mandag 18. februar 2008

Skapblogger...

...er et noe udefinerbart begrep - eller kanskje ikke noe begrep i det hele tatt. Likevel - jeg snoket en gang rundt i denne bloggverdenen uten å gi meg til kjenne, uten egen blogg. Var jeg da en skapblogger?

Eller er jeg en skapblogger nå? En blogger - helt klart, men likevel ganske så annonym. Nåja, det skal kanskje ikke den helt store bloggransakelsen til for å finne ut hvem jeg er, men...

Jeg viser dere til og med noe så privat som soverommet mitt. Likevel føler jeg for å gi litt mer av meg selv. Litt mere uhøytidelighet, kanskje (selv om jeg igrunnen ikke tar meg selv så veldig høytidelig, hehe) - litt mere privat.

Jeg snakker ikke om å brette ut hele livet mitt - heller om å dele litt mer av Lene, mine tanker og min hverdag. Dette blir ikke like naturlig for meg på en åpen blogg. Derfor har jeg bestemt meg for å lage en lukket blogg. Lukket, men likevel mere åpen. Det vil nok fortsatt bli en del av samme innholdet som i dag, men kanskje høyere prioritet på andre ting. Hva nå det måtte være...

Jeg har fått så mange flotte venner i denne bloggverdenen, og jeg håper flere av dere ønsker å følge meg også på den nye bloggen (blir litt kjedelig å blogge bare for meg selv, hihi). Selv om dette krever at dere legger igjen mailadressen deres hos meg, slik at jeg kan åpne for dere. Jeg ønsker med dette slettest ikke å stenge noen ute, jeg bare liker å vite sånn nogenlunde hvem som har mulighet til å lese det jeg deler. Jeg har laget en egen mail: detbesteilivet@live.no, hvor dere eventuelt kan legge igjen mail adresse sammen med bloggnavn - men dette haster ikke (tenk deg om og gjør som du føler). Nå skal jeg først ha en ny eksamen i boks - deretter drar jeg på en to ukers ferie i begynnelsen av mars - og så er det tid for ny blogg, tenker jeg.


Kanskje kan dette kalles skapblogging?? Ja, jeg går muligens inn i skapet - likevel med formål om å komme mere ut av det.... Forvirret??? Ikke etter neste episode av soap - ehhh skap... Hihiii...

Ha en fin kveld - klem fra Lene.
Y

66 kommentarer:

Gry sa...

Jeg er med, det vet du :-D

Jeg, om noen, har full forståelse for at du skaper deg en stengt blogg. Vet ikke om jeg behöver utdype det noe mer egentlig.... Bare GO GIRL!!
Skal bli så spennende å fölge deg i fortsettelsen.

Når har du eksamen da, Lene? Syns du håller på som ingenting skal skje, jeg- så det er kanskje lenge igjen? Eller har du fotostatisk minne, så du bare scanner inn side for side,ha,ha... Till og med når du sover også?? Hi,hi..

Hvis det er näre forestående så vil jeg önske deg lykke til :-))

Også må jeg vite hvor du skal reise og når, ha,ha..Vil ikke gå glipp av noe jeg, vet du! Du har sikkert fortjent det, men jeg er så nysgjerrig på hva du/dere (ikke sant ?) skal...

Selv har jeg värt på yoga i em. Det var tredje gangen på seks dager, så snakk om at jeg har blitt bitt... Var helt nybegynner forrige onsdag (yoga-mestern kommer som inlegg snart) og har allerede lärt meg en del grunnleggende stillinger- så det föles så bra. I dag hadde jeg med meg to av barna, som fikk vente i lekerummet. De klarte seg veldig bra, storejenta var barnevakt for minstemann. Det blev likevel litt stressende (mann og eldste sönn var på hockeytrening og vi skulle mötes hjemme raskt etter min trening, for da behövde de bilen for å komme seg videre på neste aktiitet, puh...) så det blev litt stressopplegg- og da blev poenget med yogan borte... Men,men...litt trening av muskler gir det uansett og det fikk jeg med meg..

Ha en toppenkveld! Vi snakkes. Klem Gry

Gry sa...

De skulle videre på neste aktivitet, ikke noe annet! Er det muligens stressen som sitter i enda...??

Klemeliklem

Hulda sa...

Vil gjerne ha tilgang til din nye blogg i mars. Skal maile deg mailadr min. Så fine skap du viser! Selv har jeg valgt å ikke være anonym på bloggen, syns jeg får gitt mer av meg selv på den måten.

Gry sa...

Neimen så rart da, at vi gikk om hverandre igjen....

Lilla gumman betyr oftest lille vennen. Det er oftest noe koselig. Som allt annet kan det også brukes på andre måter og da gjerne litt nedsettende...Du vil ikke akkurat at sjefen (som selvsagt er en mann...) skal si Lilla gumman til deg....klappe deg litt lett på hodet og si "det her skjönner ikke du noe av". Er du med? SÅ lilla gumman fra deg til meg er helt
OK:-)

Klem Gry

Anonym sa...

Hei der - vil bare si at du har en veldig delikat blogg. Det er ikke ofte jeg bruker tid på interiørblogger, men din er ett unntak.

Lovise sa...

Hei vennen. Hyggelige endringer du har tenkt å gjøre. Gleder meg til å følge med deg i en litt mer privat form.
Og skap, det er herlig det..
Skulle ønske jeg hadde mer plass i huset til flere flotte skap. men de hadde vel blitt fulle av ting og tang fort tenker jeg. Tenker på alle de fine skapene på det nye fine badet.....trodde ikke jeg skulle finne på nok å ha i dem, he he....
Klemmer!!

Gry sa...

Em = ettermiddag, så er den saken forklart! Ikke så avansert alltså...

Du, jeg vet ikke hvordan det er med yoga og gamle bestemödre, hi,hi...men ärlig, jeg kan spörre instruktören neste gang. De er jo utdanna så de borde kunne svare. Det hadde sikkert värt noe for deg også.

Kjenne igjen skippertakmennesket. Både Britt og jeg er sånne... og de har alltid gått bra på skolen, så det behöver ikke väre dumt det :-)

Ikke det minste missunnelig på sydenturen din, neida. Lengter etter sol og varme. Men vi reiser om ikke så alltfor lenge till Roma, bare jeg og M(aken). Det skal bli godt!

Ha en fortsatt fin kveld! Klem Gry

h.espe sa...

Hei på deg Lene!
Selvsagt vil jeg være med deg videre - du er jo favorittbloggeren min!!! Ville være trist å si adjø nå!

Tusen takk for at jeg blir invitert også, det setter jeg stooor pris på :O)

Gleder meg til mange hyggelige stunder fremover :O)

Stor, stor klem fra Hildegunn

elin1976 sa...

Kommer ikke inn på den mail greia....her er min mail:O)
elin.hakvaag@lyse.net. Ikke glem meg slik at jeg kan logge meg inn og lese alt det du bedriver tiden med:O)

Mummimamma sa...

Hei!
Jeg vil veldig gjerne bli med deg inn i din nye bloggeverden også, hvis jeg får lov.
Jeg er blitt så glad i både deg og bloggen din, vil ikke miste deg nå...snufs :)
Klem fra meg

Sender deg mailadressen min etterpå jeg.

Helene sa...

Hei
Klart jeg vil være med deg videre.
Min mail er helene.sivertsen@norgespost.no

Pernille sa...

Jeg er med om jeg får:) Skjønner veldig godt at du vil ha "litt kontroll" over ny-bloggen din;)

Gu du må ha det vakkert hjemme hos deg!!! Tenkte at du hadde vist fram det vakreste i din bolig på tidligere innlegg, og hva finner jeg ikke her i dag da!! Skjønner ikke hvordan du klarer å få det så koseligt!! Alle bilder bare er sååååå flott og så koselig at det er rett for jeg begynner å rive både vegger og kaste møbler her. Hi hi hi. Tror Jovi'en begynner å bli engstelig der han sitter;) Hi hi hi.
Du må ha en skikkelig god eksamen og jeg holder tomlene oppe for deg!! Gu så hærligt det blir for dere med en ferie etterpå:) Dere skal sikkert finne dere et romantisk reisemål på en øde øy;)
Jeg er med dere i tankene:)
Men vi snakkes vel før den tid!
Ha en riktig god natt og sov godt Lene:)
Klemziklemz

elisabeth sa...

Oj, jeg var sikker på at du hadde lappen på sykkel, men derimot strikkhopp...hmmm!
Jeg henger gjerne med videre vet du, og lykke til med eksamne:)) Tvi, tvi!

Unknown sa...

Hejsan Lene!
Som vanligt visar du helt makalöst tjusiga bilder, ditt hem är helt bedårande.
Jag har därför gett dig en utmäsrkelse som du har att hämta på min sida. Ha en go vecka! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

h.espe sa...

Hei på deg på mårrakvisten....

Tji, hi... Kjenner til denne følelsen av å levere noe som - etter eget hode - ikke er "perfekt".. Tror kanskje vi kan være veldig like der, hi, hi... Selvsagt - du kan si at jeg er en nybegynner, men synest bildene dine var jo fine jeg :O)

Du har virkelig et nydelig hjem, Lene - bildene fra "skapblogg innlegget" viste bare et "nytt herlig hjørne" av hjemmet ditt :O)

Så du skal ha eksamen snart... Tvi, tvi..!! Forstår at det blir mindre tid til blogging da - hyggelig iallfall om du stikker innom om du får tid.

Ha det fint til vi "snakkes", og lykke til med eksamen (..når skal du i ilden?)

Klemmers
Hildegunn

Garden Angel sa...

God morgen Lene!
Takk for alle de koselige mailene igår:)
Nydelige bilder du viser her. Lekkert skap!
Ønsker deg en fin tirsdag! Her skal det bli "frustrerte fruer" på skjermen ikveld...hi hi. Til min manns store fortvilelse!!!
Han har mer enn nok med sin egen frustrerte frue...he he..Som du allerede har fått oppleve et snev av..ha ha ha...(gapskratter og rødmer)..
Sender deg en mail etterpå jeg.
God klem fra meg(",)

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Å guri, det hadde jo vært synd å ikke fått fulgt med deg videre. Så jeg sender deg mail jeg;)
Så ønsker jeg deg en superfin dag, før jeg stikker ut en tur og tar en kaffe med min søster:)
Klem fra meg:)

Silkeline sa...

Så nydelig skap, og du tar jo så flotte bilder også! Skulle gjerne hatt sånne skap overalt jeg, men her er det liten plass desverre.

Jeg vil veeeeldig gjerne følge deg videre, håper jeg får...... Bloggen din er så nydelig og den har blitt en av mine absolutte favoritter, så det hadde vært synd å ikke kunne kommet inn hit mer...

Ha en flott uke Lene, og lykke til med eksamenslesing:)

Lena sa...

Jeg vil også veldig gjerne følge deg videre!!
Ville være veldig synd å ikke fortsette,jeg er såå glad i din blogg:)
Klem fra Lena

Aina sa...

Nå har jeg sendt deg mail og håper jeg får følge med videre..inn i skapet;0)
Nydelige bilder av skapet ditt forresten!
Klem fra Aina.

Anonym sa...

Jeg håper jeg også får være med deg vidre. Får slik ro i sjelen når jeg er inne hos deg. Nydelige farger, bilder og ord. dette skapet ditt var flott. Masse fine detaljer både utenpå og inni....

Ønsker deg en god dag!

☆Therese sa...

Jeg har jo ikke "kjent" deg så lenge, men jeg håper jeg får være med deg videre alikevel.
Sender deg mail adressen min i kveld og krysser fingre :-)

Skapet du viser er nydelig, jeg ønsker meg et sånt!!
Og du har ingenting og bekymre det over, innlegget og bildene er superfint.
Ha en god dag.

Randi sa...

Du må gjøre det som føles rett for deg. Håper jeg kan få være med deg i den ny bloggen din etterhvert.

Mange klemmer fra Randi

Kreoline sa...

Forstår godt ditt valg, kanskje dette også er noe for meg, jeg tenker hver gang jeg legger inn et innlegg, slutte eller fortsette? er i stor tvil. Jeg følger også med deg videre på den skjønne bloggen din. Ha en flott uke.

MOONLOVER´S sa...

Det var ett fint vitrinskåp du har. Ha en fin dag. Det blir så fin musik när man går in på din sida=) Man finner ro att titta på dina bilder=). Ha det så bra. kram

Tidsmästarinnan sa...

såklart jag vill följa dig om jag får!
Jag skickar ett mail till dig.

Ditt skåp var ljuvligt!
Glada hälsningar
S.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kan forstå du vil gå inn i en "lukket blogg". Jeg vil ikke være for personlig, og forteller selvsagt ikke alt på en blogg alle kan ha tilgang til, så jeg har vurdert det samme. Valgte å lage en interiør-blogg, og heller dele viktigere ting i livet med de nærmeste. Ha en flott dag! :O)

Anne-Berit sa...

Å guri,panikken tar meg nå,blir du ikke å finne her mer da? Vet ikke om du vil ha ei gammel kjerring med deg videre,men jeg har veldig lyst å følge deg videre,du har jo den koseligste bloggen jeg vet om,og jeg kommer til å savne deg såå.Nydelige bilder fra deg som vanlig,og sååå kos musikk.Lykke til med eksamen og ha en kjempefin ferie etterpå,klem fra meg:o)

Tiril sa...

Klart jeg vil være med deg videre Lene, sender deg mail.adr. Føler meg og som en skap blogger,så jeg skjønner hva du mener.
Tvi tvi med eksamen .og en kjempe god ferie .
Komme til og savne deg på bloggen da.
Klem Tiril:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jammen s� klart jeg blir med inn p� ny blogg ! Tvi tvi og break a leg p� eksamen! Sender deg mailadressen min p� din splitt nye snailmail. ;o))))
Klem

Tiril sa...

Var noe som gikk galt når jeg skulle sende min mail.adr. enten får du den opptil flere ganger, eller ikke i det hele tatt. vet ikke hva det var som gikk galt.

Lykke sa...

Hei på deg.
Jeg vil gjerne følge med deg videre, hvis jeg får lov, da..
Lykke til med eksamen!
klem fra meg:)

Anita sa...

Jeg har lurt litt på hvorfor noen lukker bloggen sin, men nå skjønte jeg det;o) Jeg har sendt deg mail adressen min, og vil selvfølgelig være med! Lykke til med eksamen, og kos deg videre! Klemmer fra Anita!
Ps! Idag kom løsningen på bordet, men hatte mysteriet løses først til uken!

Gry sa...

Ha,ha...skal bli spennende å se hva som finns der "under ytan" når du stenger bloggen, fniss....Monsteret Lene sjokkerer vilt, eller noe i den stilen ;-)

Ja, jag liker godt å snakke om reelle ting, hverdag- men også drömmer. Livet i stort og smått. Like gjerne tanker som ting, vennskap, glede og sorger. Kompott.

Det er ganske stor forskjell på livet i Norge og i Sverige, tross alt. Vi tror nok at det er större likheter mellom landene enn det er. Intressant å se dette med egne öyne, jeg som har bodd, jobba, levt og konvertert....(til svensk statsborgerskap). Vi kan ta det i stengt miljö, ikke for at jeg ikke kan stå for mine meninger (ha, ha....DET har du nok skjönt, fniss), men for at jeg ikke orker akkurat nå.

For öyeblikket sitter jeg såklart her og snakker med deg (greit med monolog alltså), har et glass vin ved min ene side og en skål med chips på min andre. Ikke er det lillelördag, ikke noen spesiell anledning, men bare en hyggelig kveld. Livsnytern Gry takker og bukker, ha,ha... Fra vinduet her ved datan ser jeg ut over en del av byen hvor det er mye gamle hus, to bydeler skilles med elven, folk som jobber på sykehuset har parkert på vår gate og kveldspersonal syns til rett som det er. Det glitrer så fint i vannet og det er så fint med alle lys og biler og busser. Lyriskt, ikke sant. Saken er den at jeg trives veldig godt i byen. Behöver ro og stillhet også, men det har vi mye av og lett tillgang til.

Jeg har fått mye respons på det siste inlegget mitt og må nå vandre videre til de andre som lagt igjen kommentar.

Ha en superfin kveld, kjäre Lene. Vi snakkes :-D Klem Gry

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei Lene.
Eg vil gjerne vere med deg inn i "nybloggen" om du vil.
Nydeleg bilete du viser her av skapet ditt, det hadde så vakre bein:)
Masse lukke til med eksamen:)

Gry sa...

Lööv U 2, fniss....Gry skal IKKE ha mere vin, ha,ha..

Klem

My little footprints sa...

Hei Lene!
*skrur opp volumet*
Men hvor i ALLE DAGER er lutten? hahahaha *ler* Til og med pus lurte nå.. hihihi..
Den er veldig fin denne også, mer behagelig ;)
Så du skal åpne en ny blogg? Jeg håper jeg blir invitert med inn ;) Skal sende deg en liten mail jeg ;)
For et nydelig skap du har, så nostalgisk.
Og du? Hadde jeg rett? Hadde jeg virkelig rett? det var jo bare såååå utrolig morsomt da! hihi.. Jeg visste det nok, du eksosrype? HA... ;)
Ønsker deg en fortsatt herlig uke!
Klemmer fra Beth

MODERN COUNTRY sa...

Hei du!
Nå har jeg sendt deg en mail. Først ble jeg litt redd for hva som måtte komme. Trodde nesten dette var slutten på denne herlige bloggen. Så godt å høre at du åpner nye dører! Så spennende :))

Skapet ditt, ja hele hjørnet egentlig, var så flott! Satt og tittet lenge på den fine låsen. Detaljer som skaper personlighet.
Huset ditt er så lyst, romantisk og vakkert!

Ha en forstatt super uke Lene!
klem

silje-sin sa...

Hei Lene:) Forstår deg godt jeg,og har faktisk vurdert det samme selv! Jeg vil veldig gjerne følge deg videre,mailadr mi er: siljewest@hotmail.com. Lykke til med eksamen:) mange klemmer fra silje.

Nunne sa...

Kjære vene, så spennende, jeg vil være med, når jeg bare får lov. Tusen takk for tilliten til oss bloggvenninner!Selv om jeg er ny i "gemet" er det veldig koselig å få bli med deg i ny bloggverden.
God dag til deg, jeg antar min kommentar er nr.40 så du skjønner vel at vi er med deg!
Klemmer fra Nunne

Marie sa...

Festlig skapinnlegg! Eg blir gjerne med i det "lukka selskap" (eller skal eg heller seie inn i skapet) om eg får lov. Legg igjen adressa mi på mailadressa di ein av dei næraste dagane.

Så vann eg ikkje konkuransen denne gongen...men eg hadde rett! Det er det viktigaste, hehe

Ha ein fin dag :)

Hilsen fra landet sa...

Liker skap-bloggingen din jeg da... ;-) Må jo legge igjen kommentar så jeg ikke blir skap-blogger! :fnise:

Inger sa...

Du har en fantastisk flott blogg som jeg besøker både titt og ofte. Håper jeg kan få lov til å være med deg videre :o) Lykke til med eksamen!

My little footprints sa...

Hei vennen!
Nå har jeg fått dagens dose av lutten hihi ;) Gå inn og skjekk denne herlige versjonen av sangen. Den får iallefall mine tårer til å dukke opp i øyekroken min ;)

http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE

Ønsker deg en herlig dag! Vet du? Denne sangen du har nå er også herlig ;)))

Klemmer fra Beth og pus ;)

Emmeline sa...

Så spennende at du går over i de lukkede bloggkretser. Det er jo egentlig ikke så vanskelig å finne ut hvem de hemmelige bloggerne er dersom man jobber litt med saken. Jeg har iallefall blitt gjennomskuet av to Nancy Drew jenter, hehehehe... Men det er jo bare koselig! Jeg har slitt litt med å klare å komme meg inn til Gry, men satser på at jeg etterhvert vil få litt mer svung på dette med lukkede blogger;)

Jeg vil SELVFØLGELIG være med deg videre!!! Klart det. Skal sende deg en epost med det samme:)

LEKKERT innlegg foresten:) Som vanlig selvfølgelig. Flotte skapbilder, lyst og lekkert og stilig skap syns jeg!! Ha en fin dag!! Og lykke til med eksamenslesning forøvrig. Er jo spent på hva du skal ha eksamen i? Men det er vel et spørsmål man stiller på den lukkede bloggen kanskje???

Berit T sa...

Hei Lene.
Det er en fryd å være her hos deg.
Alt er så gjennomført! Nydelig skap du viser, flott musikk, ja alt.
Håper jeg får være med deg.
Mailer deg.

Ønsker deg all mulig lykke til med eksamen!!!
Stor klem fra meg.

eie sa...

Jeg føller også med deg i din nye blogg,om jeg får det....
EN god kveld ønskes Eie!!!

Aalerud Stall sa...

Hei Lene! Jeg vil veldig gjerne være med deg i din nye blogg :-) Om jeg får det er en annen sak; det er opp til deg å bestemme.
Jeg har vært syk og fraværende noen dager og gått glipp av en hel del, ser jeg... Jaså, så du har vært avbildet i Se & Hør? Nå er ikke jeg den ivrigste leseren så det må jeg ha misset :-) Når det gjelder motorsykkeldrømmen din; det høres ut som min egen drøm! Jeg tok ikke motorsykkel-lappen da jeg var 18 for da hadde jeg ikke fått førerkort av mine foreldre (feiging, tenker jeg nå, for jeg kjørte opp som privatist så mitt førerkort kostet 2200, -!!! Ja, det er sant og det var i 1988). Min mann fikk samme ultimatium av sine foreldre og valgte motorsykkel-lappen så han har den; litt surt egentlig... Uansett har jeg ikke gitt opp den drømmen altså! Får aldri tid om sommeren, har tenkt å gjøre det flere år nå, men før eller siden vet du :-)
Som du vet er jeg USA-fan og liker det som bråker litt og har sjel, derfor skal jeg ha en gammel Harley Davidson; uten å være Harry (ok, kanskje litt da...) og definitivt uten å være Hell`s Angels! (En engel med skit på vingan er en annen sak...)

Ønsker deg en fin-fin kveld!

Klem fra Britt :-)

P.S Jeg er veldig positiv til lukkede blogger, for da er det litt enklere for oss medbloggere å være med åpne i kommentarene. Tror ikke jeg kommer til å lukke min enda, men når jeg får laget min egen hjemmeside for stallen vil nok det skje!

Lemi sa...

æ e me!!! vis meg veien t skapet!

RANA sa...

Ljuvliga bilder!

Cathrine sa...

Skjønner godt at du vil ha litt mere kontroll. Har ikke vært så lenge i bloggverden selv. men har veldig lyst til å være med deg videre,håper du også vil det....Sender deg mailadr min
klem

Garden Angel sa...

Hei kjære venn!
Jeg må bare få takke deg her inne på bloggen også!
Tuuuuuuuuusen hjertelig takk for den fine, eller rettere sagt alle de fine gavene jeg fikk i premien!
Det er jo bare helt overveldende!
Du er jo bare sååå snill!
Håper du får ro til å lese til eksamen!God natt til deg:)
Good klem fra meg(",)

Gry sa...

Prestasjonsangst skal du ikke ha! I hvertfall ikke over eggene, ha,ha.... Du har ikke sett de live, så det så!! Jeg må jo stå for at jeg liker ting som ikke er helt perfekte- så da får vel eggene ligge framme da :-D

Syns det er så göy med lilleman som har sin fantasi. Det kan gå litt overstyr iblandt, men det er mest morsomt!

Så flink du er som leser og leser.... Er helt sikker på at du får med deg mere enn du tror! Sånn pleier det väre med meg, og jeg kan se endel likheter mellom oss.... Jeg tror også alltid at det har gått skikkelig dårlig. Når jeg får resultatet så har det ikke det, men det er vel en slags prestasjonsangst som trykker ned en når presset er stort, ikke vet jeg...

Lykke til (er det denne uka?)! Jeg er sikker på at du fixer det her galant :-D

Massevis av klemmer til deg, min venn! Sov godt! //Gry 8-)

IngersATELIER sa...

Kjære.. vakre vene... søte deg! Er det så lenge sia jeg var her! Det er nok for at jeg har hatt det så travelt med "VÅREN"!:))
Håper jeg får bli med på "lasset" jeg også min venn. Kan ikke tenke meg bloggverdenen uten deg jeg. Det er som Inger skriver... Ro og harmoni av og besøke deg her! Skapet ditt var nydelig, men det er alt du viser oss.
Det er mange "skapbloggere rundt forbi Lene... Og hvem de er vet ikke jeg. Skapblogger er vel en som ikke gidder og legge igjen en hilsen! Du er kjempeflink til det. Når jeg skriver om dette.. så er det fordi jeg la merke til at jeg har hatt 60 besøk... i dag, ikke en eneste hilsen... Vet ikke hva annet jeg skal si.. enn at jeg også kommer til og gjøre som deg med min blogg!
Masse klemmer og en flott natt fra meg!

Anonym sa...

Heia Lene...

Ja hvem er ikke inne hos Lene å titter og leser på det hun skriver om sine tanker og deler liit om seg for oss. Og ikke minst tar de flotte bilde som er veldig vakkert for vårt øye..

Eg vil gjerne følge deg videre!!!

Lykke til med eksamen og kos deg på ferien...

Syersken sa...

Hei der, har ikke følt deg så lenge, kun den siste tiden, men setter stor pris på bloggen din, den gir en sånn koselig stemning. Vil veldig gjerne følge deg videre..

Tone Lindblom-Brunes sa...

forstår hva du mener, har värt inne på tanken om en ny blogg selv, for å få skrive om helt andre ting. Kjenns på en måte som om man vil begynne om på nytt da. Just nå skriver jeg mest i alle fall, for jeg har ikke tid å ta bilder over alt, og egentlig er jeg nok mer en "skriver" i alle fall. Lykke till med eksamen og reise, legger inn mail.
Filuri

Laila sa...

Jeg vil gjerne få bli med inn i det skjulte...
Jeg har tenkt på det samme selv, så vi får se...

-Mitt lille rede- sa...

Hei!
Jeg vil gjerne være med videre ja, så klart :-) Alltid kjekt å komme til bloggen din :-)
Klem

MOONLOVER´S sa...

Trevlig helg på dig, hoppas att du mår fint=) kram

GAWO sa...

jeg vil gjerne følge deg videre om du gir meg lov. Min E-mail adresse er on.2.w@hotmial.com

GAWO sa...

huffda, her ser jeg at jeg har klart å skrive en liten feil i mailadressen. Det skal så klart stå: "hotmail" ...for ellers kommer du ikke fram til meg. Prøv igjen er du snill :-)

. sa...

Hei!

Jeg kjenner deg ikke. Men kom inn på bloggen din via en blogg. Jeg er bare så kjempe nyskjerrig på åssen du får til den fine bakgrunnen din(med de blomstene) og den skrifta. Har blogg selv. Men er så kjedelig å bare ha en ensfarget bakgrunn. Jeg håper du vil svare meg på det. Tusen takk =)

Min lille krok i verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Min lille krok i verden sa...

Hei

Jeg har forelsket meg helt i Cheri Blum asjettene i bloggen din og lurer på hvor du har kjøpt disse. De er bare såå utrolig nydelige. Takk for titten i din koselige blogg :-)

Anonym sa...

Hej! bara måste fråga - vad är den fina musik i från - artist då som det låter på din blogg?!
mvh liene