søndag 3. februar 2008

Storkosa...

...oss i helgen. Fetet oss litt opp, ja - og er nå klare for ny uke med nye muligheter. Familiesammenkomster er topp!

Oreokaka glemte jeg helt å ta bilde av - og nå er det jo for sent, hihi.. Goood var den. Takket være påminnelser på diverse blogger fikk også jeg med meg at det var fastelaven denne helgen - så da ble det bollebakst i formiddag. Mmmmm....

Med skjønneste lille rosebuketten fra min mamma - ønsker jeg dere alle en riktig så fin uke!!

***

61 kommentarer:

silje sa...

Så flotte bilder,og kakene og bollene så nydelige ut!! Lekre blomster også! Alt var egentlig lekkert- som vanlig:) Ha en riktig fin uke! klem fra silje

organic-lizzi sa...

Såå lekre bilder..og så kjempegodt det så ut:-)Typisk meg hadde jeg glemt at det var fastelaven,men var heldig å fikk en deilig bolle av en..
Masse hilsen fra Randi

Flower Power sa...

Nam nam....dette så da riktig så godt ut! Tar gjerne en munnfull jeg:)nydelige kaker, nydelig fat og nydelige blomster. Det er alltid så koselig her inne hos deg....jeg liker meg her:)
Klem:)

M&Co sa...

Jeg blir helt sulten jeg! Så lekkert! Nydelig bukett fra mammaen din og!

Anne-Berit sa...

Jammi,det så godt ut,og koselig har dere hatt det skjønner jeg.Kos med familiesamling til kaffe og gode kaker.Så fine roser du fikk,syns det er så fint med flere farger i lag.Ønsker deg en flott mandag:)

Garden Angel sa...

Hei hei Lenemor!
Godt at dere har kosa dere da!
Herlige roser fra mamman din:)
Du er en reser på baking du tror jeg!!! Lekkert fat med fastelavensboller og risboller!!!
Kjempesøte blomstrete former på de også:)
Fin uke ønskes deg også vennen:)
Klem fra meg

Garden Angel sa...

rødme...måtte bare si en liten ting til...eh:)
Koselig musikk du spiller her nå!
Nå skal jeg natte meg og drømme videre over the rainbow....nattaklem fra meg!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Nå ble jeg i godt humør! Stakk innom bloggen din for å se om du hadde lagt ut noe nytt og blir møtt av flotte bilder og nydelig musikk :-) Den rosebuketten var en drøm, altså! Jeg skal legge ut et lite "fastelavensinnlegg" etterpå, tenkte jeg. Måtte bake boller i dag, selv om vi spiste nydelige fastelavensboller i svigermors bursdag i går. Prøvde meg med å si at da trengte vi vel ikke i dag... dream on :-) Så jeg laget bollene og min ene tenåringsdatter pyntet og fylte bollene, laget kakao og tok bilde på min instruks. Hun hadde visst på nok melis, men det ble kjempegodt da...
Ha en God Natt!

Klem fra Britt :-)

Trønderpia sa...

Nam nam, nå ble jeg kjempesulten her!
Flott bilder, og de kakene og bollene så veldig fristende ut. Og Oreokake er jo bare snadder.
Så fine roser fra mamma`n din, koselig med en fargerik bukett.

Ha en fortsatt fin søndag, selv om det straks er mandag :)

HildeS. sa...

Mmmmmmm:)
Dette såg fantastisk godt ut, og du fotograferer så alt ser så lekkert ut.
Nydeleg og søt rosebukett du fekk av mamma di.
Ha ei fin veke Lene:)

chatrine sa...

Gu, så fin rose-bukett!!
Å så gode kaker!! Mmmmm...vann i munnen... jepp!:)
Her har det ikke vært for mange kakene i dag, etter alt byggerotet, så må det jo vaskes bort også, sagflis og div malingsflekker;) Nøyer meg med en stor kopp te nå likefør man skal til sengs.
Ha en fin mandag!
Klem:)

vivian sa...

Utrolige fine og klare bilder! (HVORDAN?) En koselig blogg som "jeg like!". Hit kommer jeg innom flere ganger. ;-)

Ha en fin ny uke med nye opplevelser!

Hilsen Vivian

Tiril sa...

Heisan, hos deg blir alt så delikat....til og med fastelaven bollene, så koselig å hatt en mamma så kom med rosebukett.(min ble bare 48 år)
fine farger på rosene rene våren, Ønsker deg en super dag.:)
klem Tiril

Bara Gry sa...

Å, jeg får vann i munnen...Du er så flink til å bake og ordne opp! Er nok en fryd å väre gjest hos deg ;-)

Så fin buketten fra mamma er. Helt nydelig med roser i forskjellige farger og störrelse, en skikkelig fargeklikk.

Her hos oss er alt tilbake til normalen igjen i dag. Og jeg ska si deg det er godt! To i skolen og en i barnehagen. Bare jeg og Charlie (hunden) hjemme. Jeg ska kikke litt runt i bloggverden og kose meg med en kopp te för jeg setter igang med noe.

Ha en finfin dag, Lene! Klem Gry

Cecilie sa...

Åååå.. har ønsket meg et sånn fat i flere måneder nå. Tror jammen jeg må nødt å kjøpe et nå. Ser så flott ut, tusen takk for et nydelig og ikke minst fristende skue. Bloggen din er jammen flott Lene, blir alltid glad når jeg er her inne (må innrømme det ER hver dag, hihi) Stor klem fra Cecilie

Dinah sa...

mmm..deilig :) Så flink du er!
Selv kom jeg hjem fra jobb og da hadde sannelig mannen disket opp med både hjemmelaget boller og krem!... Det var deilig det!
Ha en flott uke!
Klem

Lisbeth sa...

Så fristende bilder... hos meg ble det pannekaker og muffins, slik går det uten gjær, ingen bakst, men ingen gråt av den grunn, har lovet boller på onsdag, hihi , forsinket fastelaven er vel ikke forbudt!
ha en nydelig uke!
Klem fra Lisbeth

Inger-55 sa...

NYDELIG NYDELIG UTROLIG VAKKERT. Skal si deg en ting, kjære Lene. Når jeg kommer inn i bloggen din, kjenner jeg at hjertet slår langsommere, at at kroppen slapper av og bare nyter hvert ord og hvert bilde. Alt er bare så fantastisk. Bollene dine så kjempegode ut. Jeg var i farmormodus i går. For Lille emilie ble født. Så jeg gikk bare rundt meg selv og stressa.
Ønsker deg en flott uke!

Hespe sa...

Oj, oj, oj.... dere har kosa dere gitt :-) Det så bare himmelsk deilig ut!! Deilige fastelavensboller og riskaker som er noe av det beste jeg vet... Nam, nam, nam...

Takk for den hyggelige meldingen! Jeg har fotografert en del tidligere, og er veldig glad i å knipse. Hadde da vanlig speilrefleks, men etter digitalverdenens inntog blir det litt tungvint. Godt å vite at jeg kan spørre om det skulle være noe. Er ikke så flink på å lese bruksanvisninger - så å ha "fagfolk" å spørre er kjempefint. Gjett om jeg er glad for å ha truffet deg her inne...!!!Speilrefleksen er nok ikke langt unna.... Tji, hi..

Ha en superherlig uke!

mandagsklem fra meg

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei venn, og en godt start på ny uke... Ummm så deilig dette så ut, og før frokost og all ting:)) Jeg er "treg" på frokost, men kjenner det er på tide. Nydelige bilder du viser som vanlig, tipper at besøket ditt har storkosa seg i din varme! Glemte hele fastelaven, men det ble vaffelsteking i lag med gullene... barnebarna mine. Vafler elsker de, ingenting er vist mere stas en å få være med på hele prosessen:)) Ha en nydelig mandag søte deg!
Klem fra meg!

Lovise sa...

Hei min venn.
Du store allverden for noen bilder. Fantastiske boller!! og jeg som dro til fjells uten en eneste bolle....glemte at det var fastelavens.
Men nå har jeg jo fått en smak av dine, så det går nok bra likevel.
Stor klem til deg!!!

Pernille's ting og tang sa...

Så flott at dere storkosa dere:)
Det fortjente dere helt sikkert!!!Hva er vel ikke bedre en en trivelig helg der det skjer masse og man kan ha det skøy. Det får man energi av og andre ting å tenke på! No ble jeg glad på deres vegner:)
Du sier at jeg er i såå godt humør hele tiden, men i bloggen din så skinner godheten din sååååå godt igjennom. Jeg blir så fylt av godheten din at da må jeg jo være blid. Jovi'en sier at du må være en engel! Hi hi og når han sier det, så må det jo være sant. Det er ikke alle han sier slikt om;) Her kommer en hilsen til deg fra Gizmo-gutten. Han sitter på fanget mitt no og maler som en kaffekvern. Smått er han med de små potene sine på tastaturet. Så kanskje han vil at jeg skal skrive noe spesielt;) Kanskje han sier hei på deg snuppa og sender en stor varm klem. Hi hi, han er bare sååååååå hærlig. Han er husets psykolog og kommer på direkten hvis noen er lei seg. Det merker han så godt! og er såååå nyskjerrig. Han elsker å "få være med" på alt og da går kvernen han hele tiden. Han er så snill at det nesten er sjukt. Hvis han gjør noe galt, sier vi at det bare var et lite uhell. Hi hi, og ja han er virkelig en livsnyter:)
Han er flint til å lyde kommandoer, men i det siste er han begynt å overse dem. Hi hi hi, han streiker!!! Hi hi hi.

Men gurimalla så vakre blomster du fikk av din mor!!! Det måtte være hærligt:) Utrolig vakrre farver på den! Denne er gitt i kjærlighet;)
No er jeg sulten som bar fy etter å ha tittet på bloggen din. Og en brødskive vil jeg ikke ha. Nei vet du ka??? Jo jeg har lyst på det som ligger på fatet ditt. Himmel, det ser bare såååå nam ut! Slikker meg rundt munnen hele tiden no. Hi hi hi, men tror du det hjelper??;)
Ha en trivelig dag der nede og jeg sender noen solstråler ned til dere:)De er på tur!
No skal jeg ut å leke i snøen meg Lucky:)
Klemz klemz

Bente sa...

Åh, her har jeg aldri vært før! Nydelig og stemningsfullt, jeg kommer garantert innom igjen. Elsker den versjonen av Over the Rainbow, som var et perfekt akkompagnement til dine flotte tekster og bilder, ha en kjempefin uke! :) Hilsen Bente

Marie sa...

Nydelege bilete frå ein koseleg familiesøndag!

Hos oss har me også hatt familieselskap i helga. 25 stk. frå storfamilien var samla for å feire mor sin 85-årsdag på etterskudd. Travelt, men kjekt :)

chatrine sa...

Hei, hei Lene!
Nå har jeg bilder av nyrommet i bloggen;)

Frøken Fjas sa...

Utrolig koselig blogg, og masse flotte bilder:)

liven sa...

Hei:) Den deilige maten da.... og for et fint stettefat.
Har vært i besøk selv både lørdag og søndag så det er nok av kakespising i helgen ja! Ha en fin uke:)

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene!Takk for hilsen.Ser dere også har fått litt kalorier i helga.Jeg bakte jo fastefavensboller på jobb 3 dager
også,så nå er kaloriere i boks igjen.Evig rundans.Nydelig kakefat og roser hos deg.Fortsatt god uke.
Hilsen Linda :))

Lille meg sa...

Nam nam! Her var det mye godt!
Og de rosene var bare aldeles nydelige.
Jeg fikk blomster i dag. Hadde besøk av 2 barndomsvenninner. Har tatt bilde av blomstene, men ikke fått dem på bloggen enda, for batteriet på kameraet trenger opplading.Fikk akkurat tatt bildene.
Takk for alltid gode kommentarer hos meg. Er glad jeg ble "kjent" med deg.
Ha en god kveld!

tulla i skogen sa...

ble nesten litt kakesyk her nå:-)fine bilder som alltid...hvilket kamera bruker du??mine bilder blir bare kjedelige og lite inntresante:-(

ha en fin aften
klem fra Randi

molly sa...

Det er bar SÅ koselig her inn epå bloggen din....
Nydelige bilder, stemning, farger, historier...og ikke minst musikk;)
Denne versjonen av Somewhere, var jo frantastisk!!!!
Jeg koooooooser meg her, i all min travelhet;)

molly sa...

Oj, oj, oj...hastverk er lastverk, var mye skrivefeil her...kremt;)

Og men sjeg er på tråden igjen, så var jo ranuklene dine bare vaaaakre:)
Jeg og blir til stadighet 29...synes det er fin alder;)

Cathrine sa...

Nam nam dette så jo aldeles nydelig og godt ut.Men må prøve å holde igjen skal jo inn i en slags brudekjole til sommeren ,og da bør jo figuren være smekker,hehe.. Ha en fortsatt fin kveld..

Aina sa...

Som alltid har du nydelige og delikate bilder, du er jammen flink til å fotografere!
Ser ut som det var høy kose-faktor og bollene like fristende som de jeg fikk servert i helgen:0)

Ha en trivelig mandagskveld.
Klem fra Aina.

christinasinteriør sa...

Hei Lene! Så fint innlegg! jeg har glemt fastelaven jeg også! Gressenke og alene med barna da blir mye glemt! I egen verden! Men dette kakefatet der så innbydende ut, nam nam! Ha ei flott uke! :0)

Randi sa...

Ja så la jeg på meg ett kilo bare av å se på bildene av alt det gode du serverte her....
Englene mine er på plass til beskuelse for den som måtte ønske det..;)

Ha en super uke!!

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen Lene, nå har jegg opprettet en blogg-butikk, om du vil følge med på en serie nye hjetebilder så kommer du til å finne de her. http://atelieret-mitt.blogspot.com/
Klem og ha en nydelig kveld:)

My little footprints sa...

Nei og nei Lene, hva er det du holder på med? Tenk å friste meg sånn da? Jeg får jo lyst til å gomse i meg alt her! Og nå kommer jeg rett fra en annen blogg som også viste slike fristelser, og hva gjør jeg? Jo jeg kaster meg over den første og beste skjokoladen jeg finner! Nam Nam, det var godt! Og selv om jeg fortsatt har skjokoladesmaken på tunga, så ble det ikke noe bedre av å se disse bildene! ;) *ler* Jeg tror nok jeg må gå å snoke litt i skapet, dette så virkelig godt ut!!
klemmer fra sjokolademomsen ;)

Living White sa...

Å KJÆRE VENE, det det så godt ut!! Det gjør seg med muffinsformer som ikke bare er hvite. Kjempe fint. Du tar de flotteste bilder om dagen syns jeg, det gjør at jeg får lyst å leke meg mer med kamera. Hvordan innstilling har du på kameraet da du tar bilder? (regner med du har speilrefleks)

chatrine sa...

Tusen takk for SÅ fin kommentar!! Ja, må si meg godt fornøyd ja:) Skal legge ut flere bilder når sengegavlen er ferdig laget også. Den ligger i stua, veggplate-planker-tapet-puter, ja her er det verksted forran tv`n;)
Har du fått kjøpt deg noe fint på Ikea??:) Den butikken skulle jeg ønske var her nord, men neida....vi er for lite folk sier de. Tror de burde ta seg en tur å se at vi er faktisk mange her;) ;)
De har så mye kult på ikea.
Ha en super kveld!
Klem fra meg:)

EVA AGNES sa...

Inbjudande bilder. Jag kommer på stört och fetar till mig lite jag också....*fniss*
Kramar Eva Agnes

M&Co sa...

Hei :-) Bare innom for å fortelle deg at jeg har gitt deg You Make My Day awarden. Du har nok fått den mange ganger tidligere, men ditt søte vesen og elegante blogg fortjener massevis av gode klemmer og nok en award :-)

MOONLOVER´S sa...

OJ SÅ MAN BLEN GOTTESUGEN HÄR=).
ja jag gjorde 1 tattoo och nu ska jag göra min 4:e, jag blev som såld i tattoos=) men jag gör dom på ställen så jag kan dölja dom;) ja det är säkert ett smörfat!!Låter ju ganska rimligt. Men de får bli ett sockerfat här*fniss* Ha en underbar dag och ät mycke gott. kram

Tidsmästarinnan sa...

vilket kalas!!! ooo, härligt! Finns receptet på oreo-kakan någonstans, det lät ju vääääldigt spännande...
Happy fettisdag på dig Lene!
Kram
S.

Moderncountry sa...

Åååå, hvorfor var ikke jeg der? Ser bare sååå koselig ut!! Helt nydelig Lene, seriøst..som tatt ut av et vakkert blad. Lenge siden jeg har jafset i meg slike deilige boller, ja lenge siden jeg har hatt Norske tradisjoner i huset i det hele tatt. Det går fløyten her nede..

Du, ble så betatt av din forrige post, du skriver så vakkert! Tror du er ei varm og blid person :)Takk for alle smil du gir meg!!

Varm klem fra Aina

Anita sa...

Såååå nydelig, denne gangen også!!!! Nydelig bakst og fantastikse blomster!! Den rosebuketen var jo helskjønn!!! Aldri sett noe sånt i blomsterbutikken her!!
Er igang med min nye symaskin, men får den foreløpig ikke til å sy rettsøm en gang! Og ikke erjeg verdens tålmodigste menneske heller, så nå har jeg en laaang pause! Må telle til 1009885326589 før jeg går løs på den igjen!!!
Ha en strålende uke!

Bara Gry sa...

Du ordner og styrer du, Lene! Virker som du storkoser deg med familien, men pass på deg selv litt også ;-)

Sitter her og digger din versjon av "over the rainbow"....Du lenker alltid så herlig musikk, så jeg har så vanskelig for å stenge ner.

Idag har jeg värt på makeover med hunden. Ja, du hörte (eller leste, kanskje...)rett. Titt inn hos meg så får du se min guldklump!

Nå er sangen slutt....he,he..nej, nå begynnern igen...Må skynde meg å gå för jeg er hekta igjen :-9

Klem Gry

Pernille's ting og tang sa...

En liten hilsen fra Gizmo-gutten!!! Hei hei Lene:)
Tusen takk for at du stakk innom å tittet etter meg. Jeg liker det kan du skjønne. Hadde du vært her så skulle jeg ha mælt høyt til deg:)Jeg er veldig snill, myk, varm og god;)
Varme klemmer fra Gizmo-gutten i sin beste alder;)
PS: Matmor har nettopp skrevet om deg i bliggen sin;)
Alle her hilser også tilbake, men Jovi'en er bortreist;)

Lykkelene sa...

Mmmm, dette såg godt ut. Ha ein fin kveld;0)

Hespe sa...

Hei på deg Lene!
Ja, har ikke Anniche mye flott i nettbutikken sin. Jeg blir helt dårlig jeg - vil ha, vil ha, vil ha...

Jepp, rosene har jeg tørket selv. Er enig med deg - de ble kjempefine. Har virkelig vært heldig med de :O)

Har vært og tittet litt mer på bildene dine fra helgen - de er så flotte!!! Og så nydelige blomster. Jeg er aller mest glad i hvite tulipaner og roser, men må innrømme at de "fargeklattene" var himmelske og til å bli glad av :O) Smil, smil, smil....

Ha en superduper herlig tirsdagskveld!

Klem fra meg

mona sa...

Mmmmmmm,så masse godt du frister med......ingen lav-kalori,det der..... !!! Nydelige roser også !! Har hatt en venninne her idag,og da kosa vi oss med boller,de er jo like gode på en tirsdag.......som på en søndag !! Du får kose deg,og ha en fin kveld :) Jeg har akkurat vært på posten og hentet pakke fra Boligfryd,mmmmmmm....spennende...... !!

Hespe sa...

Ingen triks, heller flaks :O)

Riktignok var dette roser av utrolig bra kvalitet. De sto like fine i to uker! Etterhvert begynte de å tørke litt, mens de sto i vasen - har bare ettertørket de litt. Så ja, flaks!

klemmers :O)

elin1976 sa...

Herregud 51 kommentarer....ja vel så nesten kenneth gjorde inntrykk. Hadde helt glemt han så emmy måtte gi meg en liten oppdatering.
Hvordan kunne jeg glemme KENNETH....alle kvinners drømmemann med stor M.
Huff og huff for en hukommelse.
Er det nå jeg kan skylde på feber....neppe.
Men jeg kom på en ting her. Har du hørt om den sangen
"diggelo- diggelei alle titter på mej nær jeg går i mina gylna sko.....ha hahahahahahahahah

Feber............eh..ja

elin1976 sa...

Nix:O)

Lovise sa...

Å, herre min hatt så mange kommentarer du har fått!!!! Du er jo en heltinne.......
Du, den ideen med Karlson på taket er jo god, men det spørs hva jeg rekker nå... Har nemlig falt for en fristeklse da jeg var i Bodø i dag. Har nok tatt meg vann over hodet. Skrekk og gru........
AT JEG SKAL VÆRE SÅ LETT Å FRISTE...

EVA AGNES sa...

God förmiddag Lene!
Nu duggar utmärkelserna tätt.
Jag har fått en sådan från USA som jag väldigt gärna vill ge dig.
Hämta den ho mig.
Kramar Eva Agnes

Kreoline sa...

Hm, dette så utrolig godt ut, jeg kom heller ikke på at det var fastelaven før min mor sa at det var boller med krem etter middagen, tenker jeg begynner å bli "gammel",haha. Nydelige bilder du har tatt, en fryd å se på. Ha en fin dag. Klem.

My little footprints sa...

Ja nå tittet jeg innom siden din en liten tur igjen. Og hva skuer mine øyne+ Joda, jeg blir visst fortsatt like fristet.. Men nå er det slutt på skjokoladen, eller er det? hm... har ikke jeg en skjokolade liggende i skuffen mon tro?... *ler*
Ønsker deg en fin onsdag!
Klemmer fra Beth

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei Lene

.....så delikate "bolle" bilder )) Nam nam ! Tror vi må satse på noen boller også til den kneipfesten vår, hehehe!

Nydelige blomster , og utrolig flotte bilder :)) klem

NinaS sa...

*sukk*!
Får vann i munnen av de bildene dine....
Oreokake hørtes ikke fæl ut den heller!
;)
Klem

Bara Gry sa...

Ha,ha..Lene,jeg syns jeg hörer en litt sånn missunnelig undertone i kommentaren din?? Aha, du har ikke noe strykevann nej. Da forstår jeg vet du, ingen selvrespekt hos deg alltså :-c Vet ikke helt om jeg kan fortsette vennskapen om du ikke tar hushållssysslorna på allvor!! ;-D hi,hi..

Alltså, du er så flink som studerer! Jeg har gitt opp.... men det er ikke så rart egentlig. Leste på universitetet på halvtid i tre år samtidig som jeg jobba heltid...og pussa opp hus....og hadde tre små barn...og fikk brystkreft. Så sa det STOPP!!! Det gjelder å velge rett tidspunkt for saker og ting, ikke sant? ;-)

Syns du har fortjent å sette deg ner framfor tv´n og ta deg en kopp kaffe og muffins. Kom inn til meg og forsyn deg ;-))

Stor, stor klem til deg//Gry