lørdag 26. januar 2008

Discokula...

..fra åttitallet har fått sin renessanse. Synes den gjør seg aldeles godt dingelende ned fra taket i tusen biter.

Den henger der til ære for morgendagens jubilant. Neida, skal ikke fortelle hvem det er, bortsett fra at hun er denne frøknas navnesøster, og har en mann som er myyye snillere og flottere enn Mr. Nelson (skal heller ikke hinte videre til blogglinkene mine - neeeeida...).

Bloggdamen som jubilerer (fyller forøvrig 18 - endelig gammel nok til å gå på byen med sin datter), vil nok ha et langt mere fargerikt festbord enn spisestuebordet mitt. Hun planlegger nemlig skikkelig 80-tallskallas! Ohhh, eia var man der!

Smyger bare inn denne stolen, som vi har to av og er så glade i, før jeg overrekker tullipanbuketten til deg, fru P. (Har ikke røpet for mye her, vel, hihi...?).


Gratulerer såå mye med dagen i morgen, kjære P. - du er virkelig ei festlig og flott dame som sprer mye glede på bloggen!!!

Jeg vil bare fortelle at jeg aldri har vært på 80-tallsparty, men jeg lot som om jeg skulle nettopp det en gang. Var invittert i gebursdag til ei ungdomsvenninde fra 80-tallet. Dette var på midten av 90-tallet, og vi hadde ikke sett hverandre på mange år. Jeg tupperte håret, fant frem noen svære, rosa øreringer. Jeg tok på meg skjorte med en rosa kanin, danderte med rosa slips, rosa perler, belte og støveletter. Knall rosa lebestift og neglelakk hører med når man skal feire gamle venninder. I det hele tatt, skikkelig 80-tallsberte.

Da jeg ankom festen, hørte jeg musikk og moro fra leiligheten - ingen som fikk med seg at jeg plinga på, så jeg gikk inn. Da jeg kom inn i stua ble det helt tyst. Ingen sa et ord - bare stirret måpende på min tåpelige rosa kaninskjorte og mitt tupperte hår. Min venninde var ikke å se. Oj... Feil fest? Bodde hun kanskje ikke her?

Rungende latter letter pinelig stilhet idet min venninde dukker opp i døra og får øye på meg. Resten av den måpende gjengen forstår at min habitt bare er en spøk, og ler med. Aldri før har jeg blitt kjent med en så stor gjeng fremmedfolk på kortere tid.

Sjakktrekk med 80-tallshabitt - og så tror jeg kanskje presangen min gjorde resten av susen. I invittasjonen sto det nemlig at gaven ikke fikk koste mer enn enn tier - så jeg gikk til bakeren og fikk daggamle kneip som jeg hula ut og pynta med melis, seigmenn og stjerner. Supre tøfler - og jubilanten gikk faktisk disse noen smuler i filler i løpet av kvelden. Tenker fru P. har litt penere fottøy når hun skal feire sin store dag, hehe.


Foto: Thalias sjelerom

Selv har jeg fått en knallfin presang - eller premie. Jeg elsker Thalias bilder - og så var jeg så utrolig heldig å vinne dette nydelige korset på bloggen hennes - og det bare ved å legge igjen kommentar!!! Ååå, så mange flotte og herlige damer jeg har blitt kjent med i denne bloggverdenen. Tusen takk til Thalia - og til dere alle! Jeg stortrives i deres selskap!

Ha en superfin lørdagskveld, og en fortsatt god helg!

***

71 kommentarer:

Bara Gry sa...

Har du massakrert dicolampa? Det er skikkelig fint alltså! For discolampa så vel ikke sånn ut fra begynnelsen? Da har du hatt jobb!!!

Nå blir jeg nysgjerrig på hvem som har bursdag,og det er sikkert ett jevnt tall, ikke sant? Har en viss aning, hi,hi...

Men VAD, du er en lyckost!! Syns du burde spille på hester eller i hvertfall kjöpe deg et flaxlodd nå. Du er i stimm alltså, GRATULERER! Så fint bilde med kors; jeg må gå in til Thalia, der har jeg aldri värt för. Ny blogg å bli kjent med;-)

Ha en fin kveld! Klem Gry

Hörer at du har bytta musikk! Hva hete den du hadde, den er så fin...

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei Lene, så koselig du vant det bildet så... du er i siget for tiden.. Og det må du gjøre noe med, flaksen er tydeligvis på din side! Eller skal jeg ta fram mine Tarrotkort for deg;)) Det drev jeg mye med før i tiden... Skremmende treff på det der, men slettes ikke farlig;))
Oi, ser det er runde dager i bloggverdenen, jeg må ta en nærmere titt etterhvert. Lampen er den virkelig fra de "rosa" 80-åra... kjempefin synes jeg! Tok seg ut der den henger i sammen med alt det andre flott du viser oss! Snakk om "kneip" kreativitet, den slår alt jeg noensinne har sett... ler meg skakk her jeg sitter, kjempefin!!! Nå må du huske... vi trives i ditt selskap også!
Klem fra Søgne!

chatrine sa...

Heisann!
Heldige du!! Pakker fra bloggere i posten hver uke!!:) Tror du må sende inn en lotto-kupong også;)
Disko-kula var helt RÅ! Å stua di nydelig:) Her tenker jeg det snart blir hæla i taket, når dama skal innta sitt eget selskap:)
Her i huset går det roilig for seg i øyeblikket, enn så lenge... før man skal igang igjen med spiker-pistoler, sager og annet utstyr (som lager utrulig mye bråk...) Jeg tror jeg tar med vinflaska, spiller litt høy musikk, så skal vel det hele gå så bra så;)
(fest på nyrommet i snekkerutstyr altså...hehe)
Ha en super kveld Lene!
Kos deg masse!
Klem:)

liven sa...

Hei!! Discokulen var flott den i din nydelige spisestue!!
Morsom historie du forteller. Tenker gjestene lurte på hvilket vesen dette var:o)
Må jo bare si at 80 tallet var glanstiden det altså!!Mange minner fra den gang både på godt og vondt!!Hehehe....Mest gode da..Ha en fin lørdagskveld

Landliv sa...

Må si at jeg likte "discolampen" din adskillig bedre ja!!! :fnise: God helg til deg!

Lovise sa...

Nei men Lene, for en flaks du har da... tenk å vinne det flotte bildet. Heldige deg. Ellers kan jeg si jeg er imponert over den koselige spisestuen. Var det der jeg skulle få nattmat? Det var jammen dumt jeg ikke kom fram i tide... Det hadde vært koselig.

Lille Maison sa...

Så fin spisestue, et virkelig flott rom du har der :) Skjenken var også lekker, hører den til spisestuen? Fortsatt god helg til deg! Synnøve :)

Bara Gry sa...

Hi,hi... Semlor=fastelavensboller! Ikke alltid så selvsagt det med språket, nej ;-)

Klem Gry

Anonym sa...

Discokula var skikkeleg flott! Skal sei du har hell i trekningar for tida... Gratulerer med både den eine og den andre flotte gevinsten! Ha ein flott kveld:0)

marita sa...

Det var noen flotte stoler er de gamle eller nye ?? fine var de uansett.God helg til deg

Thalia`s-sjelerom sa...

Jeg må bare si en ting Lene før jeg tar kvelden.... Jeg ble helt opphengt i de "kneipskoa" dine... De skal jeg huske til en spesiell anledning... Vær du sikker:)))
Snakkes venn!!!
Ps. Send meg adr. din på en mail er du snill!

chatrine sa...

Neida, har ikke sprettet vinen;) Venter på deg, du bor jo ikke så langt unna....;) Så det går fort (luftveien da..) Så skal det vel bli party på loftet;)

Hespe sa...

Skal si du har "tur", gratulerer så mye med premien! Kjempehyggelig!!!!

Wow!!! for en flott "discokule" - den ble jeg skikkelig misunnelig på..! Ser jo at den er ganske lik på lampa mi (i prinsippet), men denne var mye råere... Nydelig!! En fantastisk flott spisestue du har forresten. Et hjem å bli glad i!!

Ha en fortsatt fin helg!

klemmers

filuri sa...

Såg diskolampa ut sånn? Den er jo kjempefin! Herlige bilder, ha en fin kveld!

Kreoline sa...

Hørtes kjekt ut med 80-talls fest, min glanstid. Sukk, for en nydelig stol, noe lignende jeg er på jakt etter, så skal jeg bare ha to, så hvis du vil kan du godt sende de til meg, haha. Jeg elsker "køntry" musikk og Toby Keith er litt mer rokka. Gå inn på I-Tunes, så kan du høre. Ha en kjempefin kveld. Nå må jeg gjøre med klar til gjestene mine, litt sent ute, alltid det vett du.

Trønderpia sa...

Hei!

Så stilig med den discokula, så kreativ du er!!

Lurer på om du kan hjelpe meg litt?
Jeg prøver å legge til musikk, som begynner når folk går inn på bloggen min, sånn som du har det. Men jeg får det ikke til. Er det vanskelig? Hvis ikke, orker du å forklare meg hvordan du gjør det?

Klem fra meg

Inger-55 sa...

Haha.... morsom historie....!
Og masse koselige bilder fra hjemmet ditt og den stolen var kjempefin. Står en stor bukett hvite tulipaner på bodet mitt også. Det er etterjulsblomstene fremfor noen.
Og selvfølgelig har du ikke røpet hvem som har fødselsdag!!!!

Ønsker deg en topp kveld!

Trønderpia sa...

Hei igjen!

Tusen takk for hjelpen angående musikken. Jeg har ikke så mye greie på det, men gemalen skjønte forklaringen din, da jeg leste den høyt for ham. Så han skulle hjelpe meg når han fikk tid.

Gratulerer som som vinner av det flotte bildet!
Og hjemmet ditt er jo så lekkert.

Miss.T sa...

Du har jammen en flott blogg !! å så lekkert du har det hjemme : ) flotte bilder.

Hespe sa...

Heisann igjen...
Formen er mye bedre, men jeg tar det litt med ro. Har kosa meg hjemme med et glass rødvin, klassefesten (enig med deg like bra nå som første sending..)og "Med hjarte på rette staden". En fin tv-kveld spør du meg...

Hadifint!

Anonym sa...

Hei!
Har du laget den "diskokule-lampa" selv? Hvordan har du gjort det? Den er NYDELIG!

Marie sa...

Stoorkosameg med denne åttitalshistoria. Discolampa er knallfin. Tøflene var ein genial ide! Nydeleg bilete du har vunne hos Thalias.

God helg :)

silje sa...

Så flotte bilder,for en nydelig spisestue! Du har virkelig et drømmehjem! Morsomt å lese om party-opplevelsen din:) Fortsatt god helg! klem fra silje

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Takk, vi har hatt en alldeles avslappende og herlig lørdagskveld. Har besøkt søster`n og hennes mann og barn.
Spist deilig pastasalat med masse hvitløk;)Mmmm...herlig!

Skal si du er ei berte med tæl..!
Tøft å stille opp i det antrekket og virkelig kreativ presang...ha ha ha:)
Håper dere også har en deilig helg!
Koser dere vel masse lillejenta tenker jeg!
Hmmm...nå må jeg tenke meg godt om her....Hmmm..Hva var det for noe mer jeg skulle si...???
Jo! Dere har det jo bare så koselig i stua der!
Så mange fine bilder du viser!!!
Måtte bare tenke litt vettu...så jeg ikke kommer på noe om 5sek...hi hi hi etter at jeg har gått ut av bloggen din;)
Ha en fortsatt koselig helg...nå skal jeg snart krype i seng...gjeeeesp!
Natti-natta! Klem fra meg;)

Lene sa...

skikkelig tøffe tøfler du ;o)
en kort visitt idag, ska legge meg om ett lite blunk..

Pernille sa...

Heisan!
Skulle jeg kjefte på deg??? Jeg er jo så rørt over deg jo!!!
Du er jo bare såååå hærlig. He he he, jeg ler godt til deg ang å ikke fortelle hvem jeg er!!! Ingen andre som kan få skrevet så masse og så anonymt som deg. He he he. Å så må jeg si at jeg fikk tårene i øya av den tulipanbuketten til meg. Å for en overraskelse! Tusen tusen hjertelig takk:) Gu så hærligt gjort av deg:) No står vi hele familien her å leser og ingen av oss er helt tørr i øya:)
No skal jeg ta meg sammen. Gratulerer så mye med bildet.Så flott at du vant det!!! Snakk om å være heldiggris:) Det bildet er jo så utrolig vakkert!!! Ja sleng inn en lottokupong snarest. Krysser fingerene for deg!!
Du, jeg ler meg skakk til din debut på 80-tallsfest. Ja jeg ville ha sett deg da, men jeg er helt sikker på at du var en skikkelig flott 80-tallspartyjente!! Du er velkommen til mitt 80-tallsparty anytime;)
Du skal være glad du ikke har sett bilder av mine 80-tallshabitter. He he, de er ubeskrivelige!!
Discokula er jo bare så flott også! Tusen takk for at den var til ære for "gamle" meg:)Det setter jeg virkelig pris på:)
No må du ha det fint der nede og kos deg godt:)
Gu så rørt jeg er:)
Klem fra 50-åringen:)

Pernille sa...

Glemt å si at det festbordet ditt er jo supervakkert jo. Og stolene er jo bare flotte:) Tror du har det fryktelig koselig og vakkert i hjemmet deres. Din mann kan nok være skikkelig stolt over å ha en så flink kone:)

Pernille sa...

Hi hi hi, ha ha ha, Jeg ler så jeg rister. Tusen hjertelig takk for det morsomme bursdagskortet. Det var virkelig min humor og bare sååååå søt også:)
Si meg: Er du synsk eller??? Syns du treffer meg bare så godt med dine koselige kommentarer, discokula, tulipanbuketten og no kortet.
Skal si denne bursdagen min starter godt og jeg er bare 30 min inni den:)
Tusen takk Lene:)

Lene sa...

Ser det er noen av dere, bl.a. annonym, som lurer på om jeg har laget "discolampa" selv. Men jeg har nok ikke det. Har gått og smugtitta på den i en blomsterforretning i lange tider, men syntes den var litt for dyr. Da de satte den ned til halv pris etter jul, var jeg ikke sen om å dra kortet :) Så nei, jeg skal ikke ta på meg æren for den :)

Nattaklem fra meg :)

Pernille sa...

Hi hi hi, du kan tro det er en som snart er 5 meter lang her han sitter:) Hi hi, men han er litt usikker på om han danker ut Bon Jovi, sier han;)
Så godt å høre at dere koser dere. Da er livet som det skal være:)
Ha en skikkelig koselig natt begge to:)
Klem til dere fra "gamla" Ha ha ha

Anonym sa...

For det første så må jeg få si at du har ett utrolig flott hjem!! jeg er målløs...enn at hvitt kan være så lakkert. Jeg tørr ikke helt og male alt hvitt, er litt redd det skal virke kaldt, men hos deg virker det varmt og innbyderne. Jeg får se om jeg tørr hive meg over spisemøblene en dag.

Høres ut som en kjempefest , det var jo virkelig en super ide.
Ha en flott søndags ettermiddag.

http://blogg.hobbyboden.com/randi

Berit sa...

Tøff lampe det der!!
Flirer med meg selv når jeg leser op partyet du var i,hehe, og i de SKOENE, at det går an å komme på noe slikt!!! Ikke rart du ble midtpunktet!
Du er så dyktig å skrive, storkoser meg når jeg leser.

Flott bilde du hadde vunnet. Må også si at en lottokupong må du invistere i, nå når du er i siget, kan kanskje lønne seg det.
( Ser ikke du har vært inne hos Fru P enda,- du først- siden du har hintet, så kommer jeg.

Ha en fin søndag!!!

Lindas Hus.. sa...

Hei! Flott i ditt hus som alltid.
Fine betraktninger og minner.Dem må en ta vare på.Ha en fin uke.
Hilsen Linda :))

Hulda sa...

Virkelig flott i stua hos dere, herlige lyse farger. Jeg likte så godt spisebordet og sjenken. :)

Flower Power sa...

Hehe, synes jeg ser deg på fest i 80talls kostyme......du er jammen en modig dame! Men det blir jo ikke mer moro enn man lager selv:):)...
Kule kneiptøffler også, det vitner jo om stoooor kreativitet....jeg er kjempeimponert;)

Jeg bare elsker å se bilder av det nydelige hjemmet ditt! Du har det akkurat sånn som jeg ønsker meg det her hjemme. Herlig med noe gammelt og noe nytt, og FOR noen nydelige stoler borte ved sjenken! Vakkert.
Discolampen er nydelig.

Grattis med nydelig gevinst fra Thalia! Tydeligvis en flink dame dette:)...

Klem fra Flower:)

Bara Gry sa...

Glemte å kommentere den fine spisestua di! Der hade jeg nok sittet lenge og vel som gjest ;-)

Glemte også å fortelle deg hvor jeg bor i Harryland. Karlstad ligger litt langt bort fra Drammen. Fra Strömstad tar det kanskje 2½ time med bil. Når vi kjörer til Oslo, tar vi veien over Örje og det tar kanskje 3 timer.

Ha en kjekk söndagskveld!

Klem Gry

Anita sa...

For en flott spisestue arrangement!! Nudelig interiør du har!! Det bordet var med på forrige lift innlegg også, så tentk at jeg måtte nevne det!! Det erforresten borte nå!!!
Har akkurat kommet fra hytta, og internett fri så nå er det tid for litt blogging igjen!
Ha en flott kveld!

Bara Gry sa...

Ja, du Lene...Jeg er også selektiv skal du vite. Hvem er ikke det i den her verden, tror du? Vi velger nok alle å vise fram det som går å vise fram.... Jeg skulle sikkert kunne vise fram alt som ikke er särlig stilig, men pröver å unngå det en stund til ;-)

Om oliventredet sa de hos blomsterhandlern at den skal ikke törke ut (blir litt problem hos deg, hi,hi..), skal stå svalt nå på vintern 13-15 grader (vanskelig hos meg, for jeg har satt den i stua...) og på sommeren liker den godt å stå ute, den vill da ha det varmt og solfullt. SÅ det låter som piece of cake å ta död på den, vi får se hvor lenge den holder.

Takk for omtanken, atter en gang. Det er jo ingenting å ha magesyke, egentlig. Vi vet jo alle at det finns värre. Men det er bare så kjedelig å väre hjemme med syke barn i nesten 2 måneder. Selvsagt er det mest synd på barna som bytter på å väre syke, men jeg vil også bytte på....

Ha en fortsatt behagelig kveld!

Klem igjen fra meg ;-)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hahahahahaha, du er ikke sann! Hvordan i alle dager er det mulig å finne på noe slikt som å lage de tøfflene !! Ser mamma er like inponert over den ideen som meg selv , så det er mulig vi inviterer deg til pysj fest med kneipa sko;O))
Kostymet er slik jeg selv kunne ha funnet på ...til jul pleier jeg å ha motevisninger etter klokken 0000, de er ikke spes. galante :O))
Vi kunne nok ha slått oss sammen der !!

Må bare si jeg ble lamslått av den spisestuen din ! Helt i min stil .
Eeeeeeelsker stolene dine , vanvittig flotte !

KOS DEG LENE ! KLEM

christinasinteriør sa...

Hei! Så nydelig blogg du ha og for ett lekkert hjem! Takk for koselig kommentar!! Ha ei flott uke!

Tiril sa...

Vel hjemme etter vellykket messe på alle vis, merket ikke så mye til holka i Drammen,heiv oss i en taxi fra stasjonen til tomtegata,tok ingen sjangse på brukket lårhals!!
vakkre bilder fra hjemmet dit Lene ,og så skriver du så herlig at jeg blir helt satt ut.
ha en fin ny uke

NinaS sa...

Å himmel for noen morsomme tøfler!!!
Selv har jeg hatt 80-tallsparty med alt tilbehøret i hagen på leid hus. Fikk ENDEL rare blikk i løpet av den kvelden...
Utrolig morsomt!

Aalerud Stall sa...

Jeg likte din discokule bedre enn de originale :-)
80-tallet ruler, i følge mine to tenåringsdøtre... På juleballet på ungdomsskolen de siste to årene har de begge brukt mine kjoler fra 80-tallet; ikke verst? Tøft at ingen har maken, i følge dem. Og til et såkalt Topp - (ja, bladet Topp eksisterer fortsatt...) diskotek på skolen i høst måtte jeg tupere og style hår på ikke mindre enn 5 jenter! De hadde sett et bilde av meg fra 1987 og ville ha helt lik sveis, skal si jeg hadde jobben :-)
Ba dem kjøpe inn hver sin flaske med Clynol, varmet opp krølltanga og så var vi igang...
Har ikke lyst til å legge ut bilde av dem på bloggen, men det kan fås ved forespørsel; de ble skikkelig fine!
Og så musikken da... 80-tallet var jo et gullår! De elsker musikken og hjelper sin kjære mor med å laste ned de hun ikke har fått tak i på CD. Og filmene... Dirty Dancing, Karate Kid, Bevery Hill`s Cop, Politiskolen, Top Gun...
Ha en god natt! Hilsen Britt :-)

P.S Og tusen takk for all omsorg for vår far! Han er på bedringens vei og skal nok bli god som ny; heldigvis!

Aina sa...

Hei og gratulerer med nok en premie, slenger meg med resten av gjengen på at du bør sende inn en lottokupong.

Og så når du vinner mange mill. kan du sponse slike råe tøffler på oss "blogg-venninnene"
De var bare utrolige;-D
Og det samme er spisestuen din, nydelig!

Ønsker deg en koselig ny uke, med kul discokule:0)

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan!
Vilken tjusig discolampa!
Vad mycket vackra bilder du visar, som vanligt. Här känns det bättre att vara inne och titta än i de flesat inredningstidningarna.
HA det gott! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Karna sa...

Kjempe flott dingel dangel, du har så delikat blogg....Kjempe fin spisestue også. Dere får feire i vei.....

Karna sa...

Kjempe flott dingel dangel, du har så delikat blogg....Kjempe fin spisestue også. Dere får feire i vei.....

EVA AGNES sa...

Godmorgon Lene!
Nu var det längesedan jag var på besök hos dig och jag måste säga att jag är förstummad över allt det vackra du visar. Underbara stolar och matrum. Men discobollen är helt enkelt underbar!
Var kommer den ifrån, eller har du gjort den själv?
Kramar Eva Agnes

tulla i skogen sa...

tusen takk for koslig kommentar;-)
du har en veldig fin blogg med masse fine,koslige bilder...kull disco kule:-)hihi
ha en fin dag

Lena sa...

Så godt at det er flere som meg som liker alt mulig dingeldangel:)
Jeg gjør jo det jeg også, og har kanskje litt mye dill rundt om..men men , noen minimalist blir jeg aldri så...
Utrolig så fine bilder du viser, du har det helt nydelig!!
Ha en fin-fin dag;)
Klem fra Lena

Lisbeth sa...

Ha,ha de skoene tar jo kaken!!!!Den lille frøkenen her i huset ønsker seg discokule, tror jeg må presentere din for henne!!! Herlige bilder!
klem fra Lisbeth

Therese sa...

For en flott "disco kule", helt herlig!!
Og for en skjønn blogg du har. Nydelig spisestue, skjønner godt at dere er glade i de stolene, de er jo kjempefine.
80-tallsfest er gøy :oD Vi hadde på oss mye rart den gangen ha ha
De tøfflene dine var jo helt knall, utrolig at du har kommet på noe sånt!!
Ha en fin dag og kveld.

SKATAN sa...

Det var ett innehållsrikt inlägg det : ) Många vackra bilder därtill!

Klart du skall unna dig en liten smakbit på o´holy sweet ;-)

Sköt om dig!

Cathrine sa...

Hehe skikelig bra party da.. Disse skoene var bare knall :-) ha en fin dag.Ligger rett ut i influensa her..

Lille meg sa...

Herlige bilder, sier jeg også!
Så flott! Og så må jeg si at jeg falt for den videosnutten om Pernille og mr. Nelson.
Du har så mye nydelig på bloggen din! Jeg er glad at jeg ble "kjent" med deg. Ha en god dag!

Annettenett sa...

Åh, vakkert disco-dingeldangel:)
Har en i samme stilen, bare at jeg har masse plastperler i perlemorskimmer...så flott å se på! Så heldig du var som vant bilde fra Thalia!

Moderncountry sa...

Så mye flott på en gang Lene! Kjempelekkert hjemme hos deg, så rolig og vakkert, akurat som her inne på bloggen. Lampa var ganske så unik og synes den ser mer ut som ei krystallampe enn ei diskokule :))Flotte stoler har du og! Så langt som dette i innredninga har ikke jeg kommet. Jeg er så kresen og treg av meg at det tar årevis før jeg har samlet/skrapet alt sammen akkurat slik jeg vil ha det. Men har iallefall vært heldig å finne ikke mindre enn 2 skap i helgen, er jo bare sååå glad!

Du, og takk for mail med beskrivelse, nå har jeg også fått muskk på siden min. Tror jeg må lete litt mer for å finne helt den riktige sangen, men denne duger enn så lenge :))
Å du, bursdagsbarnet hadde iallefall humor! Da mener jeg treskoa, hihi...
Klemmer!

Moderncountry sa...

Oja, glemte..Gratulerer med Gave!! Heldige du....
Vi har virkelig noen dyktige damer her inne.

Bara Gry sa...

Koselig at du stakk inom en tur midt i lesinga:-P Jaså, så du syns det er spennende, ha,ha... det syns mannen i huset også. Han spurte om han skulle söke skydd, hi,hi...

Ha en fin kväld, og ha det så bra på studiesirkelen i morra- du er helt sikkert en tillgang der kan jeg tenke meg!

Klem Gry

Hjerterommet sa...

Såå flott og tøff discokula er da!!
Du har noen flotte bilder på bloggen din.. Det er en sann fryd og besøke bloggen din;))

Du får ha en fin uke!
Klem fra
Hjerterommet

chatrine sa...

Titter inn til deg igjen:)
Kansje hadde du nytt i dag..., men jeg nyter fortsatt disko-kulens flotte glass, og glans;) For i dag gidder jeg ikke male, jeg strikker og blogger istedet:)
En riktig go natt til deg Lene!
Klem fra meg:)

M&Co sa...

Det er jo så lekkert hjemme hos deg! Nydelig en stolen! Og disco kulen...jeg har ikke ord...den er jo faktisk kjempefin! ;-)

Bara Gry sa...

Situasjonen her hjemme er veldig lik en dårlig parodi akkurat nå, så jeg tenkte det måtte bli et passende tema for mitt inlegg, hi,hi..

Bra at du fikk deg en god latter, det var meningen ;-)

Da må du ha det så fint idag, og passe på å kose deg litt mellom studiene ;-)

Klem Gry

Bara Gry sa...

Hmm, jeg har Madicken-bloggen åpen (åpna den igjen for å fange opp de som ikke rakk si ifra), men jeg har ingen mailadresse der.

Hvis du vil sende mail kan du gjöre det på gry.ahlberg@comhem.se

//Gry ;-)

molly sa...

Du har det så nydelig, og delikate & duse farger, og sammensetning, og en meget habil fotograf;)
Mine jenter drømmer om ordentlig discokule i taket...hihi:)

Tøflene, ja hva kan man si...det skortet ihvertfall ikke på fantasien...hahaha;)

Anonym sa...

Tusen takk for koslig kommentar.-Jeg har vært inne og sett på bloggen din ,-og den er så nydelig ,med bakgrunnen,bildene og alt.-Jeg kommer nok snart igjen.

Pernille sa...

Enda en gang så koselige ord fra deg. Tusen takk:) Jeg blir nesten høytflyvende her oppe! Så vakker historie du delte med meg. Ja slike personer som den du møtte setter seg fast inni oss et sted. Tenk at et smil kan gjøre så mye:)
Så godt at man er forskjellige, og tenk så vakker og unik bukett vi alle blir sammen:) Skulle ikke undre meg om du fant henne på en blogg. Hi hi hi.
Ja jeg skal si deg jeg fikk mobbet søsteren min godt. Jeg pleier å si at jeg var bursdagsgaven hennes for 50 år siden. Og da sier hun at det var den værste bursdagsgaven ever. Hi hi hi. Gu så skøy vi har det:)
Ha det fint der ned i sør. Her nord regner vi bort om vi ikke blåser bort først;) Men ut på en tur må jeg jo!
Kos dere:)
PS: Vet du hvordan jeg får legge inn en kommentar til "Inger-55"?? Jeg når ikke gjennom med kommentarer. Ville takke henne for en hilsning til bursdagen:)

EVA AGNES sa...

LENE! HJÄLP!!!
Har di elskede varit och tagit bort min bild som jag har som bakgrund????
Hör av dig snart....
Kramar Eva Agnes

EVA AGNES sa...

Allt är ordnat. Det måste ha varit något annat fel. Bakgrunden är tillbaka som om inget har hänt.
Kramar i massor
Eva Agnes

EVA AGNES sa...

Ha ha ha ha... ja nu måste jag le. Vi ska inte anklaga honom för någonting... Krama honom från mig.
Eva Agnes

Aalerud Stall sa...

Hei Lene!

Jeg har hilst til min døtre fra deg :-) Da jeg viste dem bloggen din lo de godt av brødtøflene... Men det var litt sånn æææsj! De er litt sånn om dagen; hestemøkk etc. er helt greit, men det meste annet er skikkelig æææsj...

Nå holder minstejenta på med noe vannsøl oppe på kjøkkenet, så jeg får redde situasjonen, men jeg ville bare si at jeg glemte å kommentere den flotte spisestuen din, den likte jeg godt!

Ha en flott kveld! Klem, Britt :-)