fredag 15. februar 2008

Konkurranser...

...er noe av det morsomste jeg vet. Og bursdag på bloggen var jammen meg moro, det og. Anbefales - juhuuu!!! Jeg har vel aldri fått sååå mange bursdagshilsener før!! Dere er en fantastisk gjeng - tuuusen takk!!! Og så jeg - som snøt dere for selskapsleken. Men det er ikke for sent ennå, vel? Det er jo helg!!!

Jeg har storkosa meg i kveld og pakket inn presang til en av dere som svarer riktig. Og konkurransen er rett og slett en utfordring jeg også tidligere har tatt - men jeg lovet Eie å ta den igjen, dog med en liten vri. Jeg forteller syv sannheter jeg er mer eller mindre stolt av - men jammen har det ikke sneket seg inn en aldri så liten løgn. Så da er det opp til dere - kjære bloggvenner - å avsløre løgnen. Here we go:

1. Jeg har fått skriblerier publisert i både bok, ukeblader, aviser og på radio. Hihiii - og nå også på blogg.

2. Jeg har vært avbildet i Se og Hør.

3. Jeg har fremført egenkomponert julesang ved en julegudstjeneste - sang og spilte piano.

4. Jeg har hoppet i strikk.

5. Jeg kjører motorsykkel og kan nesten ikke vente til våren med å få sykkelen ut på veiene.

6. Jeg eeeelsker å danse - og min rekord i maratondans er 36,5 timer.

7. Jeg har danset på scenen i Oslo Spektrum sammen med denne gjengen:

Leningrad Cowboys (nettfoto)

*

Jepp - tygg på den, dere - hihiii! Og ha en herlig fredagskveld og ei god helg!

*

Søndag: Helluuuuu - deilig dag i Drammen, så vi drar ut på tur. Og så gleder jeg meg masse til å trekke gevinsten i kveld. Rundt åttetiden, tenker jeg. Kos dere!!

***

50 kommentarer:

Lene sa...

hm... vanskelig d her ja...
gjette nr 6. sjøl om du nok kunne ha gjort d og.. men nokka må æ jo gjette!

ha ei strålende helg, kjære du!

Lille meg sa...

DET var ikke lett! Jeg kjenner deg jo ikke slik at jeg kan si at det har du gjort eller det har du ikke gjort.
Jeg ville synes flere av disse tingene virker usannsynlige, men jeg tror ikke du har vært avbildet i Se og Hør. Det er mitt forslag...

Ha ei fin helg!

Bara Gry sa...

Men så vanskelig!! Jeg tror du kan litt av hvert jeg alltså, og selv om du virker som ei sporty jente så tror jeg ikke att du har dansa i 36,5 timer ;-D

Hi,hi...du har nok lest feil hos meg, jeg har nemlig ikke orden på tiden lenger. Les igjen! Ha,ha..

Kos deg! Klem Gry

Tiril sa...

Hmmm, ja du Lene ,du kunne vel vært med på alt dette , men må jo si jeg henger meg på Gry og sier nr.6 så får vi nå se.
Ha en god natt . klem Tiril..

Emmeline sa...

Hmmmm...Nei jeg tror ikke at du har hoppet i strikk. Dersom du har danset med Leningrad Cowboys så har du nok også gjennomført en dansemaraton:)
Men så er det denne motorsykkelen da???? Det må være enten strikket eller motorsykkelen som ikke stemmer. Ellers skjønner jeg at du både er kreativ, glad i å synge, spille og danse... Og muligens glad i---å hoppe i strikk eller å kjøre motorsykkel??? hehehehe
Vanskelig. Men jeg kuttet ut strikkhoppet. Rett og slett fordi jeg kunne ha gjort masse av dette selv, men ALDRI strikkhopp.
Skal bli spennende å se hvor vi ender iallefall! God helg til deg:)

Cathrine sa...

Dette var noks ikke lett men jeg vill tippe nr 6. Kom hjem i dag ifra oppdal,trist å forlate det fantaskiske vinterføret der oppe :-( Martinus som blir 5 i April står nå faktisk alene på slalom,veldig kry er han.. Ha en fantastisk helg

Trønderpia sa...

Vet du....har lært at man skal følge magefølelsen, og magefølelsen sa meg med en gang: denne dama kjører ikke motorsykkel!
Aner ikke hvorfor det slo meg, for det var vel en av de minst ville tingene som sto der :)
Men stoler på at magen ikke er i ulage, hehe

Ble sittende å bla igjennom hele bloggen din nå, for å lete etter spor. Det kunne jeg forresten spart meg, for du er jo alt for lur til å noen avsløringer i bloggen.
Men det som slo meg da var: vi er nesten like gamle (jeg blir straks 36), og jeg har to små barn, mens du har barnebarn! Det har jeg ikke lagt merke til før :)
Tenk deg, så like i alder, men på så ulike steder i livet, sånn familiemessig. Var forresten en aldeles nydelig 1-åring det var bilde av, smelt :)
Ha en fortsatt flott kveld, Lene, og dette var en morsom lek.
Gleder meg til fasiten kommer.

Klem fra meg til deg

Alma Merethe sa...

Heia... Ja si det, hmmmm.... Blir ikke klok, men eg stusser på nr 3, egenkompinert sang i kirken...Ja ja du kunne ha gjort det, men.
Men for meg virker du som ei tøff dame, med mange jern i ilden... Tror du er en av de vågale som tør å hoppe i strikk og er tøff i motorsykkeldrakt....

Ja det blir spennende å se utfallet....

Karoline sa...

morsomt innlegg!!!! mmm...hva har du ikke gjort???se og hør??mm, tja du kan jo ha vært der også...og dans og det andre kan henge sammen...jeg tar strikk jeg, selv om jeg tror at du k det om du kan kjøre motorsykkel....uansett mange spennede ting du har gjort da!!!!
¨men- altså svaret er IKKE STRIKK!
her er det vinterferei, m snakkes om ikke altfor lenge!
klem og god helg.

Flower Power sa...

Jøye meg, dette var sannelig litt av en nøtt!! Jeg synes alle i grunn høres ganske utrolige ut jeg, men skjønner jo at du er en alsidig og modig dame. På en eller annen underlig måte er det motorsykkelen jeg synes stikker seg ut her.....ser liksom ikke for meg damen med det romantiske og utsøkte hjemmet, og med nydelige blondetopper for meg på en motorsykkel. Jeg tar kanskje feil, men jeg synes motorsykkelen skurrer. Sikkert fordi jeg aldrig i verden ville ha satt meg på en slik selv.....ikke at jeg hadde hoppet i strikk heller altså! Er litt pysete der.... Morsom konkurranse forresten:) Er kjempespent på svaret.
Ha en fin helg:)

Harmoni Interiør - Hilde sa...

Hmm Hei Lene. Er det lov å helgardere seg og vere med i trekning om premie..?..
Det ser ut til at du er veldig glad i musikk og dans, og har du utgitt en del skriftlige tekster, kan du jo ha vert i se og hør også.. Tipper du ikke er så begeistret for motorsykkelkjøring. Du ser nok fram til våren, men da for å gå ut i hagen og pusle litt..
Anyway.. Du får ha god helg! :0)

Lene sa...

Heia du!

Ja, de ble fine de bildene som jeg tok på mobilen min, helt utrolig med en sånn liten dings ;-) Bildene er tatt fra østsiden av Molde utover romsdalsfjella (eller sunnmørsfjella som en sunnmøring villa sagt *S*)

Du er jaggu meg ei tøff ei du, som virkelig har gjordt 6 av disse tingene her. Jeg tror nok du både har hoppet i strikk og at du kjører motorsykkel, og at du kan å skrive er det ikke tvil om. Kreativ er du jo, så du har sikkert laget egen sang og sunget & spilt i kirka også. Du liker jo tydligvis å danse, siden 6 eller 7 er en sannhet. Men jeg ender med å tro du ikke har danset på scenen I Oslo Spektrum sammen med Leningrad Cowboys, altså nr 7 :-) Så får du bare unnskylde meg hvis du har det, tji hi...

Klem

Aina sa...

ÅÅåå konkurranser liker vi, men jammen har du gjort den vrien;0)

Du er en allsidig dame med sansen for det meste, så her blir det ren tipping, mye er slikt som ikke folk flest gjør/har gjort, altså ikke hele den blandingen, men hvem som helst kan jo komme i Se og hør!
Så det tipper jeg;0))

Lykke til med trekningen, klem fra meg.

Livy sa...

Hei!
Tusen takk for hilsen i blogen min! Jeg tar utfordringen og blir med på konkuransen jeg... virker som om du liker fart og spenning, så jeg tipper at nr 3 skal ut jeg:-) Riktig god helg til deg!

Hespe sa...

Hei på deg på en sen fredagskveld/natt!

Jammen - har ikke du gjort alt dette da....?

Ja, her stiller du oss til veggs!! Hm, du kan jo ha gjort alt dette - så tøff som du er :O)

MÅ jo prøve da..

1)DEFINITIVT - fått publisert skriblerier "både her og der"
2)Avbildet i Se og Hør - du har vel "sneket" deg med en gang JA, tji, hi...
3)Egenkomponert julesang - JA, du skriver jo så fantastisk godt, så hvorfor ikke...
4) Hoppet i strikk - skremmende tanke, men tror DU TOK UTFORDRINGEN
5)Kjører motorsykkel - TØFFE JENTER GJØR JO DET :O)
6)Maraton i dans - joda, jeg tror du er sprek jeg, men nesten en hel arbeidsuke - DEN ER LTT DRØY..;O)
7)Danset på scenen med Leningrad Cowboys - HELT SIKKERT

Mitt svar er altså spørsmål nr 6.-ingen 36,5 timers maraton på deg.. Tar nok sikkert feil, for du er troende til å kunne ta den også du.. Hi, hi, hi....

Dette var en kjempe gøy konkurranse - blir spennende å se fasitsvaret, og bli enda bedre kjent med deg - solstråle!!!

Natti, natt til deg!

mona sa...

Hmmmm,tipper nr 6,jeg også.......men har du danset alle de timene i strekk,er du rååååååå !!! Og det har du sikkert.....vel,jeg må bare bestemme meg for nr 6,tenker jeg mer,blir jeg enda mer i tvil.....natta,og kos deg med Baileys'en.... !!!

mimi sa...

Quel superbe blog ! j'aime bcp !

Dinah sa...

Å konkurranser er gøy!!Hm...dette var jo utrolig vanskelig da..men tror kanskje jeg må gjette på nr 5....! Ja det må bli den!
Ha en fin lørdag!

Bara Gry sa...

Ha,ha...så din kommentar hos Britt! Sier ikke mer :-D

Ha en fin dag med barnebarnet!

Kleeem Gry

chatrine sa...

Heisann!
Ja her var det mye greier du har gjort;) Danse og synge ser det ut for at du liker godt ja:) Men jeg tror ikke du kjører motorsykkel... Nei, det gjør du ikke;)
Så det må bli nr 5.
Ha em kjempefin lørdag Lene!
Klem fra chatrine:)

Moderncountry sa...

Hmmm..denne var vanskelig Lene! Men jeg sitter og tipper mellom 4 og 6. Men tror jeg skal gå for 4 jeg. For det hadde ALDRI jeg turt!!! hihi...men dansemaraton tror jeg du skulle klart. Hvis du er glad i å danse og er vane med det, joda, jeg tror du skulle holdt ut :))

Å du, vet du hvor glad du gjør meg med dine kjempeherlige kommentarer eller? Sååååååååååååååååå Glad!! :)) Ha en toppen helg Lene!!

Thalia`s-sjelerom sa...

Opps... denne var ikke lett... Jeg grubler og grubler og kjenner etter! Du er så kreativ så jeg går for alle;))) Neida, denne var vrien... tror nok du hadde holdt ut på dansegulvet. Kan være vanskelig og tro helt på motorsykkelen, du er så romantisk... men det har kanskje også litt romantikk over seg å kjøre sykkel. Jeg går for den siste jeg tror jeg... Oslo spektrum, skønt du kunne helt sikkert gjort det, du som er så glad i å danse, nei herremin Lene denne var vankelig....hi...hi! Tar den siste likevel!
Ønsker deg en deilig helg min venn! Du har vel ikke tatt ut sykkelen enda:)
Klem.

eie sa...

Dette var ikke lett du.Her blir det bare gjetting,for jeg kjenner deg jo ikke.Så jeg tar nr.5,så får vi se.!!Håper du får en fin helg.....

Anita sa...

Jeg tipper på at du ikke kjører motorsykkel! En råtipp! Mannen min klarte seg strålende på Stoff og stil! Disse damene er jo sååå hjelpsomme når det kommer en kjekk mann inn! Ringte hjem bare en gang tror jeg;o) Nevnte ikke for det med finnbiffen, for da hadde han kommet enda senere hjem*ler*!
Ha en strålende helg!
Klemmer fra Anita

Randi sa...

Du...denne var moro. Men jeg tror du kunne ha gjort alt....men motorsykkel da. Finner ikke en plass det står at du gleder deg til det....hmmm men så var det den dansingen i 36,6 timer..virker helt utrolig..men samtidlig går det an..strikkhopp hadde jeg aldri tort....nei jeg gjør som de i klassefesten...går for det som er enklest som alle tenker...det har hun sikkert gjort :))
2-3....NR 3 VELGER JEG.


Julie var sikker på at det måtte være 6...aldri om noen kunne danse sååå lenge.


Ha en fin helg.

Garden Angel sa...

huff og huff, dette vakke(Drammensk) lett Lene!!!
Uansett er jeg kjempeimponert over at 6 av disse er sannheter om deg;)))
Hmmm...tenker så det knaker ###
Jeg tror jeg får tippe på sykkelen. Har jo ikke hørt noe om den...Ellers er du jo definitivt tøff nok til å kjøre sykkel altså!!!
Synes det hadde vært gøy selv jeg;)

Nei nå ble jeg usikker...men jeg får nok gå for den!
Men har du til og med skribleriene dine i bok da Lene???
hmmm....?
Nei det får bli sykkelen tror jeg!!!
Og kjører du sykkel, så får du ta turen over elva til sommeren og la meg sitte på...he he
Ønsker deg og din kjære (som du forøvrig virker like glad i, som jeg i min;) en koselig lørdag!!!
Det er så nydelig vær idag også!
Tror jeg skal gå meg en tur!
Stoooor klem fra meg:)

liven sa...

Hei:) Ja denne var jo ikke lett!!
Jeg tar den nr 5.......med motorsykkelen:O)
Ha en fin helg!!

Anne-Berit sa...

Nei,dette var sannelig ikke lett,men jeg kan liksom ikke se deg for meg på en motorsykkel.Er en del andre ting også her som jeg stusser litt på,men jeg holder på motorsykkelen,blir spennende å se hvem som har rett.Ha det fint i helgen:o)

Helene S sa...

Jeg tipper nr. 3 og håper jeg ikke fornærmer deg nå, for det er jo selvsagt mulig at du har det.
Lit vrien for alt er jo selvsagt mulig, men siden jeg tror du er en sprek og sporty jente så tror jeg du har gjort de andre tingene.
Spent på resultatet :0)

God helg!!!

NinaS sa...

Det første som slo meg her var at du ikke kjører motorsykkel! -men så så jeg at du har lagt til Gawo på 2 hjul i Favoritte-blogger!

Det som gjenstår da er Se & Hør-bilde og stikkhopping.

Tror du er tøff nok for sistnevnte, men det er jo ikke sikkert at du har hatt anledning til å gjøre det enda!

Dette var vanskelig, men jeg går altså for strikkhoppingen!

Ellers KREVER vi å se det Se & Hør-bildet!!!

Ha en flott helg!
Klem!

Pernille sa...

Hi hi hi, Lene, du er bare god. Jaggu får du oss til å bruke de små grå. Hi hi. Jeg hadde en slik konkuranse på bursdagsfesten min og til og med min søster havnet langt ned på lista over rette svar!! Jeg hadde 15 spørsmål med ja eller nei. Hi hi, så skøy!!
Men jeg tror jo det meste om deg, men jeg tror ikke du kjører motorsykkel. Men om du gjør det så sitter jeg gjerne på. Hi hi.
Så nr 5 blir mitt svar;)
Ha en trivelig helg der sør:)
Her snør vi nesten ned. Jippi!!!
Klemz klemz

Pernille sa...

Forresten Lene, denne leken er jo så skøy at du skulle ha gjort det til en utfordring på nettet. Tenk så skøy vi kunne ha hatt det med litt hjernetrim. Spennende er det jo også;)
Bare et liten tanke fra meg:)

Lovise sa...

Hei nå var du vanskelig, Lene.....
Jeg antar at du har drevet med mye sang, dans og musikk, og at du vil ha oss til å velge bort strikkhoppet... Men jeg lar meg ikke lure og gjetter at du ikke har danset med Leninggrad cowboys...
God helg til deg.
Klemmer.

elin1976 sa...

Lett!!!

1. Her var det kommet inn en skrive feil.
Det du mener er at dine skriblerier har til tider vært på både bøker, ukeblader og aviser.....hvem har ikke sitter å drødlet når man snakker i telefonen.

2. Ja det er lett. Det er bare å klippe ut hodet av seg selv og sette over mange av de smekkre kroppene de viser i dette bladet. (dette bør prøves for det er faktisk ganske morsomt)

3. Forran speilet mener du!

4. Jeg også. Jeg og to venninner. De stod på hver sin ende med strikken mellom benene og jeg hoppa. Så bytta vi på tur.

5. Det gjorde jeg også.
Mannen har faktisk en drit fet Harley Davidson stående i garasjen og den er lilla:O)

6. Det har jeg også gjort via fritidsklubben for 17 år siden. Holdt da ikke ut så lenge som deg. 10 timer mindre enn deg:O)

7. Til dette sier jeg bare i kjent elin stil - alså rett fra
levra: Tosk! Det gjorde du ikke.


Eg e sikker på at eg vinne:O)

elin1976 sa...

Lett!!!

1. Her var det kommet inn en skrive feil.
Det du mener er at dine skriblerier har til tider vært på både bøker, ukeblader og aviser.....hvem har ikke sitter å drødlet når man snakker i telefonen.

2. Ja det er lett. Det er bare å klippe ut hodet av seg selv og sette over mange av de smekkre kroppene de viser i dette bladet. (dette bør prøves for det er faktisk ganske morsomt)

3. Forran speilet mener du!

4. Jeg også. Jeg og to venninner. De stod på hver sin ende med strikken mellom benene og jeg hoppa. Så bytta vi på tur.

5. Det gjorde jeg også.
Mannen har faktisk en drit fet Harley Davidson stående i garasjen og den er lilla:O)

6. Det har jeg også gjort via fritidsklubben for 17 år siden. Holdt da ikke ut så lenge som deg. 10 timer mindre enn deg:O)

7. Til dette sier jeg bare i kjent elin stil - alså rett fra
levra: Tosk! Det gjorde du ikke.


Eg e sikker på at eg vinne:O)

Berit sa...

Hjelpe meg, dette var ikke lett Lene. Kun ren gjetting og tipper på nr 7. Men har du vært med på alt det andre så kunne du jo gjort dette også, men men...

Ønsker deg en fin lørdagskveld iallefall.

Lille meg sa...

Hei på deg! Stikker bare innom for å si at jeg har en award til deg på bloggen min.

Lene sa...

Hahahaha :)

Jeg håper dere synes dette er bittegrann moro, dere og. Jeg har det fryktelig gøy - og ler hjerteligst over morsomme resoneringer. Og innimellom er det faktisk noen av dere som har heeelt rett :) Kjempespent på trekningen - har egentlig lyst å sende premie til alle sammen - gavekort hos Mollys til hele gjengen hadde vel vært noe!!! Hihi, glemte desverre å levere inn lottoen i dag ;))

Og Elin er ikke så dum, hun - noe har en litt enklere forklaring enn slik det kan se ut. Likevel - litt sannere sannheter enn hun vil ha det til, hihiiii. Vi får se om hun fortsatt er så sikker i sin sak etter trekningen ;)

Ha en fin kveld. Snart deilig laksemiddag her :)

Klem fra Lene

EVA AGNES sa...

Hej Lene och grattis på födelsedagen så här i efterhand. Det missade jag och det ar inte meningen.
Du har gjort mycket intressant redan i ditt liv men jag tror inte på nr.6...att du har dansat i 36,5 timmar. Nej den är lögn.
Kramar Eva Agnes

HildeS. sa...

Hei hei Lene.
Dette var vanskeleg, for hjelpe meg du har opplevd mykje spennande.
Det er ein samanheng mellom dei fleste tinga her, men eg har litt problemer med strikkhopp og motorsykkel.
Eg velger at du ikkje kjører motorsykkel, fordi strikkhopp er du sikkert gærn nok til å ha prøvd,hehe:)
Ha ei fin helg Lene:)

Marie sa...

Her blir det vill tipping. Eigentleg trur eg at du kunne ha gjort alt dette slik eg kjenner deg gjennom bloggen. Eg må jo ta ein ting og tippar at du ikkje køyrer motorsykkel. Dansinga er eg litt usikker på også, men eg tar motorsykkel.

Er spent på svaret!

GAWO sa...

Jøye meg så vanskelig. Men skal jeg tippe på noe så blir det at du ikke kjører motorsykkel. Da hadde jeg hørt om det vil jeg tro. Det er litt få jenter som kjører aktivt. Mulig at du har lappen og har kjørt, men jeg tipper at du har ikke egen sykkel og kjører nå.
Men 100% sikker er jeg ikke. Men noe må jeg jo velge. :-)

Bara Gry sa...

Ojda, jeg tenkte ikke på att dere utenjordinger ikke vet hvem Marie Picasso er, ha,ha... Nå har jeg lagt til en link direkte till frk. Picasso. Hun vant forrige IDOL her hos oss, og hun kan ialle fall synge.... Hvis du har tid og lyst burde du gå inn på lenken og höre på "This moment", den er fin :-D

Jeg var litt stolt av dattera mi idag. Det er litt spesiellt å se att hun faktisk begynner å bli stor. Den skjer endel med kroppen nå og den tynne lille flisa mi begynner å få både det ene og det andre.... Hun er födt sent på året og er bare 10 enda selv, så jeg sysn ibland det er litt forskjell på henne og venninnene i klassa som er 11. Stor forskjell med 1 år i den aldern....Hun var bare så fin, og det var fristende å vise ett skikkelig fint bilde men ikke på bloggen. Ikke vet vel jeg om "Nina" (bare et eksempel alltså...) er en pervers type, you see ?...

Vilken film har dere sett da, som hele gjengen begynner å lipe av,hi,hi... blötfisker, geleklumper, ha,ha... Vi så på Titanic forrige uke, og det blev bare eldste sönnen og jeg igjen ved TVn. Maken gikk og la seg, han liker ikke filmer med vann og drukning, har total fobi mot det. Og egentlig er det så fält å se Titanic av den grunn att det har skjedd, er realistisk og grusom (tenk at det var låst ned till 2. klasse....) Jeg begynte å gråte jeg, alltså...IGJEN!!

Fortsatt koselig kveld til deg, Lene! Klem Gry

Aalerud Stall sa...

Hei Lene!

Jeg elsker konkurranser! Tror svaret er som følger:

1) JA
2) NEI
3) JA
4) JA
5) JA
6) JA
7) JA

Ha en super lørdagskveld!

Klem fra Britt :-)

P.S Lillegull er mye bedre, men har litt diare enda. Det er nok over til i morgen :-) Enig med deg; de små er toppen og rene hjertemedisin som tre små kinesere sier... Tenåringer derimot! Har hatt en skikkelig runde med 16-åringen nå i kveld og sier bare: GI MEG TÅLMODIGHET!!!

My little footprints sa...

*Beth i kjent stil - skrur opp volumet og danser er hun sitter foran pc`en ;)*
Mon tro hva du har gjort og ikke gjort? Har du gjort nr7, tviler jeg ikke på at du har gjort nr 2! og heller ikke nr 6! hm, dette var vanskelig! Roy mente kanskje det var Nr1 fordi du sa hihi ;) Men han hører jeg ikke på *ler* så da må det bli 4, 5 eller 6 igjen.. hm.. Jeg tror det er nummer 3 jeg, ja det tror jeg hihi.. Men på en annen side så hvordan i alle dager har du funnet på det punktet sånn i farten? Nei, aaaasj, dette var vanskelig! Nå må jeg tenke etter godt her, roser og hvitpyntet hus, er du en sånn motorsykkelbærte du da? Nei det tror jeg ikke! Det er nr 5, du er ikke noe eksosrype! Den blir det ja, det blir nummer 5, nå har jeg bestemt meg! ;) hihi... Nå er jeg speeeeeeeeeeent!!!
Klemmer fra bærtemor ;)

Anonym sa...

*He,he* Trur ikkje at kommentar fire stemmer. Trur faktisk ikkje at du har hoppa i strikk. Morsom utfordring:0)

Therese sa...

Først en forsinket; Gratulerer med dagen som var :oD
Jeg har nok ikke fulgt din blogg lenge nok til at jeg kjenner deg SÅ godt, dette blir vill gjettning - ha ha. Jeg tipper at nr. 4 ikke er sann. (sjøl har jeg nemlig høydeskrekk ... :o))
Ha en deilig søndag, klem

Minnelita sa...

Gratulerer med dagen som var. Er kanskje litt sent ut men tror svaret er nr.6. Maratondansing. God helg til deg. ;D

Cecilie sa...

Dette var vanskelig Lene, hihi du har jammen vært med på mye rart hvis det bare er en ting som ikke stemmer. Jeg tipper motorsykkelen, om det betyr at det er deg som kjører.. eller?

Lovise sa...

Ja no øka spenninga for hvert minutt, og vi står i kø for å få vite.....