fredag 1. februar 2008

Smil...

...til verden - og verden.... ser rart på deg, haha...

Y
Jeg så iallefall rart på henne første gang jeg møtte henne. Jeg var på vei til jobb i bil - hun skulle rekke bussen og kom gående i mot. Hele hun var et gedigent smil, og hun så noe skrullete ut der hun nesten danset avgårde. Jeg smålo for meg selv. Neste dag møtte jeg henne igjen, og dagen etter, og dagen etter der igjen. Alltid med dette STORE, fjollete gliset. Så lykkelig hun er, tenkte jeg. Og hver eneste dag - om jeg så hadde stresset meg rundt om morningen, og helt glemt å smile - så var det bankers når jeg møtte henne! Smilet hennes smittet så til de grader - morgenstund hadde virkelig gull i munn.

Det er noen år siden jeg så henne - jeg har flyttet siden da. Jeg savner henne - og når jeg tenker på henne, smiler jeg visst like stort og fjollete selv - samme hvor jeg er - og samme hvor rart verden ser på meg. Hihi, får til og med lyst til å danse avgårde, som henne - juhuuuu - hadde vel vært et syn!

Thalia har også fått meg til å smile! Premien jeg vant på bloggen hennes kom i posten forleden. Aldeles nydelig kors - som passer så fint så mange steder. Men jeg tror jeg vet hvor det ender opp. Skal vise dere etterhvert.

Og så er det rosa og hvite ranunkler som gjelder denne helgen. I anledning familiesammenkomst og en smekk over tre hunnfluer som alle fyller år i løpet av en drøy treukers periode - 16, 20 - ja, også meg - som nærmer meg.... 29.... igjen og igjen og igjen...

Tusen takk for kjempekoselige kommentarer på forrigje innlegg - og en spesiell takk til dere som stemte i med Ole Ivars - "Jag trodde änglarna fans" - hahaha - herlig!!

Ha en strålende helg!

SMIL!

***

50 kommentarer:

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn til deg engel:) Du må definitivt være en av dem. Så fint du skriver, og de flotte fotoene dine gjør meg glad! Det er ord til ettertanke du skriver om her Lene. På en måte Mor Norge i ett nøtteskall, for vi skal jo ikke gå rundt å smile vet du... de kan jo tro vi er "rare"! Tenk om vi alle hadde smilt litt mere til hverandre, tenk om vi hadde turt og vise omverdenen litt varme. Vi er vel kanskje preget av vårt kalde nord. Man skal jo ikke reise så langt for å møte litt mere smil i hverdagen... egentlig nok med en tur til Danmark:) Jeg håper jeg får vite når du har bursdag?????
Ha en smilende varm helg min venn!
Klemmer til deg.

christinasinteriør sa...

Hei! Så nydelig denne siden din-kunne tenkt meg ny jeg også men aner ikke hvordan jeg skal gjøre det! Så fine delikate bilder. Nytelse. Ha en flott helg!:0)

chatrine sa...

Morn, morn!
Gu, så masse fine bilder du har tatt! Bildet fra Thalia passer perfekt hos deg:)
Ja er det ikke rart hvordan humøret smitter?:) Satt på et sted å spiste pizza her om dagen, da det var to damer bort i en krok som fikk fullstendig latterkick. Å det hele endte med at absolutt alle som var der lo til slutt:)
Glad er også jeg i dag, for etterpå skal jeg faktisk begynne å "style" rommet (JIPPI) det er jo det som er gøy! Henge opp gardiner og alt... YES! Endelig:)
Ha en super dag Lene!
Klem:)

Annettenett sa...

Nydelige ord og bilder her ja:)
Ønsker deg en fin helg!

liven sa...

Hei hei:) Nå fikk du meg til å smile.......
Nyyyydelige ranukler og et skjønt innlegg!! Ha en fin lørdag!!!

Hespe sa...

Ja, er det ikke rart hva et smil gjør med en..? Uansett om man selv er litt "nede" - blir man møtt med et smil så kjenner man at noe skjer med en, og smilet trenger på :-) Herlig!!! Alltid så fint å komme innom deg - det lokker iallfall smilet frem hos meg! Alltid nydelige bilder og fine ord. Tusen takk for smilene som du gir meg :-)

Bildet fra Thalia's var bare nydelig... Heldige deg!!!

Ønsker deg en flott helg sammen med familien!

Sender deg mange SMIL og en god klem!

Lykkelene sa...

Tenk så deilig med ein smittekilde som ikkje treng behandling! Burde tvert imot smitte flest mulig i løpet av dagen med eit smiiil!
Så nydelege bilder du viser i dag. Den telysestaken (hjertet) var nydeleg! Alltid like ryddig og stemningsfullt hos deg.
No skal eg hive meg rundt og skifte på sengane, men det blir neppe like lekkert og ryddig som bildene frå ditt soverom. Tja... kanskje akkurat i det eg er ferdig. Det varer desverre sjelden lenge...
Ønsker deg ei strålande helg med bursdagsfeiring og nydelege ranunklar. Gratulerer med dagen! SMIIIIL:0)

Lena sa...

Jeg smiler jeg også!
Som alltid når jeg er innom din koselige blogg:) Alltid trivelig å komme på besøk her:)
Nydelige blomster du!!
Ønsker deg en super helg!
Klem fra Lena....

Bara Gry sa...

Å, så store, fine buketter med ranunkler....sukk. Jeg må også kjöpe meg ;-)

Du har jo alltid så fine arrangemang å by på, og det er en stor glede å kikke inn på din blogg. Venter alltid spent på neste innlegg, og ser mer enn gjerne de gamle innleggene flere ganger!

Ha det så hyggelig med sammenkomsten og kos deg med familien ;-)

Klem Gry

Emmeline sa...

Ja her er det bare å sette i gang å smile sammen med deg:) Knallkoselig innlegg og UTROLIG vakre bilder som alltid. Blir så inspirert av disse vakre bildene dine. Gaven fra Thalia er kjempeflott, men det er også dine vakre ranukler. Vår vår tenker jeg når jeg ser på disse bildene, kjekt å se!! DU må ha en fin helg videre:) Her er det kaldt og snøstorm. Har ikke begitt meg ut på veien enda, så da får vi bare fryse videre!!

Lisbeth sa...

Guuuu...for noen vakre blomster, sukk sukk !!!! Ha en vidunderlig helg!
Klem fra Lisbeth

eie sa...

Må få si det er vakkert hos deg.
JEg har strevd litt med å komme inn til deg,jeg er jo ny så jeg gjør sikkert en masse feil.Får håpe det blir bedre etter vert.Hviss du ser på min blogg har jeg en utfordring til deg.God helg

Dinah sa...

man kan ikke annet enn å smile når man leser dette :)Likte veldig godt hjertet med lys i. Det var skikkelig fint. :)
ha en strålendes helg!
og veldig fin og koselig blogg forresten :)

eie sa...

Hei Lene må skrive til deg igjen. Jeg har fått musikken din inn på bloggen min. Jeg vet ikke hvordan det har gått til. Kan du si meg hvordan jeg får den bort? den spiller hele tiden. Håper du kan hjelpe meg.

Tiril sa...

Smil til værden og værden smiler igjen:)Gleder meg til hvært eneste innlegg hos deg Lene. Du skriver bare herlig.Ha en super helg.P.S savner musikken din.Klem Tiril

elin1976 sa...

Er bare innom for å ønske deg en flott lørdag....Håper du koser deg masse....det er jo heeeeeeeeeeeeeeeeeeelg:OD

Dinah sa...

For en drøm! indisk onkel...ååå..du er vel heldig..hehe.. Hvor har han restaurant hen hvis det er lov å spørrre? elsker prøve nye indiske restauranter.. :)

Grip dagen sa...

Smil smitter, det er sikkert!
Men jeg har erfart det motsatte èn gang...
Jeg skulle på kurs om helsekost. Dama som hadde kurset ville starte med 15 minutter latter!
Vi skulle se naboen i øynene og le høyt: hi, hi, ho, ho, ha, ha...

Slikt synes jeg er steindumt! Jeg var rasende og følte meg som en tulling! Det ble 15 min med et stort GRRRR! inni meg...

Denne dama skal ikke smile på kommando, nei! Jeg smiler når det passer!
-Og jeg smiler når jeg leser innlegget ditt! Både over det du skriver og over de nyyyydelige bildene av ranunkler!!!
Ha ei forstatt deilig helg med mye feiring!!!
Hilsne ei smilende Marit...

MOONLOVER´S sa...

Du ha så himla fina bilder jämt att visa=) Ha en koselig lördag kväll;) kram från sverige

Dinah sa...

Ok, takk for navnet.Synd det var så langt unna. men kommer vi dit noen gang.. (har planer om å reise litt i norge i sommer) ja da MÅ vi innom. Ihvertfall når du skryter slik av ham ;) hehe...

Pernille sa...

Den historien diner jo bare hærlig!!! Man kan aldri gjøre noe galt når en smiler til noen:) Smil til verden og den smiler til deg!
Så vakre bilder også!! Du tar jo så hærlige bilder jo. En blir jo glad av å se på dem:)
Og så,....... Kan ikke du hviske litt i øret til meg no da??? Please;) Jeg har så lyst på en spesiell hemmelighet jo;) Du trenger ikke å hviske så høyt, bare så jeg hører det så vidt:)
hi hi hi.
Ha en super feiring og kos dere godt:) Gratulerer til dere alle 3 spreke jenter!! Slå ut håret og ha det gøy:)
Klemz fra 18-åringen;)

Anita sa...

Så nydelig en historie! Nydelige bilder som vanlig! Gratulere med 29 års dagen!!
Klem fra Anita

Berit sa...

Å her er bare så kjekt å komme inn, trivlig og lett, fin historie og må smile med.
Gratulerer med dager og spesielt dine 29 da!
Ha det kos med familien,det har jeg også ,selv om jeg lurer meg inn hit... Har hele gjengen med på hytta, og nå har det ene barnebarnet hatt opvisning i snøen, i bare trusa... Viking det der,har rullet seg,laget engler, stupt kråke, og mormor har fotogtafert. Så var det inn i varm dusj og under pleddet, og et midtpunktet.
Ha en fin kveld, og kos deg masse!

M&Co sa...

Viktig å smile, og spre litt glede til alle rundt seg! Så lekre bilder!! Nydelige ranukler! Ha en kjempekoselig helg :-)

Ingrid sa...

Så nydelige ranukler!! Og så fin historie om hun som smilte og danset.. hehe.. skulle hatt noen flere slike rundt oss i hverdagen!
God helg videre!

Lene sa...

hei i natten... så fine ranukler.. e sjeldent friske blomster her hos oss, har rett og slett IKKE arva min kjære mammas grønne fingre..

Marie sa...

Så kjekt det er å komme inn her å lese det du skriv, det er til å bli i godt humør av!

Nydelege bilete også!

Ei strålande helg til deg også :)

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Så koselige stemningsbilder du viser her! Ranukler er en av mine favorittblomster. De er så vakre!
Kos deg videre i helgen!
Gratulerer deg på forhånd med 29 års dagen;)
God klem fra meg!

Aalerud Stall sa...

Smil til verden og verden smiler til deg! Det er mye sant i det, for både sure miner og smil er "smittsomt", tror jeg :-)
Jeg fikk lyst til å fortelle noe sprøtt som jeg gjør noen ganger (når jeg er i humør til det...). Når man kjører bil er det mange ampre sjeler der ute, ikke sant? Folk som tuter, viser fingeren eller på andre måter er ubehagelige kjenner vel de fleste til. Kjørte gjennom Oslo her om dagen og nølte et par sekunder i et kryss fordi jeg måtte se på skiltet. En illsint mann i BMW hang på hornet, jeg så han i speilet... Jeg svingte ut på tofelten og han la seg i kjørebanen ved siden av meg. Kikket til siden, smilte bredt og sendte han et smellkyss (!) For en reaksjon; han så ut som om jeg skulle ha dratt til han! Dette har jeg gjort i forskjellige settinger, til sure folk vel og merke... Prøv det, for reaksjonen og ansiktsuttrykket er verdt det! Må tillegge at dette gjør jeg kun når jeg selv er i godt humør, hvis ikke viser jeg fingeren...
Ha en God Natt! Klem fra Britt :-)

P.S. Klokken på nattbordet er fra en nettbutikk som heter Landliv. Skal legge ut link dit etterhvert. Det er mulig at Molly`s Heaven også har denne klokken. Nattbordet, som noen andre lurte på, er ekte IKEA. Jeg elsker IKEA!

Anne-Berit sa...

Fint og tankevekkende.Tenk om vi alle kunne smile litt mer til hverandre,hvor mye bedre dagene kunne bli da.Et smil er godt å få,og får man et smil,så smiler de aller fleste tilbake.Så får de som ikke synes om det,bare la være å smile.Ranunklene dine var bare sååå fine.Takk for fine ord i bloggen min.Ha en fortsatt fin helg.Klem Anne-Berit:)

Aalerud Stall sa...

Uff, jeg er visst litt vims... Vekkeklokken er fra Molly`s Heaven :-)

Ida sa...

Hei og mange takk for besøk på bloggen min. :) Koselig.
Har kost meg her inne en stund nå. Du har en vakker og delikat blogg. Nydelige Ranukler. En desisert favorittblomst ja! :)
Ønsker deg en fin fastelavnsøndag. Smil til verden og verden smiler tilbake ja. :)))

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Du er god du;)
Rakk visst ikke nattaklemmen din igår...hadde nok akkurat krypi til køys når du var innom. Men koselig å se at du har vært innom:)
Stakkars menna våre...De står vel i fare for å sovne, mens vi skal bare, skal bare...her inne i bloggland;)
Må dere ha en riktig koselig fastelaven:)
Jeg er veldig glad i å bake gjærbakst...men nå etter at jeg har fått vite at jeg har cøliaki og må bake glutenfritt, nesten river jeg meg i håret av resultatene@"##¤%%&(/(/¤%%%%
Arrrg...!!!!
Jeg blir sååååå irritert...Og jeg som er så rolig og (delvis, hi hi)behersket til vanlig...hmmm
Men jeg gir ikke opp så lett.
Jeg SKAL få det til!!!!!!!!
Prøver meg på fastelavensboller etterpå, så får vi se...???!
God klem til deg!

Karoline sa...

nydelige bilder. så flotte ting. og et herlig smilende innlegg!!!! ja, smil kan smitte- selvv VIA PC...GOD SØNDAG.
klem fra karoline

Thalia`s-sjelerom sa...

Måtte innom og ønske deg en deilig søndag Lene:) Må bare si det en gang til... det kan iallefall ikke sies nok! Du fotografer helt proft... bildene dine er det noe helt spesielt med... Nyter de!!!!
Du skulle vært interiørfotograf, tenk alvorlig over det!!!
Det bildet jeg gjorde ferdig i går har en brun skygge, den ser egentlig mørkere ut enn den er.
God klem fra meg!

Lille meg sa...

-Hei.... Jeg synes det var en søt historie om hun som smilte hele tiden. I forrige uke var jeg i byen(Trondheim). Jeg var på en kafe, og der var det ei ung mor med sin lille datter. Den lile var et eneste stort smil,- hele tiden!
Hun sa "hei hei" til absolutt alle hun så der: Til gjestene, til de som serverte og til de som gikk forbi.
Ingen kunne være sur da.Det kom ei annen mor forbi, med et litt større barn. Hun kommenterte slik:"
Nei, se på den sola da!"
Det var så koselig, og jeg tenkte på det hele dagen.
Det er sant dette ordtaket:"smil til verden og verden smiler til deg".
Det skal så lite til noen ganger.
Ha en god fastelavnssøndag!

hannemor sa...

den er bare så utrolig vakker den siden din!!! Ja du snakker om smil du,,,er jo bare å besøke deg det, så sitter jo smilet resten av dagen,,,helt uten andre anstrengelser enn et tastetrykk!!
Det er noe med hele siden, med fargene du bruker, skriften og ikke minst bildene,,,jeg kjenner smaken av KARAMELL av en eller annen grunnn!! hehe....jeg får de sykeste syn, smaker og lukter av og til...og hos deg får jeg mengder med alt som er godt!!

Du burde bli fotograf du!! ((o: fin søndag!!

Randi sa...

Du

Randi sa...

er

Randi sa...

STEIKE GAL!!

Randi sa...

...men utrolig morsomt påkommet...hihihihihi.

Takk for en latter....og en latter forlenger livet.:))

Klem fra meg

Hulda sa...

Lekkert innlegg! Så fantastiske ting du viser, bildene er virkelig sukkertøy for øyet. :) Flotte ting på brettet og nydelige blomster. Og ikke minst, en fin historie.

Lovise sa...

Heeei Lene.
Nydelig innlegg hos deg. Jeg har smilt fra øre til øre hele helga....først fordi jeg ble trukket ut som vinner hos Merete Veian på en reise med små sting, deretter fordi vi dro til fjells og har hatt en herlig helg med silkeføre, god mat og gode venner, gode strikkepinner og godt garn, en herlig scootertur hjemover til slutt, og nå en liten runde hos deg......
Kommer på at ranukler har jeg ALDRI hatt.....
Klem..

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene!Flotte tanker hos deg.
Ja det er flott å møte glade mennesker som nesten danser avgåre.
Kunne nesten se henne for meg etter din beskrivelse.Herlig.
Møtte noen dansende damer på fredag.Var på den nye Per Fronth utstillingen.Lommeboka skulle vært stinn...Ha en fin uke!Hilsen Linda.

Hespe sa...

Hei på deg på en søndagskveld!
Takk, takk for koselig besøk :-)

Synd jeg ikke var hjemme i går kveld - den drinken skulle jeg gjerne ha skåla med! Namminam, ja..!! Var borte på middag i går, og fikk servert mousaka, gresk salat og deilig gresk vin. Ikke så værst det heller, for ikke å si kjempedeilig!!! Godt for en "grekofil" som meg :-)

Svinser nok snart innom deg igjen - må bare nyyyte de flotte bildene og historiene dine. Enig med det som ble skrevet om at du burde vært fotograf. Makan så flotte bilder! Forstår jeg må investere i nytt kamera. Det lille digitalkameraet mitt er bare "sånn passe", så digitalt speilrefleks står øverst på ønskelista mi. Får grave litt ned i lommeboka, så kanskje....!

Ha en forsatt flott kveld!

klemmers

Pernille's ting og tang sa...

Tror dere har "moillkosa" dåkk og det er jo hærligt!! Det er så levende beskrevet i bloggen at jeg nesten følte at jeg var der nede!!! Synd vi ikke bor der nede da;)
Ja er ikke valentines dag er flott dag;) Mange flotte mennesker som har et spesielt forhold til den dagen:)Hi hi hi.
Du, de blomstrene dine er sååå utrolig vakker og så er de jo så vakkert og proft fotografert og redigert. Himmel så skjønn de er. Godt jobba!!!!!!
Hi hi hi, Jovi'en har fått hørt om dem i hele helga;) Hi hi. Stilig navn du har lagt på han! Hi hi hi.
Ha en flott og spennende uke:)

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn min venn:) Kan skønne du kan bruke så mye, og så lang tid du vil på og bestemme deg ang. bilder:) Det er opp til deg vet du. Er så moro med hjerteserien, alltid vært stor interesse for de der. Har vel noe med tiden vi er i å gjøre også... masse hjerter i alle varianter rundt oss... det er flott synes jeg. Nå er jeg i gang med flere nye, følg med... følg med;)) Jeg forandret navnet på butikken til Atelier-Thalia... så blir det litt enklere, men du må ha samme link.adr som før da jeg ikke fikk forandret den, vet ikke om det går an eller jeg. Kos deg med dagen din.
Klem fra meg!

Inredningsfanatiker sa...

ÅH, dina bilder är som alltid helt fantastiska! Vilket otroligt vackert ljusinsläpp du verkar att ha hemma. Javisst är dockskåpet vackert man blir helt tagen av de bilderna, och pysselsugen.
Ha det gott!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Millas hem sa...

Vilken underbart vacker blogg, bilderna du visar är ljuvliga. Smarriga bakverk, blir fikasugen!
Kram Camilla

sexy sa...

視訊聊天室,視訊聊天,聊天室,視訊做愛,視訊,做愛,情色視訊,情色,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊交友網,視訊交友,美女視訊,視訊美女,A片,AIO交友愛情館,AIO,日本A片,免費A片下載,免費A片,A片下載,AV片,AV,A,情色A片,情色,AV女優,A漫,H漫,成人漫畫,UT聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,成人聊天室,成人,愛情公寓,色情網站,寄情築園小遊戲,情色交友,一葉情貼圖片區,微風成人區,微風成人,微風論壇,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人影城,18成人,成人電影,成人影片,本土自拍,自拍