjekt å bli bedre kjent med andre mennesker. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det satt ejeg pris på. Ønsker deg og dine en fortsatt god helg!

Klem fra meg

Helene S sa...

Artig å lese disse syv sannhetene om deg. Tror der er endel som har noe å lære av å ikke alltid si ja,ja,ja.
Mener på ingen måte at en ikke kan hjelpe andre, men jeg har selv hatt for vane å alltid si ja, og noen ganger blir det rett og slett for mye.
Synes det er koseligere dersom jeg får muligheten til selv å tilby hjelp, enn å alltid bli regnet som en selvfølge når noe skal gjøres.
Eller er det alltid så koselig å komme inn på bloggen din og bli møtt av fin musikk :0)

Pernille's ting og tang sa...

Så vakre roser!!! Kan jo ikke se at de ikke er ekte:) Leste sannhetene dine. Nr 4 og 5 kjenner jeg godt igjen. Hi hi, jeg kan begynne å vaske rund midt på natten og jeg er den første til å si ja til venner:) Litt strevsomt det siste, men men!
Tusen takk for gratulasjonen! Men jeg er 3 uker på forskudd;)

Pernille's ting og tang sa...

He he he, nei det kan du godt si. Det sa min datter(på snart 18) også her om dagen;) Og så kom kommentaren: No mamma, er vi snart like gamle. He he he

Garden Angel sa...

Nydelige roser Lene!
Flotte nyttårsbilder under her også:)
Så flink du er til å skrive 7 såpass utfyllende ting om deg selv da...Imponerende!
Godt Nytt År til deg!!!
Klem:)

Lille meg sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Nydelige roser du hadde, de ser jo faktisk ekte ut!
Jeg har ikke vært flittig på blogg
så langt på nyåret, men håper å komme sterkere igjen senere.
Det har vært mye besøk i det nye året for meg. I kveld får jeg selv besøk...Ha en god søndag!

Anemone sa...

Spennende lesning om en kvinne...

god og fin uke ønskes deg.

Emmeline sa...

Hehehe...
Julen pakket ned for godt for ever and ever, ja det er bra det finnes noen våkne bloggere rundt omkring:) Jeg skriver av og til ganske så i hytt og pine på bloggen, det er unger rundt meg som maser og tjaser og da blir det noen sånne feilsitater...Men dog julen kommer nok tilbake om et års tid vil jeg tro, om ikke lille Fresus frelser verden fra sin plass i vitrineskapet, det ville jo bli ganske revolusjonerende vil jeg si, men man skal vel aldri si aldri.
Rosene fra Mollys var veldig naturtro. Jeg pleier jo å kjøre ut til butikken, men av og til er det faktisk lettere å finne frem hva man ønsker når man sitter i fred og ro på nettbutikken---når du kommer ut i butikken er det så OVERVELDENDE mye flott der, at man glemmer hva man egentlig skulle ha!
KJekt å se at det finnes flere nattmennesker her i Blogglandia, og fremdeles blir jeg forvirret når LENE skriver en hilsen og like glad når jeg kommer innom og ser at det er denne Lenen som har vært inne for å legge igjen en kommentar. Ha en fortsatt fin søndagskveld Lene:) Kos deg!

Thalia`s-sjelerom sa...

Måtte innom for å ønske deg en fin uke. Om det er eksamen i de nærmeste dager Lene, ja så krysser jeg fingrene hardt for deg! Det er så flott at mennesker vikrkelig tør å sette pris på, og ord på "sin" kjærlighet! Ellers er det noen av dine 7 sannheter som ligner på meg... må le litt! Ryddig, pirkete, vondt for å si nei... tja ikke dumme egenskaper! Har blitt flinkere til "neiet" i de siste årene tross alt!:) Ha en deilig kveld med din kjære!

My little footprints sa...

Hei!!
Hvordan står det til?
Den lista di over 7 sannheter, var det du eller jeg som skrev den? hihi.. Det kunne like gjerne ha vært meg, bare en ting. Jeg klarer fortsatt ikke å si nei til å hjelpe andre selv om det er en drøss av ting jeg har å gjøre slev. Og den ene etter den andre sier det samme til meg; Når skal du lære deg å si nei? Men jeg klarer bare ikke å la være! Jeg vil liksom strekke til både her og der. Det er godt jeg har verdens mest tålmodigste og snille mann ;) Vet du hvilken setning jeg bruker mest? - Jeg må bare, jeg skal bare.. Hm.. Jeg får nok slutte med det der, det vil nok stoppe av seg selv til slutt tror jeg.. Ja nok om det ;) Kjempefine roser, jeg trodde sannelig at de var ekte! Man kan jo ikke se forskjellen før man kjenner på dem!
Fortsatt god kveld til deg!
Klem fra Beth

Inredningsfanatiker sa...

Åh herregud så flott du har det! Vilken vackert blogg! Jag lägger till dig på mina favoriter i min länklista! Hoppas att det är OK! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Nostalgia sa...

Ville bare innom og ønske deg et godt nytt år litt på etterskudd!!
Nydelig og stemningsfullt hos deg som vanlig!
Klem