onsdag 27. februar 2008

Bare...

...seks dager igjen - så er dette skuet som møter oss hver morgen i 14 dager.

Nettbilder i hele innlegget

Det er kanskje ikke nødvendig å fortelle at jeg gleder meg - lengter etter sol, strand og sand mellom tærne. Og ikke minst avslapning og dovne dager.
*

Dagene er travle for tiden, og det blir bare et kjapt innlegg fra meg i kveld. Men her er det altså bare å slenge seg med. Flyet har jo ikke lettet enda. Hahahaha - hadde vel ikke blitt mye til dovne dager med bloggdamene på tur. Men et herlig minne for livet - garantert!!! Så finn fram pass og bikini, damer - Espania - here we come!!!

*

fredag 22. februar 2008

Tvkroken...

...er favoritten hjemme hos oss, selv om vi sjeldent ser på tv. Men verdens beste knøsofa frister likevel.

Dere har kanskje forstått at jeg er gift med en duppeditt-mann, og at det tekniske er i orden her i huset. Multimediahjørne kan vel dette kalles - her er alt koblet opp mot hverandre.

For øyeblikket er det Tiril`s blogg som besøkes. Jeg trenger nemlig noen kurver til hyllene i tvbenken, og slikt har Tiril i butikken. Det hoper seg opp med allverdens duppeditter i form av fjernkontroller, mus og tastatur, og dette vil jeg gjerne gjemme unna i kurver. Musikken din, Tiril, går over høyttalerene. Her spilles forøvrig veldig ofte også annen musikk.


Jeg har lenge lett etter noe til veggen bak tv`n. Jakten endte inne hos Atelier-Thalia. Hjertebildet hennes kunne ikke passet bedre - og jeg har inne bestilling på et til som kan henge sammen med dette.



Fargene i bildet er heeelt perfekte, og trehjertene i vinduet tas opp i det. Nyydelig, Thalia - jeg gleder meg virkelig til neste bilde.


Kurvpuffene går på hjul, og fungerer både som bord og oppbevaring.

Og så klarer jeg aldri å bestemme meg for om disse speilene skal males eller ikke. Speilene er tøffe som de er og jeg liker veldig godt dette røffe og maskuline som kontrast til all den antikhvite romantikken - så vi får se.

Men nå er det helg og knøsofaen er inntatt. Til og med tv`n står på og gullrekka ruller på Nrk. Håper dere storkoser dere, hele gjengen - jeg ønsker iallefall en riktig god helg!

*

onsdag 20. februar 2008

Gurimalla....

...så herlige damer dere er, da! Og jeg som trodde de fleste ville synes jeg var den sære skrulla etter skapinnlegget mitt under!! Ja, ja - kanskje synes dere det, men henger med likevel - og det er det som er såååå supert!! Juhuuuu - jeg blir ikke alene i verden!!!

Har liten tid til blogging om dagen - og absolutt ikke tid til nytt innlegg - så jeg satte darlingen til å fotgrafere rosene dere skal få!! Nyyyyt!!! Jeg tar godt vare på alle mailadressene, og åpner for dere når nybloggen er oppe og går i løpet av mars.

Isteden for å skravle så fælt selv i dag, overlater jeg ordet til Lille meg. Den 24. januar la hun ut en nydelig, liten historie som jeg ikke glemmer. Klikk dere inn HER og skroll ned til "Noe å tenke på". Lille meg har gitt meg litt av hvert å tenke på, derfor sender jeg henne awarden hun gav meg i retur. Vel fortjent!


Tusen takk også til Romantiska hem for "Spread the love" awarden, som jeg også har vært så heldig å få før!

Ha noen flotte dager, alle sammen - og ta med dere roser og en klem fra denne skrulla!

*

mandag 18. februar 2008

Skapblogger...

...er et noe udefinerbart begrep - eller kanskje ikke noe begrep i det hele tatt. Likevel - jeg snoket en gang rundt i denne bloggverdenen uten å gi meg til kjenne, uten egen blogg. Var jeg da en skapblogger?

Eller er jeg en skapblogger nå? En blogger - helt klart, men likevel ganske så annonym. Nåja, det skal kanskje ikke den helt store bloggransakelsen til for å finne ut hvem jeg er, men...

Jeg viser dere til og med noe så privat som soverommet mitt. Likevel føler jeg for å gi litt mer av meg selv. Litt mere uhøytidelighet, kanskje (selv om jeg igrunnen ikke tar meg selv så veldig høytidelig, hehe) - litt mere privat.

Jeg snakker ikke om å brette ut hele livet mitt - heller om å dele litt mer av Lene, mine tanker og min hverdag. Dette blir ikke like naturlig for meg på en åpen blogg. Derfor har jeg bestemt meg for å lage en lukket blogg. Lukket, men likevel mere åpen. Det vil nok fortsatt bli en del av samme innholdet som i dag, men kanskje høyere prioritet på andre ting. Hva nå det måtte være...

Jeg har fått så mange flotte venner i denne bloggverdenen, og jeg håper flere av dere ønsker å følge meg også på den nye bloggen (blir litt kjedelig å blogge bare for meg selv, hihi). Selv om dette krever at dere legger igjen mailadressen deres hos meg, slik at jeg kan åpne for dere. Jeg ønsker med dette slettest ikke å stenge noen ute, jeg bare liker å vite sånn nogenlunde hvem som har mulighet til å lese det jeg deler. Jeg har laget en egen mail: detbesteilivet@live.no, hvor dere eventuelt kan legge igjen mail adresse sammen med bloggnavn - men dette haster ikke (tenk deg om og gjør som du føler). Nå skal jeg først ha en ny eksamen i boks - deretter drar jeg på en to ukers ferie i begynnelsen av mars - og så er det tid for ny blogg, tenker jeg.


Kanskje kan dette kalles skapblogging?? Ja, jeg går muligens inn i skapet - likevel med formål om å komme mere ut av det.... Forvirret??? Ikke etter neste episode av soap - ehhh skap... Hihiii...

Ha en fin kveld - klem fra Lene.
Y

søndag 17. februar 2008

Hvem...

Nettfoto

...sier at romantiske jenter og motorsykkel ikke passer sammen?? Hihihi... Jeg hadde en drøm om å ta sykkellappen i min ungdom, men det ble aldri noe av. Og i dag storkoser jeg meg på landeveien - i bil.

Det var det flere av dere som gjettet. Utrolig festlig å lese herlige resoneringer, og jeg fikk meg mang en god latter. Tusen takk!

Jeg skrev ned navnene på de som svarte riktig...

...og overlot trekningen til min mann. Han lukket øynene og blandet godt før han trakk.

Og vinneren er:

Gratulerer så mye, Garden Angel! Og tusen takk til deg og alle dere andre som deltok!

Jeg har også veldig lyst å sende en trøstepremie til Julie, Randis datter. Hennes kommentar til maratondansen var at "aldri om noen kunne danse sååååå lenge!" Men, vet du, Julie - jeg havnet bare på 6. plass i denne konkurransen (hælen min slo seg heelt vrang, og jeg måtte gi meg). Han som vant satte ny guinnesrekord - han danset i hele 90 timer! Sammen med premien din, Julie, sender jeg deg en kopi av Se og Hør utklippet fra den gangen. En ung utgave av meg selv er også avbildet der, hihi.

Ha en finfin kveld - og ei riktig god uke, alle sammen!!!

***

fredag 15. februar 2008

Konkurranser...

...er noe av det morsomste jeg vet. Og bursdag på bloggen var jammen meg moro, det og. Anbefales - juhuuu!!! Jeg har vel aldri fått sååå mange bursdagshilsener før!! Dere er en fantastisk gjeng - tuuusen takk!!! Og så jeg - som snøt dere for selskapsleken. Men det er ikke for sent ennå, vel? Det er jo helg!!!

Jeg har storkosa meg i kveld og pakket inn presang til en av dere som svarer riktig. Og konkurransen er rett og slett en utfordring jeg også tidligere har tatt - men jeg lovet Eie å ta den igjen, dog med en liten vri. Jeg forteller syv sannheter jeg er mer eller mindre stolt av - men jammen har det ikke sneket seg inn en aldri så liten løgn. Så da er det opp til dere - kjære bloggvenner - å avsløre løgnen. Here we go:

1. Jeg har fått skriblerier publisert i både bok, ukeblader, aviser og på radio. Hihiii - og nå også på blogg.

2. Jeg har vært avbildet i Se og Hør.

3. Jeg har fremført egenkomponert julesang ved en julegudstjeneste - sang og spilte piano.

4. Jeg har hoppet i strikk.

5. Jeg kjører motorsykkel og kan nesten ikke vente til våren med å få sykkelen ut på veiene.

6. Jeg eeeelsker å danse - og min rekord i maratondans er 36,5 timer.

7. Jeg har danset på scenen i Oslo Spektrum sammen med denne gjengen:

Leningrad Cowboys (nettfoto)

*

Jepp - tygg på den, dere - hihiii! Og ha en herlig fredagskveld og ei god helg!

*

Søndag: Helluuuuu - deilig dag i Drammen, så vi drar ut på tur. Og så gleder jeg meg masse til å trekke gevinsten i kveld. Rundt åttetiden, tenker jeg. Kos dere!!

***

torsdag 14. februar 2008

St. Valentine...

...ble henrettet den 14. februar 270. Hans eksistens er bekreftet av arkeologer, men historiene om hvorfor han måtte bøte med livet varierer. Jeg liker best legenden hvor han trosser Keiser Claudius, som nektet soldater å gifte seg. Han kastes i fengsel og forelsker seg i fangevokterens blinde datter. Før han går i døden skriver han et brev til henne og undertegner med "din Valentine". I år 496 reserverer Pave Gelasius den 14. februar til minne og ære for St. Valentine.


Rosene er fra meg selv til min kjære. Og tenk for et lykketreff - jeg har jo så fantastisk stor glede av dem også selv - hihi.... Den nyyydelige lykten har jeg fått i gebursdagsgave av min mann. Valentines dødsdag ble min fødselsdag noen år senere.
Y

Rosene er også til dere for sååå masse koselig og positiv respons på avisartikkelen i forrigje innlegg. Jeg håper artikkelen kanskje har åpnet døren til denne bloggverden for noen som får like stor glede av den som jeg har.
Y
Ha en strålende Valentinesdag!!!
Y

søndag 10. februar 2008

Morsdagen...

...er snart til ende. Jeg håper dere alle har blitt stelt riktig så pent med, og at dagen har vært fin.

Klikk på bildet for å få det større

På tampen av helgen vil jeg bare vise dere en artikkel fra Stavanger Aftenblads boligbilag fredag. Veldig moro, og jeg føler meg beæret over å ha vært på trykk sammen med Nina og Bodil Bo`s flotte blogger.

Ha en herlig uke - og tusen takk for alle koselige kommentarer!

Klem fra Lene.

Y

fredag 8. februar 2008

Årets...

...første sommertopp er i hus. For en deilig følelse!!! Har lengtet sååå lenge etter at butikkene igjen skulle fylles opp med duse, lette sommerfarger!

I dag er det sommeren på forskudd - jeg fornemmer sand mellom tærne og nynner med Agnetha Fältskog: "The heat is on..."


Nytt liv til gammelt skjørt. Me like!
Y


Kjempekos med lys inne i mørketiden - men våren er altså hjertelig velkommen når som helst!!!

Ha en herlig helg - forhåpentligvis med en liten forsmak av vår for enhver!

Y

onsdag 6. februar 2008

Det var tider...

...sier vi gjerne - og drømmer oss tilbake til gode stunder sammen med besteforeldre, kamferdrops og tikkende veggur.

Men det er da tider nå og - ikke bare rundetider, tidspress og tidsklemma? Ikke bare dårlig tid - men god tid. Gode tider iallefall - med overflod og velstand. Vi har råd til å kjøpe oss et nytt veggur som ikke tikker så høyt og slår noen feilslag i timen.



Likevel - svunnede tider har innhentet oss - og vi nyter nostalgien i hvert et tikk og hvert et takk. Vi elsker sporene etter tidens tann, og etteraper dem gjerne ved å slipe slitasjen inn i våre nyervervelser. Vi har tid, til og med litt bloggtid - innimellom arbeidstid, kvalitetstid og leggetid.


Min mann arvet dette vegguret av sine besteforeldre, og det slår faktisk et slag for lite i timen. Er klokka åtte, slår det bare 7 slag - og gir meg illusjonen av å ha et hav av tid - mens jeg i virkeligheten er aaaalt for sent ute, haha...

Og i disse awardtider har jeg vært så heldig å få disse to av herlige bloggvenner, henholdsvis Pernille og Eva Agnes. Jeg synes det er kjempekoselig, men alltid like umulig å velge seg noen blogger fremfor andre når de skal gis videre. Så jeg sender dem til dere alle for flotte blogger og koselige kommentarer! Tusen, tusen takk!!

Likevel, Thalia - jeg synes virkelig du fortjener Spread the love awarden for ditt nyåpnede atelier (klikk på linken) og dine flotte bilder. Jeg lærer av deg og, det vet du - men Bara Gry skal få I learn from you awarden - jeg har lært så mye av deg, Gry - ikke minst hvordan man pimper opp hunden, hihi.

Ha en riktig så fin kveld alle sammen - og husk - det er det er tider!

***