onsdag 19. mars 2008

Siste...

...kveldstur på stranden forleden. Ååå, jeg lengter allerede tilbake til deilige sommerdager! Men nå er det jo ikke lenge igjen til våren her hjemme, da! Yes, yes, sier nå jeg!! Og ikke er det sååå kaldt å komme hjem igjen heller - når man finner pakke i posten som varmer langt inn i hjerterota. Datteren til Randi - herlige Julie - hadde sendt meg en kjempekos påskepakke! Yes, yes, sier nå jeg til det og!!!


Denne romantiske posen har jeg jammen sett på Randis blogg, så den tror jeg mor selv har laget. Heeeelt nyyydelig - den blir super å ha sminkesaker og godlukt i på badet!


Som om ikke det var nok - Julie hadde fylt posen med alskens godsaker: Kjempesøte telys i herlige farger (hvordan i all verden vet du hva som passer hjemme hos meg, hihiii?), og et knallfint påskekort hun har laget selv. Og jammen lå der ikke en pakke til inni, nydelig innpakket, og med en skjønn liten heklet blomst festet på (har du heklet den selv, Julie - da har du i såfall flust å lære meg).Inni kortet hadde Julie tegnet og fortalt om påsketuren de skulle på - og inni pakken lå der: mmmm - kunne ikke vært bedre, vel - påskemarsipan!!! Jeg elsker!!! Tusen, tusen takk, kjære Julie! Jeg håper du storkoser deg i påsken!!!

Og det håper jeg alle dere andre gjør og! Gleder meg masse til å farte rundt på bloggene deres. Påskestemning de lux, kan jeg tenke meg!


Og påskestemning ble det jammen hos meg og - takket være Julie. Her sitter jeg altså og koser meg - i sandaler!!! Hahaha - har visst ikke helt forstått at jeg er hjemme igjen. Men må bare vise fram de eneste suvernirene jeg fikk med meg fra Spania:

I sølv (selvfølgelig!) - med strass, og en snerten liten blomst på hælen. Skal vel bo på beina i sommer disse, tenker jeg.

Og med påskesjokoladen fra Julie, takker jeg så mye for meg her på denne bloggen. Jeg kommer ikke til å stenge den - den er et utrolig fint minne om mange herlige stunder. Men jeg håper på å få brukt noen av påskedagene til å lage "skapbloggen" - og gleder meg stort over alle dere som fortsatt vil følge meg der. Tusen, tusen takk for drøssevis av kjempekoselige hilsninger og skravlestunder på denne bloggen!!! Jeg hadde vel aldri trodd det var mulig å bli glad i - og å få så mange venner på blogg!! Men det har jeg virkelig gjort! Love you, girls - see you in the closet!!

Gooood påskeklem fra Lene!!!

*

Bare et lite ps. om "skapbloggen". Dere mottar åpningsmail på adressene jeg har fått når den er oppe og går. Enn så lenge er jeg å treffe her.

52 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Heiiiii,endelig,der er du tilbake,brun og fin og greier.Kjekt å få se hvordan du ser ut,ikke riktig som jeg har forestilt meg,trodde du var litt rundere,hvorfor vet jeg ikke,men nå får jeg tenke om på det ihvertfall,hehe.Tenkte å ha helt bloggpause i påsken jeg,men så fikk vi influensa,først jeg og så gubben,så jeg har vært innom både den ene og den andre,og blogga bare bittelitt selv også,hehe.Ønsker deg en super påske,gleder meg til å "snakkes på skapbloggen".Ha det kos,klem fra meg:o)

Anne-Berit sa...

Hei,meg igjen,glemte å si at sandalene var knallfine,natti,natti:o)

Helene S sa...

Så var sydenferien over for denne gang. Fin tid å komme hjem på med tanke på at det nå forhåpentligvis blir varmere og mer sol her i landet også. Ser du har fått sol på kroppen og fin og brun har du også blitt. Knallfine sandaler du har kjøpt. Siden jeg er litt hekta på sko la jeg jo selvfølgelig merke til dem :0)
Som vanlig har du nydelig musikk her inne; Me love REM :0))

liven sa...

Heisann!! Velkommen hjem.Du har vært savnet!!
Så brun .......det er jo så godt å få litt farge på denne tiden av året!!
Så søt pakke fra Julie:O)
Ønsker deg en fin påske og håper jeg får være med inn i skapet:O)

Bara Gry sa...

Så fint at du har blitt brun, da..... ikke det minste missunnelig, neida.. fniss....Er det mulig å bli så brun?? Enda brunere ser du ut hvis du står ved siden av meg, ha,ha....

Så herlige bilder du viser på ditt siste innlegg. Jeg skjönner at dere har hatt en kjempefin ferietur og at dere hadde fint vär! Greit nok med noen skyete dager, men sol er jo det man reiser for som regel.

Ja, jeg må önske deg lykke til med den nye bloggen og jeg gleder meg til å se deg igjen der ;-) Jeg står parat til å hjelpe deg hvis du behöver det i oppstarten!

KLEEEEM Gry

alma merethe sa...

Velkommen hjem igjen. Som bildene sier så har du blir brun og fin. Og ikke minst fått deg noen flotte sandaler. Tenker de blir mye brukt når det kommer sommer og sol til dere til dere der nede, hihi...

Ja du er heldig som får en slik flott pakke fra Julie, det betyr at hun setter stor pris på deg..

Ha en flott påske, og kos deg med den nye bloggen... :)

Garden Angel sa...

Heeeeei Lene!
Ååå så koselig at dere er tilbake:)
Har savnet deg vettu!!!
Høres ut som dere har hatt en herlig tid i Spania!
Så bruuun du har blitt a!!!
Kanskje jeg må ta noen runder i solarium jeg nå... Så du ikke blir blenda, hvis vi skulle snublet over hverandre langs elva...he he

Så snill Julie og mamman er, som har sendt deg slik en herlig påskepakke!
Nå må dere bare kose dere videre i påsken! Vi skal være hjemme, for jeg skal jobbe endel. Så vi blogges sikkert!
\\(kleeem)//

Garden Angel sa...

He he forresten jeg glemte visst å si noe...
Gleder meg til å følge deg på den nye bloggen din!!!
Men hvordan finner jeg den da???
Gooood klem(",)

Lille meg sa...

Velkommen tilbake fra varmere land!
du var heldig som fikk pakke da du kom tilbake!
Kos deg med påskemarsipanen!

Riktig god påske til deg!

molly sa...

Heisann, og vi vil ikke se brune, freshe mennesker her på bloggen...hahahaha;)
Jeg aner ikke hvordan jeg så deg for meg, men det var litt sånn, jo det kan nok stemme...hihi
Elsker marsipan, og skal si du var heldig med den pakken:)
Kos deg i sandaler i påsken, her må vinne fremtruger!?!?!

Tiril sa...

Endelig var du der igjen!! brun og fin, du har nok hatt en herlig ferie, det ser jeg, du stråler jo. Hos oss er det snø og sno, huff av meg det er ikke det vi venter nå.
Så koseligt at du fikk en påske pakke av Julie og mamma. Så stilige sandaler du har kjøpt deg, håper det snart blir så varmt at du kan sprade rundt her med de. P.S du ser akkurat så snill og pen ut som det bildet jeg hadde gjort meg av deg.
klem fra Tiril

Gerd, p, sa...

Heisan!!!brun å fin ser eg ,koselig med pakke i posten da.!Gleder meg til eg skal til spania i juni ,det gjør godt med slik tur ,både for kropp og skjel.

Anita sa...

Såå koselig å se bilder av deg!! Var faktisk litt likt deg;o) ( i mitt hode)! Og du tror at du ville kjent igjen meg på stoff og stil, hadde jo vært spennnende å gjøre et forsøk!! Men da burde vel jeg stille uten mannen... Elefant i glassmagasinet, lissom! Ok da skjønte jeg det med å få være med!! Er bare litt redd for å bli ute fra starten av for da er jeg redd at jeg aldri får være med. Står jo så kjekt at man bare skal ta kontakt med bloggeier av den lukkede bloggen for å få tilgang, men hvordan i huleste får man kontakt med eieren når man ikke har tilgang!??? Har prøvd med Gry sin blogg, men skjønner ikke bæret!! HAr ikke tilgang der skjønner du!! Jaja nok om det! Nå har vi vært på grilltur i skogen og koser oss nå inne med Stor ståhai, påskegodter og samer;o) Ha en koselig dag videre! Klem!

Hulda sa...

Så utrolig brun du er blitt, blir rent missunnelig jeg. :) Må ha vært en herlig ferie! Heldig som fikk den fine pakken også. Her har du mailadressen min, slik at jeg også får tilgang til din nye blogg. :) hulda.lyngmo@start.no

Lene sa...

velkommen tilbake til hverdagen!! ser ut som at du har koosa deg masse!!

klem fra nord me 20minusgrader. men knallsol idag!!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei Lene

Så kos at du er hjemme igjen , brun og vakker som du er !!!
Og den marsipanen , mmmmm- kom akkurat på at jeg har en slik i skuffen , må nok bare ...slankis etter påske , for det er jo ikke lenge til sommeren ...og nå har jeg visst sagt neste uke altfor lenge hehe, men jula varer jo til påske !!!

Det høres jammen ut som dere har hatt en flott tur!
Vi bestilte akkurat tur til høsten , for med butikk på Sørlandet kan man jo ikke ta sommerfri..

Gleder meg over dine flotte bilder .

Klem og god påske !!
Sees i skapet , haha, med kneiptøfler og kaka;)

My little footprints sa...

Hei Lene! Og velkommen tilbake!!
Åhhhh.... Jeg må bare få lov til å drømme meg litt bort når jeg ser på det herlige bilde av deg på stranden!Så herlig! Og så brun du har blitt! Kan tenke meg du har hatt det helt fantastisk nydelig! Fikk nesten lyst til å hoppe på første og beste tur nedover jeg nå hihi ;) Nei jeg må nok bli her vel, kose meg med noen herlige fridager! Jeg jobbet mandag og tirsdag og har faktisk fri helt til neste fredag! En lang deilig ferie, og jeg skal kose meg masse sammen med Roy ;) Vi skal besøke venner og familie, og så regner jeg med at de resterende dagene blir fyllt opp av besøk her hjemme hos meg, og det er jo så kooooselig ;) Er så glad i besøk og styre og stelle jeg vettu.. hihi ;) I dag har jeg laget et påskeegg, mitt første! Og det var jo bare så fantastisk morsomt! Jeg skal gi det bort til et vennepar av oss, med 2kg snop oppi ;) Tenker at de blir glade ja! ;)
Ønsker deg en fantastisk herlig påske! Kos deg masse, med solbrune ben, mannen, godt vær og en STOR posjon med godis! Nam nam ;)
Store Påskeklemmer fra Beth

Aalerud Stall sa...

Hei Lene :-)

Velkommen hjem, jeg har savnet deg! Regner med at du har hatt en fin tur; fint vær har dere uansett hatt så brun og lekker som du har blitt :-) Jeg elsker Syden om vinteren, det er toppen å gå av flyet etter noen timer og komme fra kuldegrader til sol og varme!
Tusen takk for at du tenker på min kjære, snille hest! Det går mye bedre nå og det er nok ikke lenge til vi er "on the road again"...

Ønsker deg en superfin kveld og gleder meg til å følge deg videre i din skapblogg :-)
Stor klem fra Britt :-)

Livy sa...

Heisann!
Ser du har kost deg masse på ferie ja! Brun og fin også:-) Vi har savnet deg her!

Så koselig med pakke da:-)

Ønsker deg en riktig god påske!
*Kram*

chatrine sa...

Heihei!
Se der er du tilbake igjen ja! Brun og fin!:)
Tenker meg at du har storkost deg, og man har jo alrdi lyst å dra hjem fra deilige syden!
Her hos meg rusler dagene avgårde, hele siste uka har jeg vært syk, men i dag våknet jeg opp frisk, som om ingenting skulle ha skjedd... snodig. Influensa, halsbetennelse, og det aller værste: betennelse i munnen (trodde først det var tannværk) Så denne uka har jeg "slanket" meg kraftig... I dag skal det etes, det skal jeg love altså!
Gleder meg til ny-bloggen din! Spennende!
Ha en superfin langfredag!
Klem fra chatrine:)

Lena sa...

Velkommen hjem:)
Har savnet deg:)
Brun og fin var du blitt også!!
Hatt en super ferie sikkert...
Ønsker deg en kjempefin påske!

Cecilie sa...

Oj, for noen fine sandaler da! Så utrolig deilig ut med en strand nå.. her har vi nærmest snødd inne. Nå har det endelig stoppet, så da blir det kanskje en skitur i morgen. Vi har holdt oss hjemme i påsken, vurderte å reise hjem til Arendal, men nå er jeg glad vi ikke gjorde det, har vært litt syk i dag med feber.. uff. (er bedre nå da)..


Håper du får en finfin påske!

Marie sa...

Så brun og fin du er blitt! Nydelege bilete både frå sol og varme og gaver du har fått!

Framleis god påske, kos deg med påskegodt :)

Sol sa...

Heia. Koselig å se at du er vel hjemme igjen etter sydenturen. Ser at dere har hatt det fint! Stilige sandaler du har kjøpt deg......*sukk* det ser så herlig ut med slike sommerlige bilder. Spesielt i dag som det laver ned med snø her i Telemark. Jeg vet ikke om jeg kvalifiserer til å få være med deg til skapbloggen din,men om jeg gjør så vil jeg gjerne det ;-} Mailen min er solnor@hotmail.com
Jeg har forresten sett din kjære manns bilder på bloggens hans, og det var kjempegøy. Jeg er jo også veldig glad i fotografering.Ser at vi henger oss på Sky Watch Friday begge to. Ønsker deg en fortsatt fin påske. Masse hilsener fra meg.

Berit sa...

Velkommen hjem igjen Lene. Og du så kjekt å få hilse skikkelig på deg!!
Forstår dere har hatt det flott, brun og fin atte...
Ble vel et sjokk å komme hjem til vinter, men du er vel så opplagt nå at det gjør vel ingen ting, eller?

Iallfall så får du kose deg masse resten av påsken, så "snakkes" vi.
Klem herfra.

Storeflittig Solveig sa...

For en flott blogg du har, ikke vært her inne før, og må jeg si jeg liker særlig at du også mener det beste i livet er gratis:)

Kjempemange inspireredne bilder og hyggelige tekster!!

Bara Gry sa...

Hei kjäre venn! Har du det bra i kulda? Fy sören så kaldt det er!!! Är det mulig at vintern kommer tilbake! Tror vi får begynne å danse noen soldans eller så..... Litt av en sjokk for dere soldyrkere å komme hjem til det här.....

Påskeaften er her, og det blir godis i lange baner... har allerede fått i oss en hel del tordag og fredag- så jeg tror det håller for en stund, fniss....Her i byn er det påskeparade hver påskeaften, men vi pleier ikke å väre med- det blir liksom så hysteriskt. Men det er hyggelig for barna og kle seg ut til påskekjärringer og påskeharer mm. Vi får se. Skal avgårde å fryse i en ishall også i helga, så det får vel bli det i steden. Spennende cup er det, faktisk. En stor cup med de beste i den aldersgruppa, så det er klart jeg må heie på sönnen!!

Är det påskemiddag og sånt idag for dere? Barnebarn og greier?

Ha en kjempefin dag, Lene- uansett hva du har på tapeten ;-)

Klem Gry

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene!Så deilig ut på ferie.
Nydelige sandaler med flotte detaljer.Ja vi hadde flott vår her sør, men det ble vinter på et blunk.Flotte ting du fikk i gave.Sola skinner utenfor vinduet.
Skal en ut så må vinterskoa frem.
Ha en fin påskeaften.Klem fra Linda :))

Aalerud Stall sa...

Hei Lene :-)

Håper du nyter stille og fine dager i påsken! Her oss er det temmelig kaldt, men strålende sol så det er da noe... Lengter virkelig etter våren nå, men den kommer vel etterhvert tenker jeg! Vil bare ønske deg en fortsatt god påske! Klem fra Britt :-)

elin1976 sa...

Du er bare så god Lene mor:O)

Bara Gry sa...

Angående sönnen så har han snarere fars gener.... men mitt temperament, og det er ikke å leke med!! Ha,ha....

Syns det er litt typisk, jeg- at man blir litt sjuk og hengete når man har värt utenlands eller på lengere ferie. Er det bare jeg som syns at det er sånn? For som du sier, full av energi på plass, og utslitt når du kommer hjem. Det kan jo väre sånn også at du ikke kjenner etter når du er på ferie, at allt er så göy at du bare kjörer på- uten å hvile nok....Tror det kan väre så for min del i alle fall ;-) Rett av dere å ta det litt med ro, syns jeg. Man må ikke stille opp alltid.

Her venter vi hjem de store gutta om en halvtimes tid etter en lang dag i ishallen, som en inledning på tre dager til ende. Jeg skal avgårde å se en kamp eller to i morra, men dattera hater hockey så hun skal få slippe å sitte i ishallen hele dagen ;-) Minstemann vil helst ha på seg Spiderman-drakta si og det vil ikke jeg, så vi har en egen liten kamp å utkjempe for hver gang, puh... Etter helga er det slutt på sesongen, heldigvis (hysj ikke si det videre til noen i min familie, hi,hi....)

Ha en fortsatt fin påskeaften, Lene. Jeg sitter foran peisen med et glass rödvin og varmer meg. Sier SKÅL til deg og klem fra meg ;-)

Klem Gry

Lindas Hus.. sa...

Hei Lene!Takk for hilsen.Sendte E-post til deg før du dro på ferie.
Er gjerne med på "Skap"blogging.Prøvde den nye...
men kom ikke igjennom.Du holder kanskje på å installere ting og tang.Kommer kanskje igjennom siden.
Ha det fint.Klem Linda :))

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Britts brød og lår, ja...ha,ha :-) Høres litt grovt ut hvis det da ikke er navnet på min nye restaurant her på Aalerud gård :-) Mannen gliste bredt da jeg fortalt det; tror ikke han tenkte på mat(?) Synes du har så herlig humor og jeg får alltid latterkick når du er i "fjortishumør" :-) Mine to tenåringsdøtre sier alltid at jeg har fjortishumor og jeg tar det som et kompliment! Hvorfor skal alle være så voksne hele tiden? Jeg har lurt litt på hva som skjer med jenter når de får barn, da blir mange sånne litt for ansvarsfulle og alvorlige damer, er du enig?
Dette blir visst litt langt og jeg har dårlig tid, for vi står på farten til mine foreldre, så jeg får skrive det jeg kom innom for; min mailsdresse:

bdobloug@online.no

Du må love å sende invitasjonen i dag, for jeg gleder meg sånn til å være med i din skapblogg!

Stor klem fra Britt :-)

hannemor sa...

Hei søte Lenemor, så kos å høre fra deg igjen! Og takk for varme tanker vedr min mor. Det er litt rart det hele enda, og savnet er selvsagt der, men vi var jo litt forberedt på dette siste tiden, så det går greit nå.
Så herlig ferie du høres ut til å ha hatt da! Jeg blir grønn av misunnelse når jeg ser brunfargen din!! Selv føler jeg meg så skummetmelk eller noe..hehe. Pleier å ha en tur til brasil, jeg i febr, men i år er det ikke blitt tid. Det er jo som du sier så deilig å være brun nå når våren snart inntar oss og bergtar oss!! Jaja, godt er det å ha en tube selvbruning på badet, og solstudio rundt om i byen! Og bilder av brune ben med sommersandaler....nyyyydeligt!! Jeg bor i sandaler fra vår til høst, og vet ikke helt hvor mange par jeg har etterhvert! ((:
Her har det vært en kos påske med søster! Vi har ordna i butikken, pakket ut av esker, prøvd klær, drukket vin og hatt det helt topp. I dag er det skikkelig snøvær her, så nå er det sofa og pledd og fyr i peisen! (:
Ha en finfin påskedag lene, og send meg en invitasjon da! Vil veldig gjerne være med deg videre!
haarhus62@gmail.com

Klem fra meg!

Landliv sa...

Sååå herlig det ser ut!

Nyt siste rest av påsken! :-)

Aina sa...

Velkommen hjem!
Har vært noen runder innom for å se om du var kommet hjem igjen, og plutselig der var du-brun og blid:-D

Høres ut som en herlig ferie, det strand bildet fristet kjempemye, trøster meg med at om få uker er det min tur;0)
Stilige sandaler, anvendelig suverni er jo kjekt, og koselig påskegave du fikk.

Nyt siste rest av påsken.
Klem!

HildeS. sa...

Hei hei Lene.
Så koseleg at du er tilbake igjen, og så brun og fin du er blitt:)
Heldiggrisen.
Me er nett komen heim fra fjellet og snøen, og jammen meg så var det komen masse snø her heime også. Det var liksom ikkje det eg hadde tenkt meg nå, men den forsvinn vel like fort som den kom:)
Det var nokre flotte sandaler du hadde kjøpt deg forresten.
Eg sender deg ein mail slik at eg får vere med deg inn i nye bloggen:)
Ha ein fortsatt fin søndag:)

Mamma Millan sa...

Hej...här kommer en liten påskhälsning fr mig!!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Randi sa...

Heihei Lene!!
Så utrolig koselig at du likte pakken fra oss så godt, det meste var fra Julie men jeg hjalp til med posen og den hekla blomsten...:))

Du ser akkurat like koselig og søt ut som vi forestilte oss..ikke har du forandret deg så mye på de årene siden Se og Hør ;))

Ja det er ingenting som er så deilig som noen dager med sol og varme på denne årstiden. Ønsker meg en tur til neste vinter jeg også.

Vi hadde en noe dramatisk påske i år. Jeg er sjelglad vi sitter med tre hel barn og ingen på sykehuset. Det kunne endt så mye mye verre. Men som jeg sier til Julie...det gikk bra til slutt og det er det vi må tenke på.:))


Håper du får en mega koselig påske av det som er igjen av den.


Klem fra Randi og Julie...som er litt småsliten etter årets happening:))

Hespe sa...

Åh, der er du jo tilbake jo.... Velkommen hjem!! Har savnet deg her inne vet du, og gleder meg masse til å følge deg i "skapbloggen"... Tji, hi... der blir det nok liv og røre kan jeg tenke meg... :O)

Så godt å endelig få et "ansikt" på deg - OG - du så ut nesten akkurat slik jeg hadde forestilt meg - strålende, søt, snill og go :O)Rart dette, hvordan vi kan lage våre egne bilder utifra en blogg..! Som sagt, jeg "traff" ganske godt!!

Høres ut til at dere har hatt en alldeles herlig ferie. Mojhitoene smakte fortreffelig kan jeg tenke meg (håper du husket å ta en for meg også..)Brun og lækker er du blitt også (misunnelig, misunnelig... hi, hi...) Nydelige sandaler du har kjøpt deg - herlig å kunne "sprike" med tæren i de ja...
Åh - hadde ikke vært meg imot å rømme landet nå.... Spesielt etter denne påsken her...!! Det har rett og slett vært den dårligste påsken jeg kan huske - sånn værmessig sett..! Snø, snø, og atter snø.... Neida, selv om påskeværet ikke var bra overhode, så har jeg kosa meg skikkelig. Utrolig så kos en kan ha det inne i en varm hytte - bare slappe av, spille spill og nyte all den gode provianten vi hadde med oss til seters... Stearinlys og rødvin mens "snøfokken" ulte rundt hyttehjørnet....

Vel, litt ironisk da - Oslo har jo hatt bra vær i påsken (etter hva jeg har fått med meg), men i dag tidlig da jeg kom tilbake hit, skyet det til, og nå snør det jommen min sant her også.... Ikke nok med det - etter en liten 2. påskedag rapport hjemmenifra, så stråler solen fra skyfri himmel. Er det mulig...?? Ja, ja, slik er det en gang, og våren er jo like om hjørnet, så kose meg i sol og fint vær får jeg jo snart likevel - så da så :O)

Ha en kjempefin søndag videre Lene - og igjen -KOS- å ha deg tilbake :O)

Goklem fra Hildegunn

MOONLOVER´S sa...

Hej!! Nu var det ett tag sedan man var in här=) men hoppas påskhelgen varit bra? här har det varit toppen väder! Helt underbart men jätte kallt på nätterna,men det gör ju inget för då sover man ju ändå*fniss* Ha en fin kväll. kram från ett soligt jämtland

tulipanerogkrystaller sa...

Hei og tusen takk for kommenteren på bloggen min. Så koselig at dere tar dere tid til å ønske meg velkommen. Har vært innom hos deg mange ganger. Nydelige sydenbilder. Blir skikkelig misunnelig, men tenker med glede mot sommeren, for da reiser hele familien til Aya Napa i Kypros. Elsker tvstua di. Råkoselig. Ser du har akkurat slikt langt smalt skap som jeg ønsker meg og en slik sølv tekanne som jeg venter på. Høres spennende ut med den nye bloggen din. Vet ikke noe om hvordan den virker, men ønsker deg lykke til. Jeg driver fortsatt å lærer meg:-)Kommer til å følge med på denne bloggen så lenge jeg kan ihvertfall. Ha en fortsatt strålende mandag. hilsen Marit.

sol&bolig sa...

Hei! Håper du hadde ein flott ferietur. Det er godt for både kropp og sjel med litt sol og varme på denne tida av året. Eg er ganske ny i boggverdenen og brukar fremdeles litt tid på å orientera meg. Eg synest du har ein flott blogg som eg gjerne vil besøka meir. Ha ein god dag!

Lene sa...

Hei!
Godt å ha deg tilbake! Ser ut som du har hatt det herlig i syden, så brun og fin! :-) Kjempetøffe sandaler. Elsker den sangen som spilles her nå, så her kan jeg bli sittende :-) Ha ei fin uke! Klem fra Lene

Bara Gry sa...

Håper Lenemor har en fin kveld!

Stor klem Gry ;-)

Trønderpia sa...

Hei vennen!

Og velkommen hjem!
Så flott at du har hatt en super tur, skjønner godt at du lengter tilbake. Men det er godt å ha deg hjemme igjen også, jeg har savnet deg jeg.

For en skjønn påskepakke du fikk, kjempeflink jente, ble helt imponert jeg.

Og de skoene var jo bare herlige da!
Kommer nok til å fotografere beina dine hele sommeren du, hehe.
Men de var skikkelig fine, et kupp, spør du meg!

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min forresten, du er nå så skjønn.
Hvordan går det med nybloggen?
Gleder meg til den er oppe og går, ser for meg mange betroelser fra ditt skjulte, dirty liv nå. Er vel derfor du må ha hemmelig blogg, tenker jeg? Tjihi, jeg tuller altså.

Ha en finfin kveld, stooor klem fra meg!

Lisbeth sa...

Heisan! Så gøy at du er tilbake på bloggen , om enn bare for dette innlegget...
Du er blitt innmari brun, ikke misunnelig, neida ikke i det hele tatt, fniis.
Her sitter jeg med store vinterstøvletter og ser på dine yndige sandaler...ikke håp i havet for noe sandalgåing her, med minus en haug med grader og masse snø.
Ha en super dag! Snakkes plutselig på din nye blogg, gleder meg!
Varme klemmer.

Therese sa...

Hei hei og velkommen hjem. Skjønner godt at du lengter tilbake til varmen allerede. Denne snøen og kulden vi har fått nå kunne vi godt vært foruten.
Så fin og brun du har blitt da :o) Gleder meg til det blir sommer og vi kan få litt slik farge her også.
De sandalene ser kjempefine ut, blir vel vanskelig å vente helt til sommeren med å ta dem i bruk ;o)

Pernille's ting og tang sa...

Jippi!!! Du er hjemme igjen!!! Tjoho!!! Velkommen heim, Lene:) Åååååå som jeg har savnet deg! Ikke for det at jeg ikke har hatt en flott påske, men jeg har savnet de små ordene fra deg som har varmet meg mere enn en knitrende glodrød ovn. Hi hi hi, håper dere hadde en toppers ferie. Du er jo kjempebrun og lekker på bildene:)Ser ut so du stortrives der du står på stranda:) Nydelige sko du har med deg hjem. De blir nok flotte og bruke der sør. Her nord må du ha bummer. Hi hi hi.
Gleder meg masse til skapbloggen din!!!! Lykke til med den og jeg håper den er opp å går snart;)
No skal jeg inn å titte på Jovien din sin blogg:)
Ha en hærlig dag der sør med den deilige marsipanen du fikk og kos dere masse:)

Stoooor solklem fra Pernille:)

Pernille's ting og tang sa...

Hi hi hi, glemte å si at jeg storlikte den spisestu-bildet der du sitter med beina på en stol. Hærlig stil og et hærlig bilde:)
Klemziklemz

Hilde sa...

Så brun du har blitt.. Heldig du ;-) Jeg er sånn ekkel vinter-blek, men nå for tiden har jeg blitt redd for å ta solarium og få mer rynker da..
Men heldigvis finnes det brun uten sol HiHi.. Får smøre meg med det jeg..
Fine sandaler du har kjøpt deg!!

"Hjelp" Jeg vil også være med på "lasset" til den nye bloggen din, men jeg får ikke sendt mailadressen min til deg.. Så jeg kan jo gi den til deg her vel?
hilde.klausen@gmail.com
Ønsker deg en flott kveld videre!!

chris sa...

Great blog, nice photos!