onsdag 27. februar 2008

Bare...

...seks dager igjen - så er dette skuet som møter oss hver morgen i 14 dager.

Nettbilder i hele innlegget

Det er kanskje ikke nødvendig å fortelle at jeg gleder meg - lengter etter sol, strand og sand mellom tærne. Og ikke minst avslapning og dovne dager.
*

Dagene er travle for tiden, og det blir bare et kjapt innlegg fra meg i kveld. Men her er det altså bare å slenge seg med. Flyet har jo ikke lettet enda. Hahahaha - hadde vel ikke blitt mye til dovne dager med bloggdamene på tur. Men et herlig minne for livet - garantert!!! Så finn fram pass og bikini, damer - Espania - here we come!!!

*

99 kommentarer:

Aalerud Stall sa...

Åååå, det ser helt herlig ut! Unner deg virkelig en ferie etter alt eksamensmaset! Lengter tilbake til sol og sommer nå, kjenner jeg... Lykke, lykke til på de siste eksamenene; det går sikkert kjempefint!

God kveld og klem fra Britt :-)

Bara Gry sa...

Ja, jeg er med vet du! Ikke så vanskelig å få med meg alltså. Sol, sand, en god bok og en god drink...mm.... ikke så värst det, hi,hi..
Du har virkelig fortjent å komme på litt herlig ferie etter all lesing :-) Så lurt av dere å dra avgårde, det er eneste måten å få slappa av ordentlig. Og så bra tid å reise på, da kommer våren og önsker velkommen hjem :-)

Hjelp, så fält å se allt rotet mitt på skjermen.... Fy farao som det så ut alltså. Er bare så innerlig lei av å rydde. Har en mann som jeg deler arbeidet med, men vi har ikke helt samma öyne for det her, sånn er det bare. Barna er sikkert blitt litt bortskjemte også. Det må vi gjöre noe med!

Syns egentlig det ser ganske OK ut hjemme (er det lov å si det?). Vi hadde det mye finere för da vi bodde i hus, men det var en av de tingene vi ville komme unna. Jeg, spesiellt, har alltid hatt et stort interesse av inredning, men det gikk kanskje litt langt... og det er sånt man ikke ser selv. Så fra å väre göy blev det bare slitsomt, så nå forsöker jeg å ha det bra og väre glad for et trivelig hjem uten å väre helt på tuppa hele tiden... MEN det er inspirerende å se hjem som dine, likevel.

Jeg har värt på yoga i kveld, og det er bare så herlig. Er så glad at jeg begynte med det. Ser allerede resultat. Har blitt flinkere till avslappning og pusting, mykere i kroppen og sterkere. Litt har skjedd i alle fall.

Nå må du ha det så fint resten av kvelden, så snakkes vi kanskje i morra.

Stor klem fra Gry

Hespe sa...

Åh, "fytti katta" nå ble jeg nesten litt misunnelig du.... Det så jo bare SÅ lekkert ut. Har du et lite hjørne til overs i kofferten eller - er ikke så store kroppen jeg, så trenger ikke så stor plass... :O) Dere må kose deg masse!!!! NYT, NYT og atter NYT!!!

Ok, da... Jeg skal også på en liten utflukt til uka, så skal ikke klage :O) Skal på seminar til Bristol,sammen med jobben. Har aldri vært der tidligere, så det blir helt sikkert veldig bra. Vi reiser over på onsdag ettermiddag, og skal ha seminar torsdag og fredag. Helgen står til fri disposisjon, og da blir det nok litt shopping og "ut på tur og se" tenker jeg.. Er jo veldig glad i den engelske landsbygda, så kanskje setter jeg meg på bussen og drar til et av de mindre stedene. Får se!!

Som sagt Lene Kos dere masse, og send litt sol og varme hjem til oss :O)

Vel, hørs kanskje før "vi" drar - er jo nesten en uke til....

Natti, natt fra meg!

Klem :O)

Trønderpia sa...

Puh...peser rundt på trimsykkelen her nå, og jobber intenst for å få en flat mage, stram rumpe, yppige bryster osv osv, for jeg er blitt oppfordret til hive meg med til hvite strender, plamesus, mørkøyde spanjoler og andre fristelser, tjihi :)

Så herlig at dere skal ut å reise da, kommer nok til å bli helt topp.
Renger med at du kommer til å holde oss daglig oppdatert på bloggen fra det store utland? :)

Ønsker deg ikke god reise riktig ennå, håper du har tid til å titte innom minste 1 gang til før du reiser. Men skjønner at det er travle dager med pakking o.l.

Ha en super kveld, Lene!

Klem fra Vibeke

Lovise sa...

Ja, jeg unner deg det så vel..... Håper du koser deg skikkelig sammen med din elskede.- hvis det var han som skulle bli med, da he he..

Men jeg skulle gjerne blitt med jeg også:)

Aalerud Stall sa...

Likte den "lår alla Britt", jeg :-)
kan jo misforstås da... Min kjære lo godt da han hørte det, spørs om ikke det blir navnet på retten heretter :-)

Marie sa...

Kos deg i varme og solskin!

Aina sa...

Så herlig, det blir nok godt etter eksamenslesing, og mens en venter på sommeren:0)
Vi drar i April sammen med ungene, siste sydentur var i 2002-Malta, så vi gleder oss.
Drømmer vel om palmer og strender begge to i natt;0)
Nattaklem!

Lisbeth sa...

Og jeg har ikke lyst å være med, neida ikke i det hele tatt! Åhhh så deilig ! Kos deg masse, deilig med en tur til varmere strøk på denne tiden av året, forkorter ventetiden til vårens ankomst her hjemme.Skjønn uke til deg.
Klem

Dinah sa...

åå så herlig!! Du er jammen meg heldig! :) Hvor går turen hen? Synes det så så kjent ut der.. :)
Ha en fin dag!

Cecilie sa...

Åh! De så utrolig deilig ut! Og så digg å få lit farge på kroppen før man begynner med sommerklærne. Håper dere får en fantastisk ferie!!

Hespe sa...

Hi, hi, hi... Da pakker jeg kofferten jeg :O)

To Mojitodronninger som nyter livet under solen, dupper tærne i vannskorpa og koser seg på verandaen i kveldstimer mens man ser på den nydligste solnedgang og hører på bølgeskvulpen....

Et liv jeg lett kan leve :O)

Ha en herrrrlig torsdag!

klemmers :O)

Flower Power sa...

Ja, herligheten jeg slenger meg sporenstraks på!...hehe. Høres, og ser helt nydelig ut dette her, og jeg ønsker deg en god og avslappende tur. Det har du ærlig fortjent med all lekselesing og greier, tenker det blir godt å koble ut i sola. Jeg er bare bittelitt misunnelig her jeg sitter *smil*;)...

Tiril sa...

Åååå- det så nydelig ut, ja hadde ikke vært meg imot ,etter alt drittværet vi har hatt,godt ville det gjort i en stiv og solhungri kropp.
Blir ikke noe tur på meg ennå nei, men det kommer joho...
Idag er der sol her etter mnd(.Føles sånn)med regn, må jo si det letter trykket ja.,
Hører vel litt fra deg ;0) du reiser ikke riktig enda.
Klem fra meg:0)

Anita sa...

Det såå ikke vondt ut!! Lykke til sååå masse med eksamen i morgen!!! Skal sende deg positive og gode tanker! Går sikkert så bra! Og den Spania turen er dere vel fortjent!
Klemmer fra Anita
Men lurer litt på hva jeg skal gjøre her inne i 14 dager uten deg!? Jaja alt går! Hihiihihihhihihh!

My little footprints sa...

Allo Senjorita ;)
*Dåååååååån*
Noe så herlig da Lene!!!!!!
Det unner jeg deg virkelig og jeg tenker at det skal bli kjempe kjempe kjempe DEILIG!!! Nyt litt sol for meg også da ;) hihi.. Skal jammen legge ut noen bilder når jeg skal på ferie til syden jeg også ;) *DRØMME*.. Åh.. for noen nydelige bilder! Kan nesten kjenne varmen og følelsen, luktene.. mmm..Tenker at du gleder deg en hel masse! Hadde det vært meg så hadde jeg vel ikke gjort annet enn å gå å tenke på det! Og i 14 dager da? Kos deg masse Lene, og plei kjærligheten ;) Jeg skal pleie kjærligheten her hjemme sammen med Roy og malekosten.. hihi ;) Ønsker deg en nydelig ferie! Gleder meg til å høre om turen når du er tilbake!
Store klemmer fra Beth

Pernille sa...

Wow!! Jeg er med!!!!!!!! Hi hi, skremte jeg deg no??? Hi hi. Men gu så flott et sted dere skal til. Passer jo perfekt etter all lesingen. Å jeg unner deg en skikkelig koselig tur:) Av og til så trenger en å reise til slik en hærlig plass som dere har funnet!!! Ladde batteriene og så er en klar for det meste!
Sitter og titter på bildene om og om igjen. No er jo det veldig mye like plasser i Spania, men hvor er dette da?? Noe minner meg om Magaluf/Palma Nova men så er jeg litt usikker på andre bilder. Uansett så var det vakkert. Ha en hærlig tur med duppeditt-ranunkle-jovi'en;) Hi hi hi. Gu så hærlig jeg håper dere får det!!!:)
Klemzi Klemz

Cathrine sa...

ÅÅÅ så deilig det så ut. Gleder meg masse til vi å dra, bare 4 mnd igjen nå :-) Men kunne godt ha tenkt meg å bo slik,med tanke på været ute nå.. Ha en fin dag
Klem

chatrine sa...

Koffertene mine står klare;)hehe;)
For en hærlig til du går mot!! Du må nu bare huske fotoapparatet!
Deilig med sol og varme, var på mallorca 3 uker sist sommer, set var DEILIG! Så omtrent likt ut som på bildene dine i dag;)
Her er det is-kaldt...brrrr... riktig nok sol, men hva hjelper det når tilogmed "nese-hårene" fryser bare man titter ut. Så her blir det fyring i ovnen, for kaldere er det meldt...
Heklefingeren er på bedringens vei, gudsskyldlov!! Så snart sitter jeg vel å hekler bølger igjen;)
Ha en kjempefin dag Lene!
Klem fra chatrine:)

liven sa...

Åh du er vel heldig!! Vel fortjent etter eksamen:O)
Men jeg er klar til å bli med altså....er sykemeldt til langt utpå!!!!
Skal forresten reise om 3 1/2 mnd. så det er ikke synd på meg:)
Kos deg masse!!

Lene sa...

åååå såååå heeerlig!
go tur, kjære deg!!
sjøl så ska æ fire daga t oslo i morra!!

klem

GAWO sa...

Kofferten er enda ikke pakket ut etter langhelg i Italia, så jeg er klar som et egg. Og passet har plass til mange stempel. Jeg blir med!!! Når drar vi?
... og finner jeg deg ikke på flyplassen står jeg bare igjen og vinker deg god tur og er like blid. (... men litt misunnelig kan jeg sikkert være...)

Garden Angel sa...

Å så herlig Lene!
Det blir sikkert nydelig!
Det er vellfortjent etter eksamen og greier:)
For en herlig "gulrot" å ha som belønning for alt strevet!!!
Dere må bare kose dere masse, masse!!
Bare en kjapp hilsen her fra meg.
Har blitt mye jobbing og div denne uken..
Men for en nyyydelig sol vi har hatt i det siste!
God klem fra meg(",)

Pernille's ting og tang sa...

Måtte bare inn og ønske deg lykke til i morgen. Jeg slår knute på meg helt til du sier at alt gikk fint. Hi hi hi, stakkars meg, håper du ikke bruker mange dager. Hi hi hi.
No må jeg slutte å blogge! Bryllupsdag i dag og da passer det ikke å bloggen så lenge. Hi hi.
Ha det hærligt der nede og stå på Lene!!!

Bara Gry sa...

God kveld, god kveld, hi,hi....Står det til bra i stua? Håper du har hatt en fin dag og at du ikke lengter for mye till turen, du vet den der fryktelig kjedelige turen du skal ha sörover. Till et ekkelt land som heter Spania, som er varmt (usj), har sandstrand (tenk så mye fäl sand du kommer til å få i skrukorken på solkremen...uffamei...), drinker (alkohol da gitt, fyamei), varme kvelder (tenk å måtte sitte ute til langt på natt bare for at det er så forferdelig varmt ute!!), restaurangmat (takke meg til husmanskost), bo på hotell (det er sikkert ikke ordentlig rent der...), vasking hver dag (helt unödvendig spör du meg), frokostbord (er ikke spesiellt glad i frokost, det kan godt vära for min del...), palmer (ikke noe glad i de trärne, så unorskt liksom). Nei, tenk å plage seg så fält da, reise så langt for å ha det så forferdelig. Stakkars deg, tenk ikke noe mere på det du, fniss....

Klem fra Gry (som ikke er det minste missunnelig), hi,hi..

HildeS. sa...

Ååååå dette ser herleg ut.
Eg vil gjerne vere med til varmare strøk:)
Føler megitt vasstrukken etter alt regnet som me har hatt dei siste månadane.
Kos deg masse og god tur:)

~♥~Diana sa...

Aaa.. deili dah!!!
Du må ha god tur!:O)

My little footprints sa...

Ja du synes du ser meg for deg vell? hihi.. I stad, etter en lang dag med malingskosten, tok jeg den berømte White sprit dunken og gnukket og gned. Så tok jeg meg en dusj og dro i selskap. På vei ned til byen så jeg meg i speilet, og hva ser jeg? Joda, hele haka mi er dyppa i hvitmaling!!!??!! Hvordan kunne jeg ha unngått å legge merke til det?? Ikke bare det at jeg ikke så det i speilet hjemme, men jeg har ikke kjent det heller!! hihi... Roy sa vel ikke noe til meg bare på F.. *ler*
Klemmer fra Malingpia ;)

christinasinteriør sa...

Hei! Så deilig. Hadde vi bloggdamene tatt turen hadde vi ikke blitt doven før vi hadde kommet hjem! Det hadde vært noe!! GOD TUR! kos deg masse!! KLEM:0)

Pernille's ting og tang sa...

Tusen takk for gratulasjonen og DEN koselige kommentaren:)Vi har storkosa oss hele ettermiddagen og kvelden:)
Han Jovien under er jo bare en drøm, mens min er ekte. Det sier i vert fall Gubben;)
Men no må du stopp og les og bare kos deg istedenfor!! Alt sitter nok som det skal selv om du ikke tror det. Det er min erfaring;)
Kos deg heller med Jovi'en din:)
Natti natt til Jovi'en og deg fra oss alle her, både menneskene, katten og hunden:)
Gla i deg og:)

Hilde sa...

Ååå.. så hærlig da! Ønsker deg en deilig tur!Kose deg masssse!!
Klem
Ps. Ønsker deg en fin dag idag også jeg

Cecilie sa...

Bare innom for å ønske deg en god helg jeg..

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn til deg venn! Detta så godt... og ikke minst utrolig fristende ut;) Du fortjener det til det fulle... Å du/dere må nyte de dagene der Lene, nyt de litt for meg også! Selv om vi har hatt en mild fin vinter, og at det i tillegg er en tidlig vår.... så skulle jeg mer enn gjerne smakt på sommeren! Vi skrives før du drar...!
Ha en deilig helg... pakk sommertøy og kos deg masse!
Klem fra meg!

Therese sa...

ÅÅÅÅH - det ser deilig ut!!!
Vi drar til sommeren så jeg får holde ut til da :o) Ikke for det, en jentetur er alltid velkommen - hi hi
Vi kunne jo slappet litt av på stranden elller ved poolen med et lite glass champis :-)
Ha en deilig helg.

MOONLOVER´S sa...

men så det såg mysigt ut! hoppas ni får det underbart.

inger-55 sa...

God tur! Dette så herlig ut! Og den stranda så jammen fristende ut. Gå lange turer, sette seg på en terasse og nyte ett glass hvitvin... og rusle videre! Det er bærre herlig!
Kos deg og nyt dagene!

KLÆMMA

inger-55 sa...

God tur! Dette så herlig ut! Og den stranda så jammen fristende ut. Gå lange turer, sette seg på en terasse og nyte ett glass hvitvin... og rusle videre! Det er bærre herlig!
Kos deg og nyt dagene!

KLÆMMA

Pernille's ting og tang sa...

Hurraaaaaaaaaa!!!!!!! Grattis grattis grattis, så flink du har vært no!!! Jippi!!!!!
No skal du være stolt over deg selv! Resten går som en drøm!!!!
Ha en hærlig helg dere også!!
Hi hi hi, så glad jeg ble no:)
Klemziklemz

Bara Gry sa...

JIPPI, HURRA, GRATTIS!!!!!! Å, så härlig at det gikk bra :-) Du må bare gi deg, alltså. Fornöyd skal du väre, basta bom! Så godt å få slippe å tenke mere på det, da Lene! Nå er det gjort! Så masse, masse grattis fra meg :-)

Brr....jeg fryser så innmari....langt inn i flesket....og marg.....brrr....og bein.... Har sitti i ishallen hele dagen, med unntak av en times tid. Vårt lag (ha,ha...jeg er også med. hi,hi...lurer på hva sönnen syns om det) arrangerer en cup som starta 10 idag og slutter på sönda em. I kveld håller de på til 22, så nå holdt det for meg og de to minste. Maken er sjukepleier under kampene så han må väre der hele tiden. Det er med to norske lag også, Stjernen og Storhamar. Det er göy!

Nå sitter jeg her og blogger med en varm vetepute under baken, den har nok fruset til is....hi,hi...flesk blir fort kaldt, fniss.

Alltså det er så morsomt att det gikk bra for deg, alltså Lene. Puh, det er mye spenning bakom en tentamen. Det er sikkert og visst.
Måtte bare si det en gang til :-)

Ha en herlig kveld, og kos deg masse! Klem Gry

Lille meg sa...

Jeg unner deg virkelig den turen!
Selv er jeg ikke noe Sydenmenneske,
men liker godt å reise.
En nabodame reiste på 2 ukers Sydentur nå....
Du må ha riktig god tur, og kos deg.
Men kanskje vi blogges før den tid?

Ha ei god helg, iallfall.

Berit sa...

Lene dette var å friste en stakkar det!!
Jaja, får nok være hjemme og vente på at det skal bli litt bedre vær, tror det har regnet nesten sammenhengende siden i høst.

Lene dette fortjener du nå når eksamen er over. Kos deg masse sammen med din kjære.
Han var jo med på sky watch, så jeg var jo forviten og måtte se hvem kona sin blogg, da havnet jeg her, hehe.
God tur til dere begge, og god helg.
Klem.

Cecilie sa...

Nedenes :o) Jeg gikk på Lunderød så det er ihvertfall samme kommune. Var t.o.m på ungdomsklubben på Nedenes et par ganger, og så hadde vi jo øvelsene på skolemusikken på skolen der.

Berit sa...

Gratulerer Lene og lykke til med neste!!!

Randi sa...

Ja...jeg er jo bare helt uhelbredelig nysgjerrigper ;)...hva er det du blir gratulert for da ?? sånt no må jo stå på bloggen din , for det virker jo som det er no stort no.
Har du bestått examen, fødd ett barn..(ja jeg bare lurer jeg.. heheh)...eller vunnet i lotto kanskje ?

Dette ser da fantastisk flott ut. Vi holder på å lete oss ihjel etter en plass og feriere på. Hvor er dette da ?
Spør og graver som bare det jeg nå. Håper du tilgir meg. Trenger ikke å svare viss du ikke føler for det.

Ja også lurte jeg på hvilken fotoblogg som var din mann sin.....
Huff dette ble jo rent for meget..:))

Min mann er forresten fra Hammerfest, men nå bor foreldrene hans i Tromsø. Jeg er helfrelst på den landsdelen...det er bare såå utrolig flott der.

Dettan ble veeldig langt du :)

Ha en fin fredagskveld. Mange klemmer fra en nysgjerrigper;)

Randi sa...

Du...jeg fant han...hehe...mannen din altså...;)
Ler litt av meg selv nå:)

Bara Gry sa...

Feriere i Norge er ikke dumt :-) Absolutt noe som står på önskelista, det alltså. Men först vil vi ut i Europa på tur!

Det er litt grelle farger i vogna, men det finns mye värre, jeg lover!! Og med litt piffing og stäsjing så blir det bedere, fniss. Litt av poenget er at det skal väre praktisk og det skulle mildt sagt se dumt ut med en helvit inredning og interiör i en campingvogn, ha,ha....Sikkert fräscht og fint etter et par uker på hjul, eh....nei!

Så bra at du koser deg i kveld. Skjönner godt at du er litt på tuppa. Det er vanskelig å kuule ner når man har värt gira, og adrenalin i masser har du fått i dag, og når det attpåtill gikk bra så er det som en rush i kroppen! Miljövennlig og helsmessig dop, hi,hi....Har ikke prövd den andre typen men er sikker på at den her metoden er bedre!! Håper ikke det her missforstås!! fniss...

Ja, nå har jeg blitt varm i bakdelen, så nå er det på tide å flytte over til soffan, ha,ha...

Barna kaller på oppmerksomhet og samvittigheten håller ikke til å sitte her lengre!

Ha en fortsatt hyggelig kveld! Du sovner sikkert bums!

Klem Gry

Cecilie sa...

Så artig! Har sikkert vært der samtidig da, for jeg var drilljente og vi var jo litt yngre. Gikk der fraca 4 klasse til jeg begynte på ungdomsskolen.

Hespe sa...

Hei på deg!
Så hyggelig at du tok deg tid til å lette blikket fra kofferten, og stikke innom meg på fredagskvelden!!

Er kofferten pakket, og snart klar for avreise..? Jeg er klar jeg - når drar vi?? Hi, hi... :O) Åh, det hadde vært så deilig å kunne ta et avbrekk under sydens sol og varme! Sukk, må nok ta til takke med tegntunge england jeg... Neida - klager ikke, jeg gleder meg faktisk til turen. Det skal bli kjempegøy!!! Alt til sin tid - neste gang er det kanskje min tur å nyte sydenlivet..!

Nå lurer jeg fælt på hvordan det har gått med eksamen..? Krysser finger, tær og alt som måtte være for et super, duper, fantastisk resultat..!!!!!

Ha en fin fredagskveld og en fortsatt herrrrlig helg!

Stor klem fra meg :O)

Sol sa...

Hmmmm, herlige bilder...Kan ikke si annet enn at jeg kunne ønsket meg dit jeg også...Men *sukk* i stedet får jeg gå våren i møte her hjemme. Ønsker dere en flott tur med masse opplevelser!

eie sa...

Hei igjen ,titter bare inn for å ønske deg en god tur.
Skulle gjerne reist selv men det får bli en annen gang.Kos deg du å nyt ferien.
En god helg til deg!!!

Randi sa...

Du....det var jo kjempestort!! ble helt rørt jeg. ..*snufs*
GRATULERER!!!!!!!!!!!!!

Kos dere masse masse i varmere strøk, så gleder jeg meg til å se fantastiske bilder derifra når dere kommer hjem.

Nå er din tilkommende lagt inn på min Bloglines liste. Utrolig flotte bilder dere har tatt..neste gang dere skal nordover må dere komme innom å ta en kopp kaffe.:)


Mange klemmer fra Randi og Julie

Grip dagen sa...

HELDIGE DEG! KAN JEG BLI MED...?!

Jeg sitter her og hutrer. Kunne godt ha bytta ut lodder og sjal med bikini og sandaler...

Klem Marit

~♥~Diana sa...

Linka dej til sida mi ej:)

hjemme bra sa...

Å så deilig! Kos deg masse. God tur!

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei til deg venn. Du har vel ikke reist fra meg... hi..hi! Nei, jeg har ikke tenkt å være med, ville bare ønske GODT TUR før du dro fra oss vet du! Tenker du gleder deg, så deilig det blir Lene.... OG SOM DU FORTJENER DET etter all pugging og eksamener! jJg er ute og nyter hvert minutt av våren nå... i kroken min på terassen er det deilig... Ikke som syden riktignok, men slettes ikke dumt med tidlig vår. Så nydelig det må bli å ta på seg lett sommertøy og la ullsokker og underliv være hjemme;)) Masse gode ønsker OM EN HERLIG, DEILIG, ROMANTISK FERIE TIL DERE!!!
Klemmer fra meg!
Og fly forsiktig;))

molly sa...

Fysjameg, hvem er det som vil ha det slik midtvinters liksom..., når vi kan få storm og regne, og mer regn??? haha;)

Ja, dette hadde gjort seg:)) Håper dere får deilige late dager i solen, og alt som hører med;)

PS! Hvilken deilig TV-krok!!!!! delikate farger, som allltid;)

chatrine sa...

Titter innom for å ønske deg en fin søndag! Tenker resiefeberen har steget litt nå;) Eller har du allerede reist kansje?:)
Nyt dagen!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Ååå, dette såg jo ikkje særleg fristande ut...God tur og kos deg masse i varmen:0)

Pernille sa...

Er bare innom for å ønske dere en riktig god tur og moillkos dåkk:)
Håper og tror dere får en fin-fin ferie! Gleder meg til du er tilbake i bloggen igjen. Vi kommer til å savne deg;) Og ha en flott søndag også:)
Klemz fra Pernille, Jovien og resten av flokken:)

Bara Gry sa...

Heeeiii, kjäre venn!!

Har du hatt en fin helg? Du svever vel på skyer der oppe i det blå fremdeles, hi,hi....og det er klart att du skal gjöre det! Du må vente litt med å la hverdagen sluke deg igjen...

Selv har jeg fryst färdig for den gangen her. Cup´en er snart ferdig och vårt lag gikk ikke til finale. Men de gjorde en fin innsats, så jeg er stolt! De norske lagene gikk ikke heller til finale, dessverre. To store svenske lag gjör opp om seiern.....

Den her helga gikk fort og det blev ikke så mye annet enn hockey, egentlig. Dattera er på turninga nå og minstemann hadde jeg tenkt å få til å slappe av litt i sofan med en film. Men han har fått igang maseapparatet sitt, så det er ikke meningen at mor skal få sitte en stund å blogge litt, hi,hi... Kanskje har han fått allergier mot blogging, fniss. Ikke så rart ;-)

Selvsagt har filmen hengt sig så jeg må gå å hjelpe til. Jeg skal pröve å komme inn til deg en tur litt senere i kveld, Lene.

Stoooor klem fra Gry

Randi sa...

Jaja...så er jeg avslørt...trodde bare ikke det skulle skje så fort..ja jeg er ei SKRULLE jeg også....og hva skulle verden gjort uten skruller sier nå jeg. Hadde ikke vært noe morsomt..;)

Men du...Julie lurte på om hun kunne få adressen din.

Klem

Inredningsfanatiker sa...

Åh det ser helt fantastiskt härligt yt! Jag älskar att resa och gissa om jag blev sugen nu! Kram Petra'
www.metrobloggen.se/romantiskahem

Anita sa...

Goooood tuuuur, vi kommer om noen dager;o) Skal bare strekke meg litt sånn at jeg kommer inn i badehabitten;o) Ha en kjempe fin ferie, jeg kommer til å savne deg her inne!! Klemmer fra Anita

Bara Gry sa...

He,he....Dattern spör meg når vi sitter i bilen og hörer på litt forskjellig musikk. "Er det Lene på bloggen som synger den, mamma?" "Nei, det er det nok ikke", svarer jeg.

Vill du vite hvem som sang? Hi,hi....AQUALENE, ha,ha,ha.....

P.S. Ikke for att jeg ikke tror at du kan synge.....D.S.

Hun spurte meg akkurat nå om jeg hadde snakka med deg om det her, så jeg lovte og spörre deg ;-)
Nå har jeg gjort det. Burde jeg vente på svar? ;-)

Klem Gry

My little footprints sa...

*Beth har fått seg en ny yndlingssang og skrur opp volumet så både hun og pus får hørt ;)*
Titter bare en liten tur innom for å ønske deg en HERLIG FERIE!!!!! Kos deg litt for meg også da vennen ;)
Klemmer med litt malingsflekker, fra Beth *ler*

M&Co sa...

Oj rakk jeg ikke å ønske deg god ferie nå?! Jeg prøver med litt tanke overføring så du får det med deg der du ligger og soler deg og slapper av i Spania! ;-) Din heldiggris!!Her snødde det idag?! Bloggdame tur hadde jo vært en lidelse for alle andre reisende, tenk deg den skravlingen vår da ;-)!! Hihi :-)

Bara Gry sa...

Hjelp Lene, jeg har reisefeber!!! Gruer meg så fält til du skal reise ifra meg, uhu.... Tenk å reise ifra bloggen sin sååå lenge,da! Eier du ikke skam, menneske! Tenker du ikke på andre i det hele tatt, du? Så fryktelig egoistisk å bare gå ifra plikten mot andre bloggere, for hva da? Litt sol og varme, ha! Nei, du er ikke noen snill person, Lene. Hvis du hadde tenkt å blogge litt på den derre ferien din, så hadde det kanskje värt greit, men det her.....ja, det finns ikke ord! Fniss.....Hi,hi...Jeg er ikke det minste missunnelig på den fäle turen din, ha,ha....

Nå må jeg bare for ordens skyld, si at jeg er ironisk her ovenfor- så ingen tror at jeg trakasserer deg, Lene ;-)

Håper du ligger i rute og ikke får det for stressende i kveld. Ha en superduper ferie og kos deg så mye. Hils til mannen din og så må dere ha en god tur og herlige dager i Spania!

Stooor klem fra Gry

Emmeline sa...

Riktig riktig god tur til hele familin:) Kos dere masse!!

Moderncountry sa...

Jeg vil være med!!!!! HahaJeg er litt sliten og dagen og hadde virkelig trengt en liten ferie jeg og. Men det gjør vel både du og din familie og. Noe så deilig å dra nå da, sånn utenom sesongen. Ååå, drømmer seg jo helt bort der med en sånn utsikt. Ha en fantastisk reise og nyyyyt alt det skjønne Lene! Og ikke glem å ta bilder du kan dele når du kommer hjem :) Masse ferieklemmer fra meg!

BO sa...

DEILIG! Me treng sol! Er absolutt litt lei av øsepøse vær! Kos dåke! God tur!

Hespe sa...

Håper jeg rekker deg før du drar!!! Vi bare ønske deg og din kjære en fantastisk flott ferie. NYT livet Lene, og lov meg å ta et par Mojito for meg også .... :O) Kooooos deg!!!

Stor ferie klem til deg :O)

hannemor sa...

Hei Lenemor..jeg tenkte når jeg åpnet siden din, at det beste i livet må jo være bl.a R:E:M og SOL!!! Jeg elsker iallefall begge deler!!! Kos deg masse, jeg ser du har et hav av kommentarer her, holdt på å si stakkars deg , men jeg trekker det øyeblikkelig tilbake..hehe. Det er jo bare kos!! Jeg er glad for å være blandt dere igjen etter en tung febr. Men nå skal jeg stå på,,,male, innrede, sette på plass og ta masssse bilder til dere!! Masse klær i vente neste uke...jeg gleder meg som et barn. Ha det kjempefint, så snakkes vi. Klem hannemor

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Nå må jeg bare få ønske dere Gooood Tuuur! Kos dere masse!!!
Gooood klem fra meg(",)

Ida sa...

God tur! :)
Kos dere og nyt hver eneste solstråle!

Anne-Berit sa...

Bra jeg så innom,trodde jeg hadde vært her og ønsket deg god tur,men det var vel bare noe jeg tenkte å gjøre,og så har det vel vært et eller annet som har førstyrret meg.Men nå er jeg her altså.Ønsker deg og dine en fantastisk ferie,håper du får slappet skikkelig av og kost deg masse.Her savner vi deg allerede,så skynd deg heim igjen,og fortell oss ALT om turen.Klem fra meg:o)

sol&bolig sa...

Hei! Ha en kjempefin og avslappendes tur. Det gjør godt med sol og varme etter denne trasige vinteren. Har selv nettopp vært i Egypt ei uke, det var bare helt flott! Kos deg!

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei venn! Mulig dere har reist... men tenkte jeg måtte innom å gi deg en god-klem før turen. "Sees" når du er tilbake... tenker du kommer hjem brun og sommer-fin:))
Kos deg MASSE-MASSE!!!
GOD TUR TIL DERE!!!

Tiril sa...

har min mac inne på verksted, har derfor vært stille fra meg en stund, savner å være inne på bloggen din...
Er på besøk hos min sønn, benytter høve å blogge litt. Så herlig ut med sol og sommer , skulle gjærne blitt med,ønsker deg og din kjære en god tur ,klem fra Tiril

Anita sa...

Reiste du virkelig avgårde uten å si ordentlig hade??!!! Sjokkert!! Du for ha det fint og kose deg maks! Masse klemmer fra Anita!

Bara Gry sa...

MissUallredy..../Gry

Lene sa...

hei hei.. vet ikke om æ traff på sønnen din på ikea.. vi va på slependen.
kjøpte oss bare kake og kaffe, så va ikke innom varmmaten..

god tur på ferie!!

Aina sa...

Nå har du muligens dratt men jeg ville bare ønske deg god tur, nyt solen og ta med litt hjem til Norge...eller send litt hit pr.post;0)
På forhånd takk hehe..
Klem!

Bara Gry sa...

MissUevenmoore :-( klem Gry

Broarne sa...

Så underbart att komma till Spanien, hoppas ni får toppenväder.
mvh
Annmarie

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei snille Lene:) Herremin du er dyyyypt savnet her nå! Men håper du og din kjære stooorkoser dere, og nyter av livet og hverandre.
Klem fra sør! I Norge vel å merke;)))

Sussen sa...

Heisann! Vi skal også til Spania, i begynnelsen av april. Det skal sannelig bli godt etter denne høst/vinter/våren...
Ha en fantastisk deilig tur og kos deg masse! Ser frem til flere fine bilder på bloggen din:-)
Klemmer, Sussen

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan Lene! Så härligt det ser ut, och hotellet ser också jätte tjusigt och trivsamt ut. Hoppas att ni har härligt väder.
Jag och min familj ska faktiskt också dit snart om vänta låt mig tänka... 7 dagar!!! Jippi! Vi kan verkligen behöva en semester nu! Men det gör nog de flesta när vädret är så här grått och tråkigt. Ha det gott och bada och sola så att det räcker ända tills sommaren nu! KRAM Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Savner deg her;)
Blir koselig å ha deg tilbake i blogglandia;))
Håper dere koser dere!
Vi blogges snaaart!
God klem:)

Bara Gry sa...

VerRU? MissU :-( Klem Gry

Bara Gry sa...

KÅM HÅME!!/kram Gry

Trønderpia sa...

Selv om du nok nyter late dager på stranden nå, så hopper jeg innom for å ønske deg og dine en riktig GOD PÅSKE!
Håper du har en flott ferie og nyter velfortjente latmannsdager.
Påskeklemmer fra meg

Lille meg sa...

Jeg vil også ønske deg god påske.
Savner deg i bloggverdenen!
Du er vel snart tilbake nå, med masse inntrykk.

Bara Gry sa...

RUHÅME? Hi,hi....GOD PÅSKE!! //KLem Gry

Pernille's ting og tang sa...

No savner jeg dere fælt!!!! Men dere har det sikkert kjempefint og råkoser dere;)Det er hærligt!!
Så da får jeg bare ønske dere en riktig god påske:)
Påsken skal vi ha på hytta. Gu så deiligt det skal bli:)
Stooooor Påskeklem fra meg:)

Bara Gry sa...

Hei,hei,heeeeiiii!!Klem,klem,klem-Kjäre Lene. Så koselig at du er hjemme igjen. Har virkelig savna deg så fält!! Vi må snakkes mere når du har hvila deg litt ;-)

Sov så godt, så snakkes vi kanskje i morra? Klem igjen kjäre venn :-)

Aalerud Stall sa...

Hei Lene :-)

Håper du har hatt en kjempefin tur! Gleder meg til å lese blogginnleggene dine igjen; de har jeg savnet :-)
Ønsker deg en riktig god påske!

Klem fra Britt :-)

Anita sa...

Nå må du vel snart komme hjem! Savner innleggene dine sååå masse!! Ha en koselig påske! Klemmer fra Anita

sexy sa...

視訊聊天室,視訊聊天,聊天室,視訊做愛,視訊,做愛,情色視訊,情色,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊交友網,視訊交友,美女視訊,視訊美女,A片,AIO交友愛情館,AIO,日本A片,免費A片下載,免費A片,A片下載,AV片,AV,A,情色A片,情色,AV女優,A漫,H漫,成人漫畫,UT聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,成人聊天室,成人,愛情公寓,色情網站,寄情築園小遊戲,情色交友,一葉情貼圖片區,微風成人區,微風成人,微風論壇,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人影城,18成人,成人電影,成人影片,本土自拍,自拍

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg