fredag 22. februar 2008

Tvkroken...

...er favoritten hjemme hos oss, selv om vi sjeldent ser på tv. Men verdens beste knøsofa frister likevel.

Dere har kanskje forstått at jeg er gift med en duppeditt-mann, og at det tekniske er i orden her i huset. Multimediahjørne kan vel dette kalles - her er alt koblet opp mot hverandre.

For øyeblikket er det Tiril`s blogg som besøkes. Jeg trenger nemlig noen kurver til hyllene i tvbenken, og slikt har Tiril i butikken. Det hoper seg opp med allverdens duppeditter i form av fjernkontroller, mus og tastatur, og dette vil jeg gjerne gjemme unna i kurver. Musikken din, Tiril, går over høyttalerene. Her spilles forøvrig veldig ofte også annen musikk.


Jeg har lenge lett etter noe til veggen bak tv`n. Jakten endte inne hos Atelier-Thalia. Hjertebildet hennes kunne ikke passet bedre - og jeg har inne bestilling på et til som kan henge sammen med dette.Fargene i bildet er heeelt perfekte, og trehjertene i vinduet tas opp i det. Nyydelig, Thalia - jeg gleder meg virkelig til neste bilde.


Kurvpuffene går på hjul, og fungerer både som bord og oppbevaring.

Og så klarer jeg aldri å bestemme meg for om disse speilene skal males eller ikke. Speilene er tøffe som de er og jeg liker veldig godt dette røffe og maskuline som kontrast til all den antikhvite romantikken - så vi får se.

Men nå er det helg og knøsofaen er inntatt. Til og med tv`n står på og gullrekka ruller på Nrk. Håper dere storkoser dere, hele gjengen - jeg ønsker iallefall en riktig god helg!

*

88 kommentarer:

Aina sa...

Jeg skjønner godt at tv-kroken er en favoritt plass, kunne gjerne slengt meg ned der med en kaffekopp og latt timene fly;0)
Alt hos deg er liksom så delikat, liker naturfarger og tekniske duppeditter jeg, så lenge jeg har mannen min i nærheten til å hjelpe meg hihi..
Hjertebildet var flott, skjønner også at du vil ha et til.
Og det blir som med boret mitt, du kan gjerne male rammene på speilene men de er like fine umalt..valgets kvaler;0)
Håper du viser enda flere bilder av hjemmet ditt, det er kjempegøy og inspirerende å få lov å se.
Klem igjen:0)

ChatrinesLiving sa...

Herregud.... Jeg er STOR IMPONERT!! På hvor fint du har det ,å hva du har fått utav den lange tynne tarmen av en koselig tv stue!! Tviler ikke på at du har det kjempekos der! Å med mannen i kroken;)
Min kjæreste er ikke noe mindre "duppeditt" mann... Nei her er det prosjektor, flat-skjerm, alle typer spille-konsoller og you name it "fjernkontroller"... jaja, så vet du, jeg har min lille sy-maskin fra 70tallet på kjøkkenbordet...Hmmm her er det noe som ikke stemmer;) Nei, jeg MÅ ha ny sy-maskin;);)
hehe
Kos deg masse, å hils!!
Klem fra meg:)

Anonym sa...

Herlig tv krok Lene,her så det koselig ut og slenge seg nedpå, og med kjøkkenet mitt på skjermen ,du værden!!!
Jeg har jobbe lørdag i morgen,så jeg tar snart kvelden. Har kost oss med litt god mat og vin, ute er der surt og kaldt,men imorgen er der en ny dag.
Ønsker deg en fin helg Lene.
Klem Tiril.

Pernille sa...

Nei fytti katta, Lene!!!! Kan jeg få flytte inn i den stuen med en gang?????? Sorry språket mitt no;)En sånn sofakrok vil jeg også ha. Jaggu, der stakk Jovi'en ned! Han turte ikke å se! Hi hi hi. Himmel så vakkert og koseligt!!!
Men no er jeg litt gretten også, (fnis fnis). Å ja, det var du som stakk av med de hjertebildene jeg tenkte jeg skulle ha i gangen???? Hi hi hi, men de blir sikkert mye bedre hos deg enn hos meg;) Men stikk no ikke av med Kors-serien også!!!!!Skal gå inn og bestille dem med en gang kanskje!!!
Du, jeg var fullstendig klar over at du visste at Mo i Rana var før Lofoten!! I vert fall så visste du det for noen uker siden. Hi hi hi.
Så godt at du tok den en studiepause og blogga litt. Hi hi hi, lurer på om Jovi'en tør å komme opp igjen. Han er vel redd for at det blir en mye mere omfattende opp-pussing enn han hadde tenkt;) Han skulle bare ha visst!!!!!
Ha en trivelig kveld i sofakroken og jeg gleder meg til neste bilder du blogger om:)
Natti natt til dere der nede:)
Klemz klemz

Pernille sa...

Glemte å si at døren er alltid åpen for dere når dere er i nærheten. Kaffe har vi bestandig:)
PS: Jeg syntes speilene var vakre med den fargen de er i. De er litt røff og passer kjempegodt inn i den sofakroken! Men det var da bare min mening;)
Ha en skikkelig god helg også:)

Lemi sa...

ååå sååå herlig sofa! og så flott sofakrok, ønsker meg en sånn.. vi har stiv og hard skinnsofa, kjøpt fordi begge ungan spydde som nån grisa da di va baby, og fortsatt grise me alt mulig. men ønske meg en myk og stor stoffsofa, helst no sånt som din..

go helg

Anonym sa...

Hei igjen LENE , av en eller annen grunn får jeg identitet anonym, skønner ikke hva jeg har gjort, får se på det i morgen, må komme meg i seng, ryggen verker ,lærer aldri (ommøblering)
god natt Tiril

Anonym sa...

Hei igjen LENE , av en eller annen grunn får jeg identitet anonym, skønner ikke hva jeg har gjort, får se på det i morgen, må komme meg i seng, ryggen verker ,lærer aldri (ommøblering)
god natt Tiril

h.espe sa...

Hei på deg i natten!
JA - det hørtes ut til å være en fantastisk idé - sette oss i bilen og dra avsted til Thalia i Søgne, med shoppe-stopp hos Annas Rom. Kanskje vente til rett etter lønn da - noe sier meg at det kan bli en DYR tur.... :O) Damene har jo så mye rålækkert å by på!!!! Tji, hi....

De siste bildene mine er tatt med det nye kameraet. Har kommet så vidt igang, men jeg har såååååå mye å lære. Det var jeg og denne bruksanvisningen da... Argh... OG så er den på svensk i tillegg!Kanskje du må sende han "duppedittmannen" din over en tur - hi, hi, hi....

Ellers må jeg jo bare si det - lurer på hvor stort huset ditt egentlig er?? Det er jo uttømmelig for nye kroker med de vakreste interiører. Tror jeg må slå ut veggen mot naboens leilighet jeg, etter først å ha kasta dem ut da... Vil ha mere plass :O)

Ha en super herlig helg Lene!

Stor klem fra Hildegunn

Lovise sa...

HEEEI...
Godt at det er flere som er oppe ennå. Jeg nyter frikveld, og sitter foran pc,n med strikketøyet og koser meg. Er straks ferdig med jakkens første del, så nå får jeg begynne på armene i morra:)

Så koselig dere har det da....

Lovise sa...

HEEEI...
Godt at det er flere som er oppe ennå. Jeg nyter frikveld, og sitter foran pc,n med strikketøyet og koser meg. Er straks ferdig med jakkens første del, så nå får jeg begynne på armene i morra:)

Så koselig dere har det da....

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så flott tv - stue dere har! Og så ser dere ikke på tv? Jeg elsker gode filmer og drømmer om å lage en tv - stue, eller kanskje et multimediarom hvor vi kan se gode filmer; selv om film selvsagt er best på kino da...
Nå har vi sett Notting Hill; en av mine favoritter :-) Min søster, Gry, og hennes familie skulle vært her i helgen men pga rett og slett spysjuke så ble det ikke noe av, så noe måtte vi finne på...
Ha en god natt!

KLem Britt :-)

Lovise sa...

ja, vi har en tendens til å strekke kveldene lengst mulig, det merkes når jeg skal på dagvakt etterpå, he he.... Men nå er det frihelg, og vi koser oss. nå er far akkurat gått i dusjen, så det tyder på at det nærmer seg sengetid.
Du får ha ei god natt,
drøm søtt:)

IngersATELIER sa...

Morn til deg søte venn! Du verden Lene. Jeg føler meg beæret og dypt takknemlig for å få lov å "henge" i deres vakre hjem. Så utrolig fint... lunt og varmt dere har det. Jeg forstår nå at jeg må ha "vært" hos deg... når jeg malte det bildet der, kanskje i drømme eller noe underfundig noe;)) Gud det passet jo utrolig godt, om jeg må si det selv. Sofaen slenger jeg meg dypt nedi nå med engang... det frister veldig. Åhh, de speilene var flotte... jeg hadde aldri malt de... synes det rustikke i dem var perfekt til det andre og fargene rundt, men for all del det er hver sin smak vet du! Hjertelig kose-krok ble det i allfall!
Ønsker deg en flott lørdag på alle hjerters vis. Mulig jeg misforstod deg ang neste bilde... når har du lyst på det??
God-klem.

☆Therese sa...

For en herlig tv-stue, den sofaen ser deilig ut. En skikkelig krype oppi sofa :o)
Syntes du skal la speilene/rammene være jeg, de passer jo så godt inn sånn som de er.
Det nye bildet ditt med hjerter på er super duper nydelig, hm, skjønner jeg må inn å ta en titt hos den damen som har malt det!!
Ha en deilig helg, klem

Brit. (lille meg) sa...

Så dette er din hule når du ser TV.
Koselig sofakrok. Trivelig å titte innom til deg.
Jeg synes også du trenger ikke male speilet. Men det må jo du bestemme!
God helg til deg!

Hulda sa...

Så koselig sofagruppe du har, likte de kurvene du har satt sammen til bord. Jeg er også gift med en "duppeditt" mann, her er også det tekniske helt i orden, he he.. ;) Både bra og ikke, er jo såvidt jeg greier å styre fjernkontrollen. ;)

Lovise sa...

Ja nå kan du gjette hva vi holder på med......

Lovise sa...

Kunne jo ha hvisket det til deg, men får vente og se om det kommer noen gode forslag først, he he

Kreoline sa...

Hei på deg, så herlig TV- krok, herlig med en mann som elsker duppeditter, det har jeg også, så blir det orden på ledninger og rot, ledninger er noe herk. Her i huset er det lagt inn kodelås til ytterdøren, ringeklokke med TV-skjerm og selvfølgelig alarm, så huset er er døpt til "Fort Knox", og alt bare derfor min mann elsker duppeditter. Nydelig bilde fra "Thalia", så et inne hos henne som jeg har veldig lyst på. Takker for din omtanke vedr. ryggen, den er bittelitt bedre i dag, så får jeg bare håpe at det går fremover. Blir aldeles handikappet, og det passer ikke meg som henger i taket fra morgen til kveld. Ha en kjempekoselig lørdagskveld.

Garden Angel sa...

Lekkert i TV-kroken deres! Ikke lett å gjemme alle ledninger som følger med alle disse duppe dittene. Men du har jo klart det perfekt!
Lyst og lekkert!
Synes rammene til speilene var flotte sånn de er nå jeg. I kontrast til det lyse!

Nydelig bilde fra Thalia:)
Kos dere videre i helgen!
Ps: blomster til deg inne på bloggen min!
Stoor klem fra meg(",)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh så deilig krok, inviterer til sleng deg ned og slapp av ! Innbydende Lene. Kos deg i helgen.
Klem

Anonym sa...

Vilken vacker blogg du har. Gillar färgtonerna i den.Ha en bra helg Katta

Garden Angel sa...

Hei Lene!
Morsomt at du likte presentasjonen da:)
Klart jeg kan lære deg:) Hvis jeg klarer..hi hi
Jeg bruker Adobe photoshop, og leker meg veldig med det:)))
Hvis det er noe jeg absolutt ikke skjønner, så tyr jeg til mannen...som er "eksperten" på slike ting, her i huset. Jeg har egentlig IKKE peiling...

Men siden jeg er så glad i å fotografere, så må jeg jo bare lære meg dette også!
Det er veldig moro!

Fint å høre at dere koser dere!
Vi ser ikke så mye på TV vi heller(utenom mannen som er altslukende, når det gjelder fotball). Men i kveld har vi sett på en dvd jeg lånte av søster`n igår. "Ewan Almighty". Pretty funny!!!

Kos dere videre! Håper det blir fint vær imorgen da!
God klem:)

Garden Angel sa...

Ooops...trodde det var et spørsmål..hi hi. Men så så jeg etterpå, at det var mere: lyst til å lære meg!
Ja ja....
Goood kleem:))

Garden Angel sa...

Sender deg en mail jeg:)

Ninis74 sa...

Otroligt vilken underbar blogg, måste kika in här igen. Så fint ni har det... WOW!
=)

Dans på roser... sa...

-Dåååååån!
Så nydelig! Mmmmm....
De speilene er lekre som de er, enig med deg i det!
Ha en fin søndag, nå må jeg pelle meg i seng, det har blitt sent, natt til søndag. Nattinatt.

h.espe sa...

Hu, hei... for en strålende søndag!!!

Stikker bare innom deg en tur for å ønske deg en fantastisk flott dag! Selv skal jeg ut og nyte at våren er i anmarsj - det er bare såååååå flott ute. Kan ikke sitte inne og se på dette!!

Koooos deg!!!

Dans på roser... sa...

Mener du at vi kjenner hverandre?
Jeg har ingen anelse hvem som skjuler seg bak denne bloggen.....spennende. Gi meg et lite hint da! =)

Hilde sa...

Ojj, den Tv-kroken så utrolig hærlig og koselig ut..
Greit med en sånn "duppeditt" mann...Har en lignende jeg også -HeHe-
Kjekt med sånne kurvpuffer på hjul, da!!
Selv om jeg elsker hvitt, så synes jeg disse speilene dine passet så godt i rommet slik de er nå..
Ha en koselig søndag!!

Dans på roser... sa...

Åja, sånn ja... joda det er jeg som har sendt deg mail og vil følge deg videre.

Du skjønner det, at en annen blogger, som har skrevet kommentaren før deg på mitt siste innlegg, hun har skjønt hvem jeg er. Hun og min mor var barndoms-venninner.
Jeg er ganske anonym på bloggen min, selv om jeg merker at jeg ikke er så fryktelig nøye lenger.
Nordlendingen spretter opp av og til, og greier ikke å tie helt når man "beveger seg på kjente trakter"! =)
Så når du i neste kommentar skrev; Ååååå er det du... ja, da trodde jeg nesten du også kjente meg nordfra.... sånn oppfattet jeg det. Men nå henger jeg med; ja, Kathrin og Dans på roser er samme dama.

Ha en fin søndag! =)

Gleder meg til å følge nybloggen din.

Anonym sa...

Så koselig tv-krok. Kan tenke meg det er godt å krølle seg sammen der ja. Med litt snacs og vin. Og Gullruta. Da er det helg.
Synes speilene dine var fine slik som de var nå.
Har vært på hytta i full storm i helga. Utrolig fasinerende å se på bølger og skyer. Og når man ser regnskurene driver inn over fjorden. Da er det godt å sitte inne og fyre i peisen.

Ønsker deg en flott uke!

Anne-Berit sa...

Skikkelig herlig sofakrok du har,må være deilig å hive seg ned der,og bare sløve.Så heldig du er som har en gubbe som er skikkelig teknisk av seg.Her hos oss er det jeg som er det tekniske "geniet",hehe.Ihvertfall i forhold til gubben.Nydelig hjertebilde du har kjøpt,veit ei som er bra misunnelig,hehe.Syns speilrammene var fine mot de lyse veggene,men det er jo en smakssak.Håper du får ei knallbra uke,klem fra meg:o)

silje-sin sa...

Hei Lene:) Takk for koselig kommentar:) Jeg har innsett at jeg er hekta på kaniner etter at jeg begynte å blogge.. Har faktisk ikke vært klar over det før! Koselig at du også liker dem:) Så flott TV-kroken deres var,der tror jeg jeg hadde oppholdt meg mye:) Selv om dere har mange "duppeditter", preget det alikevel ikke interiøret,og det er godt gjort:) Min stakkars mann får ikke lov til å ha hjemmekinoanlegget sitt fremme han.. Hadde han enda kjøpt noe mindre og nettere så,de høytalerne han har nå er sikkert en meter høye... Jeg synes forresten du burde beholde speilene som de er:) Ha en flott søndag:) stor klem fra silje.

Emmeline sa...

Så fint og så gjennomført du har det i TV stuen:) Syns det passer så godt med de lyse fargene og kurv og de flotte speilene på veggen! Gjennomført og stilig!!
Jeg må innrømme at jeg er UTROLIG lei av unger som sitter foran TV en i dag, det har jo vært et passelig dårlig vær i vinterferien; og dermed har de sittet der fra morgen til kveld...Og jeg blir så vannvittig lei! Favorittprogrammet er Hannah Montana, en amerikansk serie som er dubbet til dårlig østlandsk...Det er like før jeg kyler hele Hannah Montana ut vinduet, der hun står sammen med sin far Billy Ray Cyrus og snakker østlansk. Nei det skal bli greit å komme tilbake til hverdagen igjen:)
Men jeg glemmer nesten å si at det var virkelig kjempeflott i TV kroken hos deg. Ser ut til at du har plass til noen barn der også..? Jeg kan sende noen i posten til deg!

Linda sa...

HeiLene!Takk for hilsen.Deilig tvkrok hos dere.Nydelige speil.
Har prøvd å sende deg en mail,men det oppstår feil flere ganger.
Fortsatt god søndag!Klem Linda :))

Anonym sa...

Håper du har hatt en fin søndag, her har det vært skikkelig vår. Det ER så deilig! Sofa'n din er fin altså, har du kjøpt den på Skeidar? Hentet en katalog der, de har virkelig mye fint! Men vi må nok spare litt før vi kjøper no ny, det er jo bare 2 år siden jeg kjøpte min, men er blitt så lei den. Den er altfor mørk!

Anonym sa...

Det var virkelig en fristende tv-krok ja, der kunne jeg lett ha tilbringt noen timer ;) Synes speilene var fine sånn, de passet veldig godt inn med farvene :) Ha en fortsatt fin søndag! Synnøve

Cathrine sa...

Nydelig tv krok du har,hadd lyst å sette meg i den selv,hihi. Hvor har du fått tak i den tv benken? Har lyst på ny selv og den lignet på en kommodet jeg har sett på.. Har vært dårlig vær i dag å her,så vi har hatt ennda en liten bakedag. I dag ble det rundstykker.. Ha en fin søndag..

liven sa...

Hei:) Tusen takk for kommentar!!
Det er godt med litt trøst:O)
Det var en veldig fin tv krok du hadde der da!! Synest speilene passet så godt inn også!
Ønsker deg en fin kveld:O)

Gry sa...

Sånn en herlig tv-krok du har, Lene. Ser ikke så värst ut å få henge der å se på tv, fniss....og en kopp med noe godt i hörer vel til :-) Det er så mye fine slags sofaer å få tak i nå, det er liksom ikke noe problem å få en som passer for deg. Vi kjöpte ny for to og et halvt år siden, en hjörnesoffa med henholdsvis 3 og 4 sitteplasser. Hadde to tresetere för det, men det blev alltid sånn att du blev sittende med hodet på sakke å se på tv, og det er ikke noe särlig. Har aldrig värt noen fantast av hjörnesoffaer, men har kapitulert for det praktiske og for det faktum at alle i familien får god plass....

Jeg skjönner godt vad du mener med speilene.... Veit neimen ikke hva jeg skulle ha gjort... De er så fine som de er også....Ikke forhast deg du. Blir du drittlei til slutt, så er det jo rett å male de da, eller??

Kunne sikkert ha skravla på resten av kvelden jeg nå alltså, men har mye som skal pakkes ut etter turen. Må dessuten dusje og nå er tre stk ferdige, så nå må jeg passe på å få komme imellom, fniss...

Vi snakkes Lene! Klem på deg og ha en fin kveld min kjäre venn :-)

//Gry

Gry sa...

Vi hadde såklart hodet på SKAKKE....ha,ha...

Gry

Marianne sa...

Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg, Lene, det setter jeg pris på!
Skikkelig digg kosekrok, ikke minst smakfull. Ser ut til at utstyret er i orden, ja. Kjæresten min er også sjefen over teknikken i huset, jeg må innrømme at jeg har meldt meg ut. Men jeg er av typen som syns det er ok med knøttliten tv og bare en fjernkontroll...
Kveldshilsen fra Marianne

Christinas låvebutikk sa...

Hei Lene!! Vil begynne med å si 1000 takk for en så koselig hilsning på bloggen min-setter jeg stor pris på. Åh ..for en fin tv stue. Kjempeflott... Jeg syns det er så gøy å se at noen kan med interiør som du. Gjennomført og stilig. Ha en flott kveld videre!! Klem Christina:0)

silje-sin sa...

He he,jeg lot faktisk ikke merke til høytalerne,helt sant! Det var vel så mye annet fint som fanget oppmerksomheten:) Våre (mannens!) er nok like din manns,bare enda bredere.. Kos deg i TV-kroken ihvertfall:)

Sussen sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :-)
Alltid like koselig med tilbakemeldinger!
Superhyggelig sofakrok du har. God smak lyser lang vei! Kunne godt slått ihjel noen timer der ja:-)
Ha en skjønn søndagskveld videre.
Klemmer fra Tønsberg

Mrs.J sa...

å for en koselig tv krok. Skjønner godt at den er en favoritt krok. Likte veldig godt speilene som hang på veggen som de var. Gjorde seg veldig synes jeg akkurat slik de var ;)
bildet var lekkert!

Mita`s hjørne sa...

Den tv-kroken så jo bare hærlig ut da...
Blusen er kjøpt hos Lindex... de har mange slikke i forskjellige fasonger - Hulda viste også en type derfra...

Ha en koselig kveld...

Nette sa...

For en herlig sofa, den ser knallgod ut ja:) Flott multimedia-hjørne ellers også! Thalia`s malerier passer perfekt inn hos deg ja!

Tiril sa...

Hei Lene
Tror ikke der er noen butikk i Drammen som har kurvene, kansje Hødnebø har noe lignene, så de hadde åpnet en lekker butikk sist jeg var der.Vet der er en i Fredrikstad og en i Hønefoss. Ellers har søndagen gått med til stryking .Har ikke vært noe tur vær her, det har sildret ned så og si hele dagen.Har hatt besøk av barna, alltid koselig det vet du!! Ha en fin kveld videre..klem Tiril.

Minnelita sa...

Nydelig Tvstue. Sånn ville jeg også hatt det. Vi har to stk stoler og er fire personer, så vi sitter i fanget på hverandre når alle skal se noe sammen på Tv. Satser på en sånn sofa i nærmeste framtid. Ha en fin kveld. Takk for litt inspirasjon.;D

Silkeline sa...

Oj, her kunne jeg godt slengt meg nedpå merker jeg....hehe. Deilig sofakrok med alt innen rekkevidde.
Kjempetøffe speil.... så effektfullt med tre etter hverandre! Jeg synes de er flotte i den rustikke brunfargen jeg. Nydelig hjertebilde du har fått tak i hos Thalia, virkelig nydelig, og skikkelig flott til stilen din.

Aalerud Stall sa...

Se på Notting Hill og spy... Ja, jeg skjønner hva du mener; det er faktisk lov å le da :-)
Nå har vi akkurat sett ferdig Walk the Line, filmen om Johnny Cash. Jeg så den hos Gry i høst og den tålte godt å bli sett en gang til. Filmen kan virkelig anbefales!

Ha en flott uke!

Klem fra Britt :-)

ChatrinesLiving sa...

Heisann å go kveld i stua!:)
Å du som jeg misunner deg den turen!! Ta meg med!;)
Puh for en helg... jeg har fått betennelse i heklefingeren, WHAT!!! bittelite sår, akkurat der heklegarnet sitter...;) Men jeg hekler likevell;) Hehe
I skrivende stund har jeg akkurat kommer fra flyplassen, vært å levert datteren, vinterferien er over, og hun er på vei tilbake til oslo. Å det med mange tårer... ikke for å forlate mammaen sin akkurat nei, men hun mistet 2 av sine kompiser i bilulykke i helga, og vet du det er nr 3 og 4 i rekken på under 2 år. De er helt gale bak rattet disse gutta. 18 år å "spinnvill" sku man tru, men disse tok visstnok livet sitt sammen. Herregud... tenk at livet er så vanskelig for noen.
Jeg har hatt mange ungdommer boende hos meg de siste årene, der barneværnet har sviktet litt kan man si (ja de gjør mye fint barneværnet også altså), (ja akkurat nå bor det ingen her) Men i helgen har det vært snørr og tårer på mange av de... Så min "ekskusive" bloggetid kom først i kveld;)
Jaja, det er mye man skal igjennom skjønner jeg.
Så jeg er klar til å hoppe i kofferten din, og NYTE go vin på sydligere breddegrader;)
Akk ja, jeg drømmer i allefall!;)
Kos deg Lene, å ta vare på tiden (...unødvendig å si, for det VET jeg jo at du gjør;)
Nattinatt!
Klem fra meg:)

Marie sa...

Så koseleg tv-krok de har!

(((klem)))

My little footprints sa...

Hei Lene!
Jeg titter en liten tur innom deg før jeg tusler mot soverrommet for å ta meg en aldri så liten blund. Du har fått en Award av meg ;) Jeg vet du har fått den før, men du var en av dem jeg tenkte på først, så du får pent ta i mot den hihi ;)
For en herlig tv krok dere har! Den sofaen så jo bare så deilig ut! Tenker den er herlig å slappe av i! Stikker innom deg i morgen igjen jeg ;) Skulle ha sendt deg en aldri så liten mail også vettu ;) Klemmer fra Beth

Garden Angel sa...

Hei hei Lene!
Ja nå tør jeg ikke annet enn å luske meg forsiktig langs elva, kun med pocketkamera..hi hi:)))
Livredd for å møte et par, der mannen sier: " Der er hun!!!"

Hi hi, neida!
Pocketkamera ble bare med fordi jeg ikke gadd å drasse med meg det store. Fordi jeg var på jobben først...
Det andre får jo plass i lomma!

Men jeg angret litt, kan du si. Blir jo ikke så gode muligheter med det lille.

Hørtes jo deilig ut å sove lenge og spise en god frokost også da Lene!
Det kommer vel flere fine dager!
Så snille dere er, som stiller så mye opp for ungene! De er jammen heldige:))

Uken starer jo nydelig da Lene!
Med såå deilig vær på en mandagsmorra!!!
Ha en deilig og solrik mandag!
God klem fra meg(",)

Lena sa...

Deilig tv-krok!
Her skjønner jeg godt at det frister å slenge seg nedpå!
Du har det utrolig koselig må jeg få si!
Lunt og godt:)
Takker for alle dine koselige kommentarer hos meg også, til å bli glad av:)
Ha en super uke!

Nunne sa...

Sukk, så fin TV-krok....
Ser ikke så mye på Tv sjøl, men da Bonderomantikk gikk, da satte vi oss stille ned med kaffe foran skjermen (snakk om, gamle folk på over 50....;) og venta på å se om dem tippa ble valgt ut, haha. Men ellers var det en koselig krok dere har, velegnet til å slappe av med et håndarbeide og fin musikk og en liten Baileys til kaffen? Når helga kjem og mannfolka har fri, er det koselig å kunne slappe av sammen!
Ha ei fin ubrukt uke, Lene.

Randi sa...

For en deilig kosemose plass, der hadde jeg nok funnet meg til rette jeg også.

Vi har en litt for liten stue til og dele den opp så mye, men etterhvert håper jeg vi får plass til god stoler og en mindre sofa med større sitte/ligge bekvemmeligheter :)
Men først skal vi få en flatskjerm. For en vanlig TV tar sååå mye plass.Så det skal bli godt å få TV bort fra hjørnet.

Så må jeg takke sååå mye for den supre pakken du sendte til Julie. En STOR KLEM fra oss begge til deg. Du vet og glede andre du.

Ha en strålende mandag.

IngersATELIER sa...

Hei Lene, takk for hilsen... Her råder tett nese... rennende øyne og feberen herjer nådeløst:( Det går vel over, men slik har altså helga gått. Jeg er så nysgjerrig på hvor du har kjøpt de kurvpuffene dine? Ikke sikkert du vil røpe det, men det hadde vært praktisk i min lille leilighet!
Ønsker deg en flott dag videre!
Klem fra meg.(Uten smitte):)))

MODERN COUNTRY sa...

Heisann!

Så det er der du sitter og koser deg om kvelden! For en deilig "ploffe" sofa, som vi sier her :)) Deilig å slenge seg nedpå og synke helt vekk i. Der skulle jeg ligget vettu, og det langflat,hihi..
Du skal bare se meg, med tepper og puter, alt for å gjøre det så mykt og deilig som mulig. Fine og praktiske bord! Selv har jeg skaffet meg et bord med skuffer og hyller så alt lesestoff er innenfor rekkevidde. Det er veldig vitkig når stua er liten og huset er fordelt på 3 etg. Vil slippe å springe i trapper hele kvelden ja..

Synes speila var tøffe jeg, behold dem sånn. Vet du, jeg fikk litt Australsk beach følelse her inne, litt kontrast til alt det lyse og romantiske ellers i huset. Godt gjordt!!

Nei, nå skal jeg se om jeg ikke får voksa skapet. Håper det er tørt nå. Ha en super uke Lene, jeg kommer snart igjen!
klem

MODERN COUNTRY sa...

Å nei, nå glemte jeg selvfølgelig å si hvor vakre jeg synes bildene var da, heldige du!!
Herlig med denne verdenen. Her er det lett å finne unike og flotte produkter :)

Vi sees!

eie sa...

Hei Lene..Kjempe fin Tv-krok.du har.Skulle likt å ha en sonn!!
Dine speil synes jeg du kan ha slik de er:)Det er min mening.
Du har sikkert en mening om det selv tror jeg..Ønsker deg en god kveld.

Tidsmästarinnan sa...

jag förstår inte vad duppeditt betyder! :-D Men om det blir så fint om man har en sån man, då vill jag också ha en!!!
Kram
S.

Anita sa...

Nydelig tv-krok som alt annet du viser! Kanskje på tide og vise oss medaljens bakside også *ler*! Nå er det bilde av en kanin med hatt på bloggen min, til ære for deg! Selv om bildet absolutt ikke ble bra!
Ha en god kveld! klemmer fra Anita

Lovise sa...

Hei på deg. Skal ikke holde deg på pinebenken lenger...
Kanskje du trenger litt av dette når du skal ha eksamen?????
Klem.

Anonym sa...

Å så flott at du stikker innom med en liten hilsen selv om du har det travelt:) Tusen takk og gu så glad jeg ble:) Hi hi.
I dag reiste Jovi'en bort og da benyttet jeg dagen til å handle inn nye puter;) Offwhite selvfølgelig. Så no skal jeg pynte det fint til han kommer heim:) Kanskje jeg slenger inn et bilder på bloggen for å få gode råd;)
Skal hilse fra Gizmo'en og si at ha er så bortskjemt at han ikke spiser fisk!!!! Hi hi hi. Så det ble nygrillet kylling på han i dag. Det koste han seg fælt med:)
Ha en riktig god natt der nede i sør og ikke stress så mye for eksamenen. Det går helt sikker bra! Vi krysser fingrene for deg her oppe;) Om så vi må slå knute på oss, så gjør vi det;) Hi hi.
Natti natt Lene, og hils han Duppeditt-Jovien din fra oss:)
Gizmo sender med en varm klem her han ligger på fanget mitt og mæler:)
Klemziklemz:)

Gry sa...

Ville bare stikke innom min kjäre venn for å önske deg god natt!

Har hatt en slitsom dag, en sånn som har tatt alle krafter- men også gitt meg nye. Må bare gå og legge meg, men kan ikke gjöre det uten å ha kikka inn til deg, Lene.

Klemeliklem Gry

HildeS/Frøken Fryd sa...

For ein koseleg tv krok du/dåke har. Eg hadde kanskje sett meir tv eg også om tv stova mi var så innbydande som dette:)
Ha ei finfin veke Lene:)

Gry sa...

Men Lene, det var ikke meningen å skremme noen.... Ville bare forsöke gi en liten glimt av hva jeg har opplevd i dag....

Så lei meg for tanta di... Vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg forstår at det er helt uten håp nå...Det kan väre stor betydelse for henne å få rydde opp. La henne gjöre det och hjelp henne hvis du orker og hun vill det. Virker som det er viktig for henne å få gjort det.

Vi får snakkes mere i morra .-)

Vär glad og sov godt!

Klem Gry

Helene sa...

Den sofakroken din så uallminnelig god ut! Er redd jeg hadde fått litt for mange timer på soff`n dersom den hadde vært i min stue. Koselig og flott.
ps Nydelig musikk du spiller på siden din;0))

Lovise sa...

Miksturen er super til eksamen bare du ikke tar for mye....det blanke er alkohol....

Tiril sa...

Kære Lene,
74 kommentarer til nå, forstår det godt, du har en evne til å nå alle , folk blir glad i deg, det tror jeg jeg ble allerede første gang jeg leste din blogg, det var din tante du skrev om da, det gikk rett i hjerteroten, noen mennesker er bare sånn,du er et stort varmt menneske, og lille meg er så glaaad for å "blitt kjent med deg" .Takk LENE.

Gry sa...

Men du Lene, det er jo en skikkelig stress-situasjon du er i akkurat nå! Det ligger så mye jobb bak en vellykka eksamen og det tar mye tid og krefter å lese fram til dagen D. Ikke så rart att lunta er litt kortere da :-) Har vanskelig for å tenke meg at du kan bli särlig sint og utrivlig, men i de stilleste vann....fniss.

Godt med en ballast i form av en snill og god mann da, ha,ha..Jeg kjenner også en sånn en, hi,hi...som er så god å ha, hver dag faktisk. Ekstra godt var det å ha med han i går....

Er så fryktelig sliten i dag, men det er nok fremdeles reaksjon etter gårdagens spenning.

Jeg er så nysgjerrig på når du har eksamen og når du skal reise. Håper at du ikke bare drar avgårde uten noe som helst forvarsel!! Det er forbudt!

Lykke til (sagt det 100 ganger snart) på eksamen, når det nå måtte väre :-)

Stor klem til deg min kjäre venn!

//Gry

Lovise sa...

Hei vennen. Håper du ikke sliter deg ut med lesing. Kanskje jeg kan hviske noen råd, bare jeg visste hva slags eksamen denne gang....
Klem.

Anonym sa...

Hei Hei, helgen gikk ikke helt som den skulle desverre:(

Lovise sa...

Å, takk skal du ha. Synd at jeg ikke kan hjelpe med de fagene... er nok ikke mitt bord, men jeg kunne jo muntre litt innimellom i alle fall.

Du fortjener en ferie etter dette ja. Synd du ikke skal reise mandag for da hadde vi kanskje møttes på Gardermoen, for jeg skal besøke venninner i Horten og Tønsberg....

Er lite reisevant så jeg er litt spent. Skal innom på Cathgrines quiltestue og gleder meg til det. Tenk på alle de rosa stoffene som er der... ugh.

IngersATELIER sa...

Du er skønn du Lene... så vakkert du hadde skrevet hos Lovise... Engelen deg:) Kan sende deg det bildet med rosebladene i med en gang om du vil... så kan du bare betale det engang etter ferien om du vil! Ferie koster penger det... og det fortjener du til det fulle etter all lesingen og prøvene dine.
Jeg ligger bare rett ut, gjort det i tre dager... ja det er andre gang jeg har fått dette nå. Og jeg som aldri pleier å være forkjølt engang, skønner ingenting. Men prinsene til Anniche drar stadig med seg noe basselusker fra barnehage... jeg er nok ikke så vant med barne-basiller lengre sikkert...hi...hi! Jeg må bare lære å slutte å kline på de når snørra renner hos dem!
Fin kveld til deg venn!
Klem.

Lovise sa...

Det var nydelige nordlandsbilder, du. Du får hile fotografen. Hadde dere fortsatt 8,3 mil sørover fra Saltstraumen hadde dere vært her:)
Masse fine bilder å ta her, Meløy er kjent for å være en vakker kommune. Skryt skryt...

elin1976 sa...

Hallo!!! Sjekk kommentarene. Så flott. Men når det er sagkt. Du har et nydelig hjem:O)

Nunne sa...

Går det ann å få 83 kommenentarer på et innlegg? Artig! Du er populær, Lene..
Hils fotografen din. Har vært på tur med han i kveld. Festlige bilder! Nattaklem!

Anonym sa...

Ååå, den sofaen ser så god ut! Legge seg godt til rette og kose seg med et hyggelig TV-program f.eks. :D

Anonym sa...

Skulle gjerne slengt meg foran tv i den sofaen:0)

-Mitt lille rede- sa...

Ah...For en koselig Tv-krok du har!! Der kunna jeg godt å lagt meg nedpå noen timer ja :-D
Jeg hadde ikke villa malt de speilene, synes dem er fin som de er jeg!
Ha ei fin uke Lene! Klem

Anonym sa...

Utrolig flott tv-rom dere har, kjempefint! første gang jeg besøker din blogg, hei hei :)
Jeg må bare spørre om de kurvpuffene på hjul, hvor har du kjøpt de??? Vi er på jakt etter noe lignende skjønner du ... :) God søndag :)

mimiala sa...

Så koselig du har det. Er så morro at du slipper oss inn i hjemmet ditt:) Håper på å få snike litt mer.
Ha en super dag.